Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
nas mali dnes očkovať,ale maly ma niečo v moči a zajtra ideme znovu zaniesť moč,ak sa to potvrdi,že mu daju antibiotika
🙂 sevas mon 🙂 mne maly dnes blinkal, lebo ked som ho davala po jedeni odgrgnut vrestal jak divy tak som to nechala a potom taky vysledok 😒
caute baby, moja si stale zuzle zavretu past... uz mi to ide celkom na nerv, lebo ma cumel ale ona si ho vypluje napacha si do ust celu past a potom zvracia ako diva 😠
no ti poviem mon, nech sa uz znormalizuju bo ma rachne 🙄
leni, asi sa jej lubi davivy reflex tak skusa 😉
rei moja poobede o 2 zalomila a podarilo sa jej na x-ty pokus prebrat az o piatej 😀 😀 som zvedava co budeme robit v noci 😒
Rei moč som davala minuly tyžden dali ho do labaku a dnes bol vysledok,zajtra mame zase doniesť a potom sa uvidi.
Leni aj môj si pcha do ust celu past.
teraz na chvilu zamentolovala tak je klud, dokonca ma v ustach cumel a nie past 😉 som zvedava na ako dlho
reilly- to ako malo hodinu? no niekedy aj hodinu a pol.... ale je to trápenie lebo plače na rety......
hlasim 3x husta slizovita stolica asi po 1000tom vopchani rr 😎 a nech si web stranky nechaju kecy ze decko ked nesere tak spotrebuje vsetko mlieko 😠
my sa budeme kupat az okolo pol 8, mozno neskor, musime pockat na tatika kym pride z futbalu 🙂
a zajtra ideme do MT k svokrovcom na cely vikend tak som zvedava, netusim ako idem malu zbalit, co vsetko a v akom mnozstve to mam brat 😕

http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/foto-a-v...
inn, dalsie babatko musis aspon 8 kg nech mame aj my rekordmanku 😉 😉 tych 11 kg , to by som ti uz nepriala 😀 😀