icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
18. sep 2009

dobre ranko, je tu niekto? 🙂

my sme mali standardnu kludnu noc, len neskor vecer este chcel krpcek ist k nam na hodku, co bude sam spat v spalni. 😝

brin betaglukan mozes.

samyyyyy elusik je super velka baba, vie co je pre nu dobre, dobry spanok. 😉

luci krasne fotky, v kazdom oblecku je ina a fesanda ... musim matka cvaknut aj ja v tom oranzovom. 🙂

lucia32
18. sep 2009

josi...hojky, máte krásne fotečky, také umelecké...ja som rada, že aspoň nejaké cvaknem 😀

josifek
18. sep 2009

Lu já jsem tady 😉

josifek
18. sep 2009

Lucia.... děkujeme ale to manžel se svým foťákem včera řádil 😀 😀 já fotím také obyčko 😀

lucia32
18. sep 2009

lucim...diki, mám aj videjko, len mi ho nechce notebook otvoriť a do stolného pc nemám čas ho stiahnúť...
ja som bola včera v tescu, ale ešte len robili ceny 😝 na dospelácke, budú aj zľavy na bábätkovské? a dnes tu máme jarmočné trhy...ide sa na medovinku...hurá 😀

josifek
18. sep 2009

lucia tak to jsi to užijte 😉 My jdeme zítra na dny Nato na letišti v Mošnově samá letadla a vojenská technika. A neděle na chalupě u ohýnku a je třeba začít zpracovávat dýně 😀 😀 😀 😀 😀

traktor
18. sep 2009

ahojte, lucka u nas uz robili ceny na babetkovske 😝 - kazde tesco je ine- zaujimave, vedby to malo byt rovnake, u nas uz maju vylozenu zimnu kolekciu , nadherna i pre chlapcou a pre dievcatka....no sen 😉

lucia32
18. sep 2009

trak...zimné už niečo bolo vyložené, ale baby tu spomínali výpredaj, ale to bude asi letné, že?

josifek
18. sep 2009

Lucia ...ne jen letní ale měli i něco z loňska , krásné bundičky ale vše v modrém a také teplé overaly a také v modrém no nic pro nás 😉 pokud nemáme naušničky tak by vypadala jako chlapec Karamelka naše 😀

lucia32
18. sep 2009

A bola som aj v KIK a tam majú tiež fajn veci, overalik kožuškový za 8 €

josifek
18. sep 2009

Luci my už nic nekupujeme máme toho až moc 😒 dostali jsme věcičky od kamošky a ta to má takové krásné, prý to pro nás schovávala 😀

lucia32
18. sep 2009

josi, tak aj dnes zákdem kuki, tesco mám cestou, cca 5oo metrov 😀
moja Natálka korálka mi už zachrnieva v náručí 😉

lucia32
18. sep 2009

josi, ja som len pár veci v záchvate odklikla na aukciách a kedže nik neprihodil, tak nám prišlo pár nohavičiek a bundičiek 😀 , bila som sa len o 3 kúsky...ale kámoška-známa-vedľabývajúca vravela, že mi posunie po dvojičkách dievčatách veci, teraz mala Jakubka 🙂 , viac deti, že eeee 😀 si myslím 😀

traktor
18. sep 2009

u nas maju aj krasne bundy, vesty... vo vypredaji...takze nie len letne

traktor
18. sep 2009

a ja uz radsej nikde ani nekuam,aj teraz cakam na 4 balicky 😅 - som zavislaaaaaaaaaaaaaaa

traktor
18. sep 2009

nekukam -nepozeram 😀

lucia32
18. sep 2009

trak ani ja už nekukám 😀 , počkám čo dostaneme...a o chvíľku bude Natálky...

traktor
18. sep 2009

a kto chcel sanky, teraz na konikovom bazariku ponuka jedna baba 😉

traktor
18. sep 2009

luci ale vies ako ma trha.....len jednym ockom....prsty len tak skacu, ze este klikni.... 😀 😀

lucia32
18. sep 2009
traktor
18. sep 2009

krasne 😉

lucim
18. sep 2009

kukuk 😀

traky ja tiez 😀 nekukam a pride mi balicek a v nom 5 veciciek 😝

luci to mas blizko tesco, ja 15km, ale drzim sa, nejdem, aj ked ma tu navnadujete .... ale zajtra v auparku urcite budem nieco pozerat. 😝

traktor
18. sep 2009

jej tak to uz hej, je to bombove....kebyze mam menej deti, tak si zamiesim este na dievcatko, aj sa chceem 😀 😀 😀

lucia32
18. sep 2009

trak to poznám 😀

traktor
18. sep 2009

lucim, len pozerat....ti veriiiim 😀 😀 😀 😝

josifek
18. sep 2009

Lucia krásné... 🙂
Traky no to se stává 😉 ale léčit se to nedá 😀 😀 😀 😀
Lucim já šla koupit věci na sebe ale nic se mi nelíbilo tak jsem odešla se dvěmi body pro malou 😀

lucim
18. sep 2009

traky a vies co je najhorsie? ze viem, ze par vrec aj na mna aj na maleho by sa teoretickyyyyyyyy mohlo zist. 😝
josi ale minule sa mi podarilo na seba v tescu kupit - isli sme na tu chalupu a cestou sme brzdili v tescu na chlieb a vody a mne bolo nejak teplo, tak som si kupila tricko a prezliekla hned v aute. 😝 a drahy ma hned tahal prec od detskych regalov. 😀

zaba2707
18. sep 2009

ahojte zenulky moje ako sa maju drobci posluchaju??? lucimkaaaa chcem sa spytat ci zajtrajsie stretko v Ajpaaaaaaaaaaarku plati 🙂

lucim
18. sep 2009

zabi jasneeeeeeeeeeeeeeee platiiiiiiiiiiiii 🙂