icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

traktor
9. sep 2009

u nas polifka a pirohy a este peceny bocik / som neodolala - ha a ze vaha nejde dole 😀 😀 😀

josifek
9. sep 2009

ahojík všem ovečky 😵 a krásný dník.
Byla jsem v polsku a koupila malé Karamelce hrací deku kukněte 😉
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vRefer...

inneska
9. sep 2009

traki...ked príde mm, tak sa ho na to spýtam, či môžem nainštalovať 🙂 potom kuknem 😉

josi...deká krásna, karamelka je tam určo moc spokojná 😉 a čo ste ešte pokupovali? čo sa tam ešte oplatí ? 🙂

inneska
9. sep 2009

traki, ja jem tuším ešte viac ako za tehotna 😀 a tiež sa divím, že kilá nejdu dole 😝

josifek
9. sep 2009

Inesko ...dík nic my tam jeli jen pro deku vyjde tam o třistapadesát korun levněji, jinak krowky a koupila jsem tam malé už k vánocům hadrovou panenku oboustrannou. a měli tam žampióny a maliny tak jsem vzala.žampióny budou plněné a bramborovou kaši zítra k obědu, a maliny dám do pudinku aby byla mlska 😉Stavili jsme se jěště v nově otevřeném Globusu a tam maj plno věcí, kupila jsem plenky huggis za 150 kč 58 ks 😉

inneska
9. sep 2009

a kolko to máte do polska?? ked sa vám oplatí aj takýto nákup 🙂

traktor
9. sep 2009

josi krasna 😉 , in opytaj sa 😉 , ja tiez postahujem hoc co a potom mi chodi sused, davat program proti zavireniu 😀

josifek
9. sep 2009

Inesko 20km 😉

traktor
9. sep 2009

ked ja by som tiez vsetko chcela, ale da sa to ? tie detske veci su fakt strasne predrazene...a ked uz dalsie neplanujem.. 😀 😀 , aj tak toho kupujem viac ako dost.... si robim radost 😀

traktor
9. sep 2009

idem papat...pa 🙂

josifek
9. sep 2009

dobrou chuť pa 😉

inneska
9. sep 2009

josi...tak to tam aj kameňom dohodíte 😀 tak nieje o čom 😉

traky...ja som dnes uchňapla mikinku pre neter, že 7,6€ a pri pokladni som platila 3,8€...až potom som si všimla, že na všetok tovar 50% zlava...a majú tam aj obstojné bundičky do 20€, teda po zlave za 10...možno poriešim tam niečo 🙂

inneska
9. sep 2009

a dobrú chuť prajem 😉

josifek
9. sep 2009

inesko no právě tak proč to nevzužít, stála 500kč a u nás 850kč a také chodíme kupovat do slev, jsou tam supr věci 😉

inneska
9. sep 2009

to by som aj ja chodila, keby to máme tak blízko...to máte perfektné 😉

som dorobila lečo, mm ide preč...zase chce niekto web stránku...má teraz dosť roboty, po večeroch pracuje...zatial nebol čas ani na ten sex 😅 a že už nebol riadne dlho 😀

josifek
9. sep 2009

Inesko no jo hlavní je že ho práce baví. můj je také programator, a sex neboj dočkáš se 😉

inneska
9. sep 2009

josi..mne aj celkom vyhovuje, že ešte nesexujeme..aj tak vždy zalahnem unavená, že niekedy ani neviem, kedy druhú nohu do postele vyložím 😀 a toto tvorenie stránok ho moc nebaví, ale peniažky treba 🙂

josifek
9. sep 2009

😉 Ineskono to je pravda 😉

reilyy
9. sep 2009

sex??? de????co????kto???? aj ja chcem 😀 😀 😝 zartujem, masera by mi trebalo na chrbat

josifek
9. sep 2009

😉 Reily já už na rehabce byla i na masáži , konečně protože jsem se už nemohla hnout, jak boleli. a už je zase dobře 😉

reilyy
9. sep 2009

jaaaaaaaaj, to ti v dobrom zavidim 🙂 mna neskutocne boli chrbat, tak ale jedine maser ku mne domov 😅

reilyy
9. sep 2009

idem chystat kupanie, maaly sa uz zacal vrtiet...a potom si kuknem nejaky filmik 😎

josifek
9. sep 2009

my jdem také koiupat zatím všem krásnou nocinku 😉 papa

inneska
9. sep 2009

tak príjemné člapkamie 🙂 erik od pol 5 spí, len si pred pol hodkou trochu cucol a spinká dalej...uvidím dokedy 🙂

nina41
9. sep 2009

Ahojte

dnes som mala sud z byvalym,ale ten sa nedostavil ,takže to odročili 😠
Josi krasna deka 🙂
Rei aj ja idem maleho kupkať už sa nevie dočkať 😀

traktor
9. sep 2009

in a kde maju zlavy? 😀 😀

inneska
9. sep 2009

traky...u nás, v jednom obchodíku..je to dovoz z UK 🙂 najbližší obchod, kde sa dostanem aj s kočíkom 🙂 ale zatial tam má slabý výber...funguje to asi 3 mesiace 🙂

nina41
9. sep 2009

Traky a Patko ti už chodi do školy??

inneska
9. sep 2009

nina...tak to naštve, ked sa niekto nezúčastní na prosece...je to des, že sa to takto naťahuje...a aký udal dôvod neprítomnosti?? 😠

inneska
9. sep 2009

furt spíme 🙂