icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucia32
17. sep 2009

žmur...som si klikla 😀
aj my máme povlak na jazýčku...bééééé...
sa mi práve plienky zafarbili nasivo, aj perinka...bééééé...niekto mi tam zamixoval čierne triko 😠 , už sa perie znova so savom 😒
a malá si pustila šupu, až si prekadila pančušky 😀

reilyy
17. sep 2009

kokso, to je ine ferrari zmurky 🙂

zmurkaz
17. sep 2009

http://www.facebook.com/album.php?aid=5812&id=1... - a takto vyzerá moje druhé slniečko, keď je dobrá nálada ... 😉

malka18
17. sep 2009

ahojtéééé: tak my sme dnes boli u doktorky a malá už má 5900g ale nemerali ju tak neviem..

zmurkaz: jééééé krááásne,ale ževraj su chodítka nezdravé pre drobcov..no ale čo je v dnešnej dobe zdravé 😉

a inak taký dotaz: už druhu noc mi malá spí niako divoko..to znamená cez deň spí skoro stále a v noci noooo len sa mrvi pučí..neplače no ale neviem..doteraz to bolo naopak..tak sa nám to asik mení..prečooooooooooo??????

lucia32
17. sep 2009

dieťa mi už 10 minút leží nahé na posteli a je ticho 😲

zmurkaz
17. sep 2009

Anojte kočky - mina a čo máte na srdiečku - aj m chodíme na kardio - s Jurkom... na kontroly
Malka - ja viem, ale aj Jurko mal, veľmi sme ho sledovali, aby poriadne dočiahol na zem s chodidielkom a nepokazil sa .... tak uvidím... nemienim ju tam strčiť a nechať celý deň 😀 😀 😀 - a vlastne ho používaš len 2-3 mesiace... potom už dieťa chodí samo 😉

zmurkaz
17. sep 2009

Lucia - exibicionistka? 😀 😀 😀 😀

zmurkaz
17. sep 2009

maminka akurát šije malej šaty - potom odfotím a dám link...

zmurkaz
17. sep 2009

a že by som sa rozprávala sama so sebou? 😕

zmurkaz
17. sep 2009

Dieťa mi spí... druhé umýva dlažbu na terase 😀 😀 😀 ... mám ísť žehliť? Rýchlo sa niekto ozvite - lebo budem musieť ozaj ísť.... 😀 😀

lucim
17. sep 2009

nechod

brinzulka
17. sep 2009

na dobry den...dnes mame 4vyrocie svadby...bola som na gyn prehliadke...otvor..ktory doktor neskontroloval su tusim iba, usi , usta a nos 😠 😀

a samy....boli sme u doktorka....musime prist o 6tyzdnov...mali sme casenku, ze 33 a dalsich 33babatok po nas este prislo 😨

chlapcov som poslala na vychadzku...a zatial kupili bajk 😒 😀

reilyy
17. sep 2009

ja som narazila s choditkom o prah a prekotila som sa na zem ked som bola mala 🙂

zmurkaz
17. sep 2009

Brin - no akční chlapci 🙂))

brinzulka
17. sep 2009

o a pozerali sme si do ocuuuuuuuu so susedom Zuzky Bajzovaej z panelaka.....tiez chuda cakal na sono...a V RADE...ma u mna bod 😉

zmurkaz
17. sep 2009

Rei - a aká je z teba múdra žena!!! 😉 - a prahy nemáme 😉

zmurkaz
17. sep 2009

no dietko už papká - ma aj vycucne po tých 4,5 hod 😀 😀 😀

brinzulka
17. sep 2009

ja som v choditku jedla parky-zdrava strava...a aj pes...co mi nan vyhupol..tak sme sa pasovali..on z jednej, ja z druhej strany....ako fakt..pridam dakedy foto

reilyy
17. sep 2009

brin 🙂 a to je kery sused? 😕 aj si nanho mrkla ockom? 😉

zmurkaz
17. sep 2009

Brin 🙂))))

reilyy
17. sep 2009

😀 he, no zmurky, to mudr mam len v titule, inac ziadna slava 😀

brinzulka
17. sep 2009

servuste baby...morca cumakuje, ze preco maly place...sa sa neboji...potvora...mm si ju vecer berie k sebe na 10minut...sa lubezne tulia a skrabkaju

reilyy
17. sep 2009

no, jedna nasa sestra mi hovorila ze jej dcera jedla uz v 3 mesiacoch udenu makrelu 😕 ze furt len mlieko, komu by to chutilo, tak ze jej dala zobnut makrelu a chutila jej tak jej ju dala 😀

zmurkaz
17. sep 2009

ja som raz videla Soňu a Riša Mullera - to boliakurát tehu ...to bol pohľad - jeden malý druhý veľký 😀 😀 😀

reilyy
17. sep 2009

oproti nam byvaala jana hospodarova 😀

zmurkaz
17. sep 2009

aj ja som podobné strašidelnosti počula...

Btin - dnes sa mi teta v Time v TT smiala že chcem podprsku na kojenie 65E (F) 😠

lucim
17. sep 2009

vas citam, len matulinko sa na mna vyskiera a keca, ta k odpovedam 🙂

brinzulka
17. sep 2009

a uz som pogrcana

zmurkaz
17. sep 2009

Rei - čo by si to mala len v titule!!!!