icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
16. sep 2009

adka .. tazko povedat tak v strucnosti ... v tych drahsich zaplatis nielen za kvalitu, ale aj za vyskum a reklamu a znacku.

majkas ja nevieeeeem, tak primerene - dnes som mala 7 mensich jablk z nasho stromu a nasypala som zbytok hladkej muky co bol v nadobe a doliala mlieka tak akurat. + vajo, sol, cukor, kvapka oleja ... to som nepomohla, co? 😀 ... inak recept si este pamatam so zakladnej skoly z 8cky, ked sme mali Varenie. 😀
jo, idem supnut foto z pripravy ... 😀

inneska
16. sep 2009

majka, ostane ti cesto, spravíš palacinky 🙂

josifek
16. sep 2009

zlatíčka pujdu okoupat vodu a sednout k filmíčku, Vám všem dobrou chuť i my spracováváme tuny jablek a hrušek 😀 😀 😀 😀

majkas
16. sep 2009

inn som ccela napisat ze ale sak bude huste... blba blondina na materskej nevie doliat mlieko 😀 😀 😀

majkas
16. sep 2009

lu ja robim cesto naopak, ze do mlieka sypem muku 🙂

traktor
16. sep 2009

ahojte, karamelka je pokladik zlatunky 😉 ,....kila natie sa vyprdnut, dolezite su deti, navas / aj na mna 😀 / uz nikto nie je zvedavi, kazdy sa vytesuje s babetka 😀 ....a lucim, do tescaaj naboso... 😉 😀 😀 😝

traktor
16. sep 2009

nech zije tesco 😀 😀 😀 😀

traktor
16. sep 2009

a ked robite palacinky skuste tam dat syr na vyprazanie ,sunku, zabalit, obalit v trojobale a vyprazit, k tomu zemiacky a mate skvely obedik

majkas
16. sep 2009

traki ahoooj

ako sa ma buduci zat? 🙂

lucim
16. sep 2009

tak fotodokumentacia, ako sa tie oblecene jabka robia 🙂 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

traktor
16. sep 2009

ahoj, vyborne, dnes sa prvy krat pretocil 😉 , je sikula, chce sa pred tamarkou vytiahnut 😀 ...uz sa len naucit chodit a bude za nou behat 😀 a tamarka, davas nam na nu pozor? fesakou odnej odhanas?

lucim
16. sep 2009

ja mam rada aj palacinky na slano so syrovou omackou a a jemne oprazenou cibulkou vo vnutri. mnaammmm 😝

traktor
16. sep 2009

lucim, tak matko ti uz diriguje aj v kuchyni? sikula, vsetko mapod palcom 😀

traktor
16. sep 2009

a inac rei sa tu dlho neukazala...no hadam je vsetko v poriadku a len si uziva petka a preto nas zanedbava

inneska
16. sep 2009

ja som ešte palacinky na slano nerobila...a ešte asi ani nejedla 😅

josifek
16. sep 2009

traky dík ..... 😉
Rei je v pořádku Petřík ji zaměstnává a má na náštěvě maminku, čte nás ale má málo času 😉 prý se brzy ukáže 😉
Lucím malí kuchař 😀 co se v mládí naučí v pubertě jako když najde viz náš Domiš 😀 😀 😀 😀

majkas
16. sep 2009

traki, strazim ju jak oko v hlave 🙂 no a sa tesim ze mame takeho sikovneho zata, 2 tyzdne starsi a jake to robi divy 😀

ja tiez lubim palacinky na slano plnene kukuricou alebo len tak postruhanym syrom

josifek
16. sep 2009

My děláme palačinky se špenátkem a mletým masíčkem a zapečené ve smetaně se sýrem 😀

inneska
16. sep 2009

josi písala rei, že čo je s ňou, tak neviem, či sa jej ozvala 🙂 a to do toho cesta ten syr, šunka..a ako zabaliť a obaliť..som nejako nepochopila..teraz uč ty mňa 😀 😀 😀

lu...maťko bude super pomocník, zaúčaš hned od mlada 😀

traktor
16. sep 2009

zajtra budem mat den pecenia http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17256 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17856 a este kremes, nech si deti osladia zivot 🙂

josifek
16. sep 2009

inesko jojo psala 😉 je ok 😉

majkas
16. sep 2009

inn cesto nromalne len nedas cukor

josi a ten spenat nejako upravujes, ci len rozmrazis, ci ako? lebo si ma normalne naladila ze cez vikedn spravim

traktor
16. sep 2009

in, zoberies palacinku polozis si ju na tanier 😀 😝 , do stradu das syr a nanho sunku a zlozis boky takze syr vobec nevidno. obalis v trojobae,je to syte a velmi dobre

inneska
16. sep 2009

traky...kurz varenia sa u teba chystá?? či dáka oslava?? 😀

josi..tak to je fajn, že sa majú dobre 🙂

sa tešíme na teba REI 😵 😵

traktor
16. sep 2009

in trojobal - muka, vajicko a struhanka 😀 😝

traktor
16. sep 2009

in ked budes ma tolko deti pochopis ze nie oslava realita bezneho dna, do hodinky je vsetko fuc 😀

majkas
16. sep 2009

traki, mnaam

josifek
16. sep 2009

Majkas já dělám normálně ten celý listový a ten opražím na másle se solí aby byl vláčny a když je to ten protlak tak ho upravím na husto aby nevytíkal, zamíchám masíčko a zabalím a naskládám do pekáčku , ve smetaně rozdělám sýr a jedno vejce zaliji a dám zapéct 😉

traktor
16. sep 2009

ano, ano, rei chybas tu , tak si uzimamicku, petka uz docmukaj a kukuk sem 😉

lucim
16. sep 2009

no to mi nenapadlo, ze matyska uz ucim varit, on sa najradsej vyvaluje na tom kuchynskom stole, ked nieco robim a ja mu do toho kecam a spievam. ale to bude super , aj bude ako miin synacik. bude varit on. 😀

traky mnam ... ale kupene v lisli su ryclejsie upecene 😝 😀

josi aj mna si navnadila, spenat mam v mrazaku. 🙂