icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

inneska
4. sep 2009

ahoj zuzi 🙂 dakujeme 😉

už ste hore??

inneska
4. sep 2009

zachvílu máme ísť a erik stále spí, no budem ho musieť asi zobudiť 😅

inneska
4. sep 2009

oki my odchádzame 🙂 paaaaaaaaaaaaaaa

samayka
4. sep 2009

bré ránko cicušky

máme za sebou ťaaažkú noc... sýkorka síce krásne zaspinkala okolo deviatej ale od tretej do piatej bolo peklo... uf... teraz to dobieha...

a vy ako??? nočná smena ťahala o dušu pozerám...

reilyy
4. sep 2009

ranko 🙄
pridavam sa k lavorukym umelcom ci zrucnym ludom 😝 len keby som bola zrucna natolko aby sa maly konecne pokadil sam

samayka
4. sep 2009

rei - mne sa malá pokadila sama, o tretej ráno a taká z toho bola šťastná že nevedela spať ďalej...

reilyy
4. sep 2009

samy, tiez maval nadranom cas kadenia a spokojnosti, ale uz tyzden nic ☹

nina41
4. sep 2009

Dobre ranko maminky 🙂 🙂 🙂

našla som jeden članok kde sa piše ,že čučoriedky pomahaju pri kolike, www.najmama.sk zdravie-čo nam nukaju čučoriedky a černice -članok,ja každy den jem čučoriedkovy džem a maleho bruško neboli 🙂

traktor
4. sep 2009

ahoj nina ja jem jahodovy, zeby to bolo dzemami? 😀 😀 😀 ale fakt , ja to mam jak drogu , odkedy somprisla s matejom domou musim mat chlebik s masielkom a jahodovym dzemom...a to aj viackrat cez den

traktor
4. sep 2009

matej nema s kakanim problem , kaka 2- 3 x cez den 😉

nina41
4. sep 2009

traki ja tiež jem ten džem viackrat za den , 😀 😀 😀

traktor
4. sep 2009

a ako deti?to je pohodicka, ze, ked su v skole....niezeby mi doma vadili, ale je to ine...mateja si neskutocne uzivam 😀 😉

traktor
4. sep 2009

tak kto sa k nam prida, kto ide dzemovat? 😀 😀 😀

brinzulka
4. sep 2009

ahojte...maly nam vcera vyspevoval skoro cely vecer....inak dobrunke babatko...bol ticho, len ked
mal ritku holu....az na to , ze bolo 23hod....

riusik
4. sep 2009

dobre ranko...tomasko v skolke, manzel v praci, alexandra spi...idealne 😉
inak, vcera sme mali navstevu a alexandre sa asi velmi nepacila, aj zaspala, ale sa zobudila o pol desiatej 😒 zaspala nieco po desiatej, ale spala do 7:30 😵

dzemik mozem aj ja...a hocaky a vo velkom mnozstve, ale musi byt od mojej maminky 😉

josifek
4. sep 2009

krásný den přeji všem, a nádherný nastavající víkend 😉

lucia32
4. sep 2009

ahojky...nám 2 dni nešiel net 😝 , čo nové?
Malinká sa trošku ukľudnila po tom dophiluse, berie ho len deň a pol tak dúfam, že sa to upraví...stále kaká ako na hnačku...riedke a prúdom, farba horčica...vraj ked je dieťatko spokojné, tak na farbe a konzistencii nezáleží...ale naša evidentne v poriadku nie je, v pondelok ideme na poradňu, tak to prediskutujem s mudrou, každý mi vraví, že ju krúti od môjho mliečka 😔 😅

lucia32
4. sep 2009

vidím(čítam 😀 ), že včera večer ste tu mali veselo...my sme sa mali po dlhšej dobe fajn...malinká zaspala o 8 a ťahala do 2.40...tak som sa konečne vyspinkala...nad ránom to už nebolo také ružové, ale aspoň neryčala, ako by ju mučili 😖 chúdatenko moje malinké 😵

traktor
4. sep 2009

ahoj lucia, aj nas matej zo zaciatku kakal prudom, normalne mu vystrelovalo s ritulky, dokyna povedala ze je to ok, / farba tiez horcica, ze keby bolo inej farby je problem/ ked presiel 2 mesiac ustalilo sa to a kaka tuhsie....teda normalne

traktor
4. sep 2009

no niektore su tu ako netopiere, ze? 😀 😀 😀

traktor
4. sep 2009

a nepocuvaj *mudre* reci, mas dobre mliecko, ono sa to upravi a vsetko bude ok. pokial pribera je to dobre...

wydata
4. sep 2009

bre rannecko vospolok 😎
to ale mame zasa nechutas den tu v blave...
blizi sa jesen a s nou same usmoklene dni 😖
kamaratka tehu v nemocnici , drahy tieto tri dni workuje... to bbude weekend 😒
ece ze mam moju radost najvacsiu 😉
ece mi haja kraska malinka, bo nas skoro rano zobudili smetiary, tu trieskali jak vaďasy...

traktor
4. sep 2009

a lucia , mas casak mama a ja,? tam pisu co robit, ked babo place a ma koliku...ak nemas opisala som to na stranke 193 tak mrkni

lucia32
4. sep 2009

trak ahoj...ja ich nepočúvam, však už nie som ucho 😀 , to vieš, každý jeden je vyštudovaný doktor 😝 😀
Wyda ahoj...

lucia32
4. sep 2009

trak nie nemám...kuknem..

lucia32
4. sep 2009

skoro všetko z toho robím...možno to mlieko a pečivo, ale inak som vyskúšala všetko a zdá sa, že až ten bifidus zabral, aj naša sa vo vodičke ukľudní...ak už bolo zle, šup do vane s teplou vodou , naliala som na ňu olej a masírovali sme bruško...

anavi85
4. sep 2009

ahojte, tak ako spinkavate? neviete poradit ako prehovorit drobkeca, aby spal aspon v noci...uz sme boli nauceny na ako taky rezim, len posledne 4 dni je to katastrofa...cez spinka hodinu a v noci je hore kazdu 1,5 hodinu a az hodinu...je napapany, prebaleny, uspavany a nic, stale je hore a ocka ma otvorene ako kormoram 🙄

lucia32
4. sep 2009

anavi ahoj...a inak je ticho? len má otvorené očká? Ak áno, tak bud rada 😀 , s plačom je to horšie 😝

anavi85
4. sep 2009

luci - ved keby bol len hore, ale on tak strasne placka ☹ najprv som sa bala ci ho nieco neboli, ale brusko to nie, uska tiez nie a nema ani teplotu...proste uz neviem co robit

brinzulka
4. sep 2009

anavi...a nepisala si pred casom, ze vsetko jes...ci mu nemoze nieco z toho vadit?