icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucia32
4. sep 2009

už si im poslala žiadosť? 😀

lucim
4. sep 2009

reiiiiiiiiiiiiiii ty trdlo, zufala matka nie je na kazajku 😀

luci u nas mame viac - pezinok, sučany, bytčica, ...na prednej hore su len alko? 😀

rei aj my sme mali rano tak husty zblnk,a vela prdov 😒 idem dat asi ten dophilus 2x denne. a znovu castejsie espumisan.

lucia32
4. sep 2009

už som si našla aj u nás 😀

lucia32
4. sep 2009

Plešivec, Hronovce, veľké Leváre 😀 ...ale aj na Prednú horu sa dá dostať, stačí, že zúfala matka reilyy začne utápať žiaľ 😀

lucia32
4. sep 2009

idem trošku off, poobede prídem...zatiaľ pá 🙂

lucim
4. sep 2009

cau kati 🙂

a vykopnite aj mna upratovat.

reilyy
4. sep 2009

no vam poviem ze som uz zufala, ten ziapot mi trha usi ☹ ja neviem ci o fakt to brucho boli alebo je len hysericky a proste sa dozaduje ruk...

katica5
4. sep 2009

ahoj lucim

reilyy
4. sep 2009

lucim pracka uz dosla?

lucim
4. sep 2009

rei chapem , jasom zufala len chvilkami,ale keby to robil cely den, tak mi osedivie aj farba na hlave.
pracku doviezli vcera, a mm mi ju musel namontovat a uz som vyprala 4 varky, aj odlozeny start som vyskusala - hihih som nastavila ze sa spusti o pol 8 , pracka perie, ja spim, drahy nechape 😀

reilyy
4. sep 2009

mna uz boli hlava aj usi co mi tu kvili na rukach uz hodinu

vendulacky
4. sep 2009

čáo, jak se vám líbí noje foto? 😎

vendulacky
4. sep 2009
babyzuzana
4. sep 2009

hooooj kraaaaaaaaaasne, malinka je uzasnaaaa a maminka tiez, nadherna je ta spolocna fotka!

babyzuzana
4. sep 2009

ja som si dnes konecne sadla SAMA! a idem si objednat ergo nosic

lucim
4. sep 2009

ven jeeeeeeeeeeeej 🙂 fakt je nadherna ,,, na foto v albume si ty ci segra?

lucim
4. sep 2009

zuzi konecne, nech sa ti odlahci chrbatik a ruky 🙂

vendulacky
4. sep 2009

lu, v objetí s emou? To jsem přeci jááááá 😉

rei, ty můj chudáčku utýranej vlastním dítětem 😅 Však on ti to petřík vynahradí až vyroste, bude ti dělat jen samou radost...ale je to na bednu co? Máme občas takový dni, a to přísahám bohu, že emma zůstane jedináček 😅

vendulacky
4. sep 2009

rei, některý holky to řeší MP3 do uší...

holky díky, aj dů maj best 🙂

malka18
4. sep 2009

tak malá sa napapala ..pohrali sme sa pokecali sme sa a už buvinká zase..bože aké mám ja zlatunke babanko...normálne neviem čo robiť .) 😀 😝

babyzuzana
4. sep 2009

luci tak nakoniec ergo nosic liliputi, usudila som, ze je to pre mna ta stredna cesta

lucia32
4. sep 2009

už sme späť 🙂

perla200
4. sep 2009

anavi a malý sa krúti pri papaní?

lucia32
4. sep 2009

vendy...krásne foto a tá vychechtaná je najlepšejša 😀 po vašom the best 😀 , po nemecky neviem 😝 😀

traktor
4. sep 2009

pozrite si topanocky su tam 2 stranky su uzasne 😉

riusik
4. sep 2009

trak: krasne vecicky... ta vesticka je super, skoda, ze tomas ma dve... a topankocky krasne...

ja sa velmi tesim - jedna kamaratka ma vyborne vysledky z amnio a dalsia je tiez tehu po dlhom snazeni a jednom mimomaternicovom tehu... 😵 😵 😵

lucia32
4. sep 2009

ahojky ...ja snorím po mimiaukcie, tiež nám bude treba niečo na jeseň...aj na bazár mrknem ak bude čas...