icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

alexarisko
7. sep 2009

cau Majki

inneska
7. sep 2009

babulky, ten gastrotus je len na predpis, či aj na volno? erik stále grcká, aj teraz, napapal sa a polku mliečka vygrckal 😒

jennna
7. sep 2009

ahoj inesska...je volnopredajný,,,daj do google

jennna
7. sep 2009

ja dávam striekačkou 1ml

inneska
7. sep 2009

práve vygrcol druhú polovicu ☹

majkas
7. sep 2009

jenn tak nasa grga niekedy jak stary chlap

inac som sa pytala na to grcanie u nasej doki, a podla nej je to vsetko OK pokial to nie su 1 m fontany. ze proste deti grcaju ked maju dost, alebo sa prejedli, alebo aj pri hre ked cele vzrusene mavaju rucickami, nozickami...

editkaa
7. sep 2009

ahojte ženy moje....
ja som dnes bola u gyndoša...nemal nejak chuť pozerať dole,iba kukol ranu po sekcii a dobre...
😒
a konečne som dnes vybavila korunky na maleho..... 😉
a viete čo sa ma pytal doki???že kolko nekojim...a ja že 3tyžden...a on že prečo som ešte nedostala menzes...a ja že neviem...a najlepšia otazka dna...že ..." Môžte byť tehotná????" 😕 😀
srandista... 😀
tak ale nerobil mi sono...nič...že sa počka ešte tyžden a potom...
asi by som si to hodila....nemala by som byť z čoho..ale človek nikdy nevie.... 😀 😀 😀 😀 😲

jennna
7. sep 2009

inka tak to bude za chvíľku zas papkať....majka, inka...vám ako často pýtajú detičky papať,???

editkaa
7. sep 2009

prepačte.......to nemalo isť sem...... 😉

inneska
7. sep 2009

jennka .. vdaka, pozriem 😉

majka.. tak metrové fontány nerobíme 🙂 a tiež som si všimla, že erik pogrckáva, ked sa moc hýbe, kope nožičkami, mavá rúčkami, prípadne sa prehýba...a žalúdok to nevydrží a ide to von 😅

jennna
7. sep 2009

to je priznak pálenia záhy

inneska
7. sep 2009

jennka...no to budeme, ak si nechal nejaké to mliečko 😀 my papáme asi každé 2 hodky cez deň, v noci 2x 🙂 väčšinou mi pri tom zaspí, tak vela toho nespapá....a grcká aj tak...ale v noci negrcká, a to ho ani nedávam odgrgnúť 🙂

inneska
7. sep 2009

jennka..to patrilo komu ten príznak pál 😕 nia záhy??

jennna
7. sep 2009

čo sa týka noci,aj u nás tak

majkas
7. sep 2009

jennka my mame cca 3 hodinove intervaly, niekedy hlavne ked je dlho hore si pyta aj tak po 2,5, v noci zase ked zaspi vecer tak prve kojenie mam tak po 4 - 4,5 hodkach, tie dalsie uz standardne po 3

nasa mala grcka dost take mleicne sliny sem tam "obohatene" o natravene mliecko

jennna
7. sep 2009

ked sa bábätko veľmi hýbe, kope nožičkami, hýbe ručičkami a prehýba sa....príznak pálenia záhy...

jennna
7. sep 2009

my sme mali 3-3,5...teraz tak 2-2,5....ledva ledva.....ale v noci po kupkaní a potom len ráno o 4tej a zas po troch hodinkách.....

majkas
7. sep 2009

jenni ale ja som mala na mysli ze ked sa hra tak rozhadzuje ruckami, a kope nozkami, nie pri kojeni

battole
7. sep 2009

ahojte mamicky
...tak my sme prekonali uz prvu chorobu...bolest uska ☹ . Zacalo to vcera vecer o pol siestej a dnes na obed myslim, sme to zvladli. Ale pre istotu sme boli na poradni a zapal tam nie je a uz ani na dotyk nereaguje, tak dufam, ze sme to zvladli.
Vahu mame 4100g, teda nie vela, ale sme boli pouceny, ze ked sme mali tak dlho zltacku a kefalhematom, tak priberame pomalsie...to nas dost ukludnilo. Buduci tyzdne bude kontrola na bilirubin a anemiu, a podstrihnutie jazycka. Tak uz len cakat a priberat 😉

majkas
7. sep 2009

jenn a o ktorej cca kupete?

traktor
7. sep 2009

pridala som foto kuk 😉

inneska
7. sep 2009

jennka, nemyslím, že by erika pálila záha...on sa tak hýbe, a pritom sa škerí, džavoce...proste taká radosť a medzitým mu vybehne grcka, a stále sa usmieva..keby ho páli, tak asi neni taký vyškerený..či?? 😕

jennna
7. sep 2009

ja viem, som reagovala na innesku...že sa malý pogrckáva vtedy....lebo aj Dianka tak isto....

traktor
7. sep 2009

lucim sa uz vratila s posty? kde je foto? 😀

inneska
7. sep 2009

traki..fešáčisko je to 😉 keby mám eriku, tak vás berieme 😀 😀

traktor
7. sep 2009

in zeby si mu nechala narast vlasky....... 😀 😀 😀 😀 😀 .....radsej sa poobzerame inde... 😀 😀 😀 😀

jennna
7. sep 2009

traki...je zlatunký!!!!

inak ja mám podozrenie na pálenie záhy, lebo mrnčí a rozhadzuje sebou okolo seba, a ked vygrcká, tak je kľudná a zaspí...a po tom gastrotusse už sebou nehádže...je podstatne kľudnejšia a pokojnejšia a ukecanejšia... 😀

majka...kúpeme cca medzi pol 7mou a pol 8mou...ako vyjde papanie....

majkas
7. sep 2009

traki fesaaak 😉 este aj starsi, dvojtyzdnovy rozdiel je tak akurat 😀 ja som davala zoper foto predvcerom, tak kuki, ci sa mu bude pacit 😉

inneska
7. sep 2009

traky, myslím, že narastenie vláskov by nič nezmenilo 😀 pinďúrik by mu z toho neodpadol 😀 😀

majkas
7. sep 2009

wau jenn tak to ti super vydrzi, ked az do stvrtej rana, kebyze aj od 8 vecer