Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
matej sa pretocil raz u dokyny...doma sa dnes pretocil ked spal , zaspal na chrbte nasli sme ho na brusku a funelako po velkom boji 😀 😀
lu..som dnes zírala...som ho nechala holatého na podložke pred kúpaním a on mi toto stváral 😀 som sa otočila na sekundu a on na chrbátiku..vyplašený, že čo sa to s ním stalo 😀
traky..a nemajú tam aj disneyovské bandurky?? 😀
backurky su skor papucky, ne? topanocky su boticky ..... ceske pratelky, kde steeeeeeeeeeeeeeeee?????
teď jste mě dostaly, ale taky bych řekla bačkůrky 🙂 dítě se mi kroutí ze spaní, ajajaj, chuďatko, snad se brzo podaří rana..nějak od vás nemůžu odejít, tak páááááá
PS Inn, Eriček je šikulka, spartakiadní cvičenec 🙂 když se podaří, co se dařit má...lalalala
cmuk 😲
backurkysu papucky- ved to bolo aj v tom filme 😀 😀 😀 😀 fu blani si ty ceska? ci sa len za nu maskujes? 😀 😀 😀 😝
halooo, neusnula bych 🙂
tak jsem brouzdala a podle obrázků čižmiček bych řekla, že to jsou kozačky, ale pokud je to i pro chlapce, tak jsem mírně zmatená 🙂
sondujem na českom MMB v botičkách, bačkurkách 😀 na čižmičkách sa objavuje kozačky 🙂
Lucim, jak jsem psala u ženských kozačky, ale jestli to nebudou univerzální sněhule, co vy na to??? vysoké botky vyteplené
děvčata pardon, že vám vstupuju do diskuze, jestli to pomůže, tak čižmy jsou holínky, totiž "holínky" jsou nejen gumáky 😉 , ale obevysoké boty (přes holeně), takže i kozačky 🙂
inn hihihi skor tie snehule asi , ja si kozacky fakt predstavujem, ako zenske boty, vysoke s opatkom. 😀
snehule su pre mna vyteplene cizmicky bez opatku a zipsu. jo?
pre mňa vysoké boty na opätku sú lodičky 😀
a snehule sú u mňa niečo takéto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6683373

hej mame predavajutam bandurky , krumple a zeiaky 😀 😀 😀