icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

battole
18. aug 2010

@lucia32 vsetci tak hovoria....potom poviem 🙂)

lucim
18. aug 2010

dobry vecer ... nas nezmarko mal tolko zazitkov, ze sa mu az pred chvilkou podarilo zaspat.
majka, super fotecky. 🙂
ja mam dnes net, co mi nici nervy, takze teraz urcite nic nebudem pridavat.
A mimochodom - stretko bolo perfektne, ta hernicka je vyborna, sice to bolo viac o tom ako ustrazit a zabavit deti, nez o pokojnom kecalkovani maminiek, ale mysalim,ze decka si to uzili. a robia tam dobre latte. 😉 som rada, ze nas tolko prislo. deturence su taaake zlateeeee a tak super rastu a santia. 🙂 a vsetko skusaju. 🙂

riusik
18. aug 2010

ja som mala presso a aj to bolo fajnove 😉

riusik
18. aug 2010

a suhlasim s lucim, detuchy nadherne 😵 sikovne 😵 proste nase 😵

traktor
18. aug 2010

..a ja som mala cistu vodu ...a myslela som pri tom na vas 😀 😀 😀 😝

lucia32
18. aug 2010

Ahojte kočky....videla som nejake fotečky od majkas...aj my chceme hopsasa, aj latté, aj presso 😵

lucim
18. aug 2010

ajojteeeeee

riusik
18. aug 2010

lu, treba prist k nam do ba 🙂 ste srdecne vitaneeeee 😵

riusik
18. aug 2010

lucim, aj si nieco nakupila?? alebo si sa iba dobre najedla?

traktor
18. aug 2010

@lucia32 lu svieti ti ip 🙂

traktor
18. aug 2010

@riusik jej to je pekna otazka 😀 😉 ..no lucimka, pochval sa..ako bolo 🙂
@lucim

riusik
18. aug 2010

trak, ak isla do tej restiky ako slubovala, tak sa tam urcite ze DOBRE najedla... vsak lucim?

traktor
18. aug 2010

baby ale vazne, v dobrom zavidim hopsasa..take u nas nic nie je 😒 ...vlastne ani nic podobne...akoby tu deti ani noboli..niet kam ist... 😠 ..ale aspon som si pekne fotecky kukla...deticky krasne, ako sa zmenili, vyrastli..niektore som ani nevedela ku komu zaradit...a maminky tiez super..tak aspon podla fotiek vas poznam... 🙂

zmurkaz
18. aug 2010

Ahojte kočandy... tak stretko dnes bezo mňa .... 😖 ...ale ako som počas dňa zisťovala - asi to tak malo byť 😒 ...

...tak Zuzi sa zobudila netradične o 5:30 a o hodku že znova spať 😕 😕 😕 - tak potiahla slabých 40 min ... tak som sa len modlila, že hádam to nebude brať za svoju dennú dávku 😨 😕 ...a ona zalomila aj o 10:00 a potiahla hodinu 😕 😕 😕 - tak som sa čudovala že čvoooo tooooo - a v duchu som si predstavovala katastrofické scenáre ako to asi bude - keď dieťa nespí od 11:00 .... ale ona zalomila aj o 15:45 a spala do 17:30 ..... 😨 😨 😨 - samozrejme že s prsom v puse 😅 🙄 🙄 🙄 ......a celý deň premenlivo plačmo 😢 😀 😢 😀 😢 😀 ...a skočmo z rúk na zem a naopak 🙄 ....
.... a mňa celýýýýýýýý deň hlaveň bolííííí - ale som si dala paralenček - detúchy pospali a ja som fit 😀 😀 😀 😀
A srdce mi kráááááca - jak som videla ako vám bolo supersky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 - musí to tam byť perfidžovskéééé 🙂

riusik
18. aug 2010

@traktor hej, to hopsasa je pekne, je to nove, to je vidno, uvidime po case 😉

riusik
18. aug 2010

@zmurkaz skoda, ze si neprisla... mne alexandra spala aj tam, v kociku 😉

traktor
18. aug 2010

@zmurkaz mojaaaaa..stretka este buduuuuuuuuuu..a vela .. 😉 ..hlavne, ze uz si ok 😵 😵

zmurkaz
18. aug 2010

@riusik ..no to naša je otras v tomto - u nás sa pomály čas zastavuje keď malá zalomí ... ale ako som počula moju maminu - segra keď bola malá bola ooooooooveľľľaaaaaaa horšejšia 😅 😕 😕 😕 😕 😨
@traktor - šak sa aj na ne už teraz teším 😵 ...som v poráááádku ako krumple v rááádku 😀 😀 😀 - si dám jeden paralen a aká som šťastná? 😕 😅

traktor
18. aug 2010

@zmurkaz 😀 😀 ...tu to fici na stastnych tabletkach..dam si aj ja jednu?...ci uz mi staci..bo ktovie ako by to so mnou dopadlo.. 😀

lucia32
18. aug 2010

@zmurkaz kolko málo stačí k šťastiu, že? jeden paralen 😀

zmurkaz
18. aug 2010

@traktor ...som si ho mohla dať včera - nie?
@lucia32 ....🙂 - a ozaj - čo Miňo? a Natalka je takáááá krááásna! jej to sekne!

lucia32
18. aug 2010

@zmurkaz no čo už...teraz je to malá skinhedka 😀 Miňo už lepšie, da sa povedať, že mu už nič nie je, v piatok by ho mali pustiť domov...bola som tam 3x ale žiadneho lekára som nevymákla 😝

lucim
18. aug 2010

som sa musela restartnut ... a ked uz sa pc budil, tak som si rovno flasky a mliecko na noc nachystala .
traky nesvieti mi ziadna IP ☹
zmur, tak tak, stretka este budu, sme to tam oskusali , zabehli a dohodli sa, ze dalsie bude tiez tam. neboj, aj zuzinka si tam posanti a ty si tam vydychnes. 😉

lucia32
18. aug 2010

@lucim ta IP bola pre mňa 😀

zmurkaz
18. aug 2010

@lucia32 😠 ...keď ich treba sú niekde zašitý 😖 ...ale hlavne že mu je lepšie 😉

@lucim - jáááj jak sa teším 😉

traktor
18. aug 2010

@lucia32 aj tak je krasna..aj ja rozmyslam, ze matka dame..vsak ma len take papieko na hlave ..biedne...mino super, ze uz ok 😉
@lucim lucimka ip bola pre luciu 😉 ..ale cekaj aj tebe pisnem, nech ti to tam svieti 😉

traktor
18. aug 2010

@lucim lucimka kukni uz svietiiiiiiii 😀

lucim
18. aug 2010

@lucia32 mala je zlatunka, ma peknu hlavicku, aj toto je svedci. 😉
@riusik
@traktor spravne som ako predvoj doviedla ani do auparku, kupila som matkovi zase v c&a akciove bodynka s dlhym rukavom, mame ich radi, nevytahaju sa, , potom sme sli na spagety mnamkate hore do pizzerky (kamos sef tam nebol, dovolenkuju sa), kamoska robila na matka ksichtiky a jemu sa to strasne pacilo, si tam hrkali cukrom, a potom kooonecne matko racil na chvilu zaspat v kociku, tak som kupila toho dreveneho panacika, co tak obdivoval u elusky, a v h&m sme kupili ponozky a pancusky a traky , aby nam rifle nepadali, pre mna nic, a sli sme ma podstrihnut. u kamosky matko prvy krat stal sam par minut, len tu hracku drzal v ruke .... a hurraaa domov, cestou vobec nespal, sme si robili opicky cez moje pridavne zrkadlo, mi posielal pusinky a robil indiana a spievali sme si, ked uz ho to nebavilo ... a potom sa doma vrhol na tata, vycerpal aj jeho .... a uz je noc. 🙂

traktor
18. aug 2010

@lucim lucim ja ze co traky a to ine traky 😀 ..tak ste si plne vyuzili, zazili, prezili, uzili den 😉

zmurkaz
18. aug 2010

@lucim ....to je krásny popis 😉

zmurkaz
18. aug 2010

Naša Zuzúch - len keď je vo "svojom" 😠 ..a rozptýli ju a vták keď začviriká ... nie to ešte BA - som bola na to pripravená - že nebude spať vôbec ... šak ona vydrží.... 🙄 😀 😀 😀