icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

alexarisko
3. sep 2009

fufufufufu dobehla som, aby ste nepovedali ze nechodim do roboty, fuuu jaka som zadychcana jak som sa sem hnala 😀

aspine
3. sep 2009

lucim no jasne 😉 jsem uz navzdy spjata s konikem 😀
jinak nam dosly probio 😠 ....tak jsem dneska v Krumlove chtela koupit nove....no hlasim ze tady taky nevedi co to je....takze nejen v Domazlicich (vendy 😉 ) ale i v Krumlove 😀
musime to do pondelka zvladnout bez nich 😕

lucim
3. sep 2009

mne urcite tiez ostane dost tych kuponov .... fakt nepotrebujeme vsetko.

vendulacky
3. sep 2009

ahooooj aspi, jsem na vás myslela, jestli vám tam není zimice 😉
Ještě jsem zvažovala, že bych přifrčela sama, ale předi jen to je 2,5 hoďky cesty, tak to nechám na setkání v praze 😉

ale super, že si to tak užíváte 😉
Jinak v 7 ráno mám příjem, OP, 2 hoďky na pooperačním a tradá domů...to víš, tady se šetří 😝

lu, máš mooc hezký nový fotky matýska, je ho pořádnej kus 😉
já vím, samospoušť, ale když emuš je někdy taková palice tvrdohlavá a vůbec nespolupracuje🙂 Takhle segra cvakla, když emuš načuhla..ale určo zlusím

lucim
3. sep 2009

alex alex ... zase si sexovala namiesto prace? a dobre ti tak. 😝

ven to je fajn, ked budes pracovat v tom co ta bavi a svojim tempom, bubaciky sa zidu vzdy. 😉

alexarisko
3. sep 2009

Luluuuuu, nesexovala som, mrtva som ani ritku by som do vzduchu nezdvihla nemalo by to vyznam 😀 co je nove?

lucim
3. sep 2009

ven matysek je tu asi najtazsi 😒 6650g. 😲 ale je to zlaticko a spava mi vecer coraz lepsie. 😉

alex co zase mojko, lili zase vyselana ruke a ceciku? 😕

vendulacky
3. sep 2009

aspi 😀 😀 holt fundovaný máte jen v praze 😀

alex, počkej ti to zpožďo ztrhnem z platu 😀

baby, naše emča otáčí taky hlavičku jen nalevo (levonosič 😀 )...fixuju jí hlavičku kačenkou 😀 ale už se posouvá a stejně si tu cestu najde 😝 když jí hodím na bok, tak ji stejně najdu na zádech s hlavou doleva...potvůrka

aspine
3. sep 2009

vendy no zima trochu ale topeni jede na plny pecky takze spis je nam tady trochu vedro 😀
ze mluvis o srazu....uz jsem o tom premyslela ze bysme ho mely zorganizovat....at nejsme oproti holkam ve skluzu....vid lucim? 😉

jsem tedka odstrikala 100! taky se vam porad dela tolik mlika? navecer mam vzdycky kozenky jak vozenky 😀

inneska
3. sep 2009

kami...budem pamätať 😉 zatial všetko potrebné máme...budeme neskôr využívať kuponiky 🙂

lu...snád do budúceho roka pomíňame kupony...inak je aj téma na výmenu kuponikov https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

alexarisko
3. sep 2009

tak tak lulu, lili stale na cece, 😀 a z mangela ma ide jebnut teraz, pardon, ale toto sa faknt neda

Vendul, teba tu aj vidno? tststs

inneska
3. sep 2009

alex...hoooj 🙂

aspi...ja zase tolko mliečka nemám(teda neviem, neodsávala som si), ale erikovi to stačí..je spokojný a priberá(poradňa v stredu,tak neviem kolko vážime)

lucim
3. sep 2009

aspi jo jo mali by ste sa stretkovat, co tu budem len ja jedina angazovana organizacnica? 😉

alex co ti vyviedol mm? 🙄 postazuj sa, ty to vies tak krasne farbisto vyrozpravat. nech sa ti ulavi. 😉

lucim
3. sep 2009

aspi inn ja tiez neodsavam, mam tak akurat.

inneska
3. sep 2009

alex...sa divím, že ti lili ešte neprirástla k telu 😀 😀

aspine
3. sep 2009

lucim u vas uz uderila zima? matysek je jak velitel kozaku! 😀 😀

holky mala si porad cuca jen levou ruku a taky hodne spi na leve strane....treba to bude levanda 😉 😀

inn diky snazime se....ale manzel porad pracuje i tady 😠 nosi sebou notas a vzdycky hledame kavarny s wifi 😀 😠 takze je to takova dovolena nedovolena 😅
ale ted to i s Markytkou zalomil takze jsem notase ulovila ja! 😀

vendulacky
3. sep 2009

alex, já sem chodím "inkonginto" 😀
aspi, jen si zafajrujte, když to máte v ceně 😀
Určo bych dorazila někam do nákupáku a znásilnila nějakej pěknej krámek s mimi věcma 😉 A pak kafíčko, palačinka, zákuseček 😀
Jinak mlíko, spíš bída..kde jsou moje obstřiky!! Ty odstříkáváš pravidelně? Možná je to tím... 😕

lucim
3. sep 2009

aspi hihihih neeee, len vecery su uz chladne a ja som ho okupala skor, potom az zacal kolikovat, vrestat, tak sup do satky a ani nasa kuchyna mu nebola na prechadzku dost, tak som mu dala najhunatejsiu ciapku co som nasla a este velke oveckove papuce a sli sme na prechadzku. a tam ho to preslo a zacal sa rehnit. 😝

lavaci su inteligentnejsi vraj 😀

vendulacky
3. sep 2009

aspi, ještě že se nemusí přeučovat na praváka jako za starých časů 😉 Leváci jsou většinou umělci nebo zruční lidé...

lu, přiznej se, ty krmíš matýska knedlíkama 😀

inn, alex malý parazit 😀 😀

alexarisko
3. sep 2009

ale sefe ani nepytaj , sa mi vyhraza ze mi zablokuje jeho notebook, lebo sa mu dostatocne nevenujem , trtko

vendulacky
3. sep 2009

kurnik, ženský, mějme rozum a pojďme spát 🙄 že já bych odpo spala i ve stoje, ale přijde večír a narostou mi křídla 😀 a to si redbull odpouštím 😀

aspine
3. sep 2009

snazim se moc casto neodstrikavat, aby toho nebylo moc, ale nekdy fakt musim. Uz to neni kazdy den, ale tak 2x tydne musim 😕 tak uvidime jestli se to uz konecne nejak srovna.....

vendy no vzdyt! doma se s plynem setri ale tady si to musime uzit 😀 uz nevim co svliknout 😀
no taky bych srazik videla nekde v nakupaku 😉 stejne tam clovek vidi jen maminy s kocarkama na kafi 😀 takze se tam ztratime 😉
kdo se prida krome naseho obvykleho slozeni? 😵

lucim
3. sep 2009

alex tak mu povedz, ze keby ta obcas vystriedal vo viac veciach, tak mas cas sa aj jemu venovat. 😵

ven mates nema zuby, knedliky by nevycucal 😀

lucim
3. sep 2009

ven som umelec alebo zrucny ludo? 😉 nejak sa v tom neviem najst 😝

alexarisko
3. sep 2009

vendy no pekne agent 007 alebo ako ti mame teraz hovorit?

aspine
3. sep 2009

no me je jasny ze jsem porodila genialni dite! 😀 ale jestli bude fakt levacka tak to bude prvni v rodine 😵 aspon bude zmena 😉

vendulacky
3. sep 2009

alex, třeba by mohl obětovat svoje bradavky 😀

aspi, nu vždyt, splyneme s davem 😉 ani si nikdo nevšimne, že mi čouhá kozenka 😀

lucim
3. sep 2009

ven jak nevsimne? estestale bezi sutaz o najnestandardnejsie kojace miesto. 😀

vendulacky
3. sep 2009

alex, james blond 😀 😀

lu, ty jsi levák? jo proto ty inteligentní lidi 😀 😀

vendulacky
3. sep 2009

já jsem minule přidala další luxusní místo na kojení, v HM v dětském koutku...koukala jsem na pohádky a kojila ani děti jsem nepustila si sednout 😀 😀 a tatínkové co vybírali dětský věci dělali že nevidí 😀