Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
malo byt len 2x to,to tretie mi uslo 😀 😀
stava sa Vam, ze ked fuknete na maleho..tak prestane dychat? Ze? A on -ten nas...toto robi...ak je vonku vietor
no ja som sama bola prekvapena, ze mi uz prisla mrcha.. kamoska mi vravela, ze ona dostala prvy krat po porode, az ked mala jej malinka 9 mesiacov..
som teda normalna, ze mne uz prisla ??? ☹ 😎 😒
ano...aj ine trpia...rao...a nemyslim seba
brin, staci ze dvihnem perinu a uz tak lapa...
rao, tak vitaj v mrchovom klube 😒 uz nas par je. 😠
Lucim-ta ju mala ako darcek na narodky...nie sice prvy, ale druhy krat...tak neboj
ja somdostala az ked som prestala kojit...tak dufam ze sa od vas nenakazim..... 😀 😀 😀
rao: ja som tiež myslela, že keď kojím, tak budem bez a tu baby zrazu začali písať, že to nie je pravidlo 😠
ved aj lucim, ze? 😀 😀 😀
Aspon vies na 100percent, ze si plodna...Co taka Traki....ta to mozno ani nezisti...kedze ovulacia je skor ako menzes 😀 😀 😀
a sa dosmejem...ked ma daco ofukne-niekedy
este niekto tu pisal, ze ju dostal na narodky ....
brin, zatial som si nevsimla, ze by matkovi vetor bral dych.
jeziiiiis, klub lehatkovy, hrazdickovy, mrchovy? 😀 😀 😀 , tak tam s vami nejdem 😀 😀 😀 😝
brin netessa mozno ti este niekto zaklpoka...bacha na to.... 😀 😀 😝
idem si ľažkať
ďakujem za usmernenie 🙂
majte sa pekne, brú nôcku
zaklopka...
tak to asi u nas moc fuuuuuuuuka?...mi ho aj luto je...aj smiesne...aj ho kryjem telom...sak treba dychat a nie len udiv a nedycham a oci vypliestam
dobru jaji 😉
😀
no ved to....kurier asi najskor 😀
len aby.... 😀 co ti tak donesie... 😝
som zbezne citala a kukala ordinaciu, ktora prave skoncila
ja sa pridavam do trakinho klubu, ziadnu mrchu nechcem tak skoro vidiet 😉
no as idem do sprchy a hajat
papa dobru nocku vsetkym
🙂
dobru noc majka 😉
bru nocken...
prisla svokren:
1.povedala, ze maly je buco
2.vytiahla mu rucku z ust, ze si ju nema cuclat..ja som bola rada, ze si neoplieskal pol hlavy...kym si tu rucku niekam nasmeroval...a ved jazyk je ich hmatovy organ-ved nech dieta skusa, ze co to ma!
3.chmatla mu hlavu-pozeral do okna...sa lakol...ze ma ju mat rovno a nie vykrutenu...
Skoro som vykrutila ja ju...
na jednotke je oops , sa smejeme s drahym. 🙂
k som vazne rada, ze nie som sama s mrchou 😀 😀 😎
rao pod s nama, budes mama 😀
hellou, hellou
iba na chvilu zdravim, dieta mi zaspalo UZ pred pol hodinkou, tak mam volno 😉
lu...to som už niekde počula 😀 😀
a brú nocku všetkým odchádzajúcim 🙂

fiha to to to postupuje... 😀 😀 😀