Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ja uz som sihovorila, ze dnesnym dnom / dokoncim pretlak/ a koniec zavaraniu, uz nemamekde davat ...je toho strasne vela , toho roku bolo dost vsetkeho, pekna uroda 🙂
idem niečo " zožrat" 😀 a robiť učto dokial malá spí, už ho mám 2 tt rozložrné v obyvke na stole...od kedy bola malá mrchavá som sa k tomu nedostala....ale pribežne budem kuk, bo noťas je tu tiež 😀
lu no tak sa to vola, a kedze chcem kojit co najdlhsie, tak nech som jak hroch, co zje za troch 😀 , ...a potom pockam po vianociach a az tak, vedco som pipi si nechat ujst tie dobrotky... 😀 😀 😀
ci cvicim seba-so sebou a pripadne nejakym nastrojom, alebo dieta, alebo nerv mm 😀 😉
dobré ránko dievčatá a chlapci - noc katastrofálna, večer tiež - tak už som z toho nejak mimo 🙂))))
Ale na zlepšenie nálady - link:http://www.facebook.com/album.php?aid=5812&id=10000012...
A už utekám - chcem byť nová - tak hor sa míňať tažko zarobené bubášky.... ale sledujem vás!!!! A všetkooo (no nie až tak všetko - ale aspoň zbežne - čítam
😉
kyselina mliecna sa urco uvolnuje pri cviceni ale to by sme museli cvicit odusu az na svalovku 😝 normos cvicenie neni zle
jej zmurk je kraaaasne, normalne ju vidim na reklamu na nieco pre babetka...a ja ceeeeeeeem ...ale uz ich mam dost 😀 😀 😀 😀
traki 😵 😵 😵 😵
Rei - som včera pozerala na STV1 o kolikách - a dr. povedala, že keď už nič - tak Paralen na ukľudnenie, uvoľnenie - by mal zabrať..... a od Hipp u som niekde našla nejaký čaj - tiež bol napísaný že proti kolikám....
a už som tu neni ☹ 😉
Tak soooooom Rei - máš to u mňa!!!!! SI JEDINÁ KTO MI TO POVEDAL !!!!! ĎAKUJEM 😵 😵 😵 😵
paralen napadol aj mna, len ho nechcem ladovat liekmi 😒 pri zubkoch sa ho oje az az....ale dakujem 😲 cmukaci
a kolko paralenu 2 mesačnému bábu....moja sa trhá ako struna, aspon by sa uvolnila 😅
zlepsilo ale len o 5 percent 😒 kruti sa furt, nesere....len uz menej place, ale place
hojte baby,
mala mi namiesto prechadzky zaspala ako kamen na gauci, tak som sa ukazala...
co tu mame nove??
my sme boli cez vikend u svokrovcov, no horor!!!!!!
😀 tak jedno z toho kup, asi sirup, ja mam oboje .mam panadol sirup, paralen cipky a asi kupim aj nurofen, keby trebalo striedat.
leni cau 😀 porozpravaj ten horor
lu, ja neviem ci to na vychodnarske dzeci nefunguje abo cooooo, a to davam aj biog aj dophilusa

a ofajala som mladeho ...striekackou nechcel sirup..tak ked vyhladol....prso do ust...k tomu do ust aj pipis zo striekacky a cucal oboje...moc sa mu to nepoacilo...ale uspech, ze to skoncilo v nom sa dostavil