Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
Ahojte maminky 😵 😵 😵
Rei ja som malemu davala biogaju ,ked ho prehanalo po antibiot.
kde ste ktooooooooooo?????????????????
rei aj my sme mali dnes nejake bolenie bruska a neklud na vecer .... nie je nejaky spln alebo erupcie ci zatmenie?
Ahojte, my sme sa napapali a hned aj zaspinkali o 19-tej. Dúfam, že bude Saška spinkať do tej 6-tej.
Vy ako často vstávate k drobcom v noci?
ale už som hotová aj ja. tá noc ma vyšťavila, brrr
snáď dnes to bude lepšie. od 17:30 do 19:30 h som ho "držala pri živote", aby nezaspal, lebo poobede to bolo 5 hodín. a môžem povedať, že náš rekord
adka: ja zvyknem raz okolo jednej, druhej. len dnes zaspinkal o 20:15 h, tak neviem, či vydrží a potom okolo piatej ráno
niekto dieta uspava, niekto budi 🙂 😵
adka nedrazdi, mas sasku rekordmanku, my vacsinou prvy spanok 5 hod, potom po 3, 2a pol.
no naša si zvykla ten posledný mesiac zaspinkať medzi 19-20 a ráno vstáva medzi 6-7 😵 😵 😵
luci a dnes si ma predbehla, pisala som presne v tom case ako ty ze neverim vlastnym ociam, ze kde ste vsetky a ked som to dala poslat padol mi konik, no a ked som sa opat napojila nevidim tam uz prispevok od teba? no aka telepatia ;)
babyzuz: no nám to už párkrát vyšlo len na to jedno vstávanie, tak je to super. len ako som písala, som zvedavá ako dnes.
baby nebojte, však ked začnete prikrmovať alebo drobci trošku podrastú, určite budú spinkať celú noc. NAša saška spapá na noc napr. dnes 170ml nutrilonu a ráno tiež a potom už tak normálne cez deň. Takže ona ked sa riadne napapá na noc, tak potom buvinká 😵
guuuut, prebehla som okolie mileticky a aj cez mileticku som prebehla ked uz som tadial isla asi po 5 rokoch a kupila 2 tkane koberce, no naco som tam liezla ? 😠 a skoncila na bezkofeinovom latte
zdravim vas vsechny po delsi dobe 😵 😵
tak my mame uz po dovolenych 🙂 po Lipne jsme si dali jeste jednu mini ve Spindlu na 4 dny.....bylo to super...masaz, sauna, bazen, hory, slunicko a cerstvy vzduch 😵
a co vy holcinky? doufam ze je vsechno v pohode a krasne si uzivate svych pokladu a nic je netrapi 😵
ja jsem nedavno zjistila, ze nafoukle brisko neni normalni kdyz se mi u tchyne mala vykadila skoro z podoby tak ji bricho zmizelo 😕 😀 takze pak kdyz zas nekakala asi tri dny tak jsme zkusily trochu telocviku a vsechno zas vyslo ven a bricho opet zmizelo 😀 mimochodem zrovna ve chvili kdy jsme byli na hotelu a prebalovala jsem ji na posteli na cistem povleceni 😀 ale to bylo radosti! 😵
povi mi nekdo ze stalic nocni smeny ve zkratce co je noveho.....lucim? 😉
noveho je to, ze aj sa som bola teraz na toalete. 🙂
aspiiiiiiiii vitaj, ale neobratila si sa na spravneho cloveka, ja som skleroticka, ja si pamatam iba blbosti a dolezite veci nie. 🙂
zuzi liezla si tam, lebo koopec peknych veci potrebujes. 😝
jej aspi hoj, v spindlu sme boli asi pred 2 rokmi v hoteli praha a bolo tam perfektne, je tam kraaasne...
tak aspon co je noveho u tebe krome toalety? 😀
ja jsem pred dvema dny chytla asi strevni chripku ci co 😖 slo to horem i dolem a cely den jsem zustala v posteli jak jsem byla nejaka zeslaba akorat jsem zvladla prebalit a nakrmit malou a to bylo vse 😅 druhy den horecka pres 38 a dalsi den uz bez teplot a bez niceho....no to bylo neco 😕 jeste ze mala byla tak hodna a nechala me ten prvni den vyspat a spinkala se mnou 😵
jeste ze je internet....hned jsem hledala co horecka a kojeni a co to vsechno muze byt a co se muze brat 😀
aspi juuuj, to mi je luto,uz si v poriadku? a nestras, mne nejak kruti bruskom a to zajtra ideme na husace hody.
matko ma asi tiez nejake nekludne brusko, co som pojedla???? 😒
som mu bola zasupnut dudlik, stale sa budi.
baby ahoj 😵
my jsme byli v hotelu Adam ve svatem Petrovi to je druha cast Spindlu.
jeden den jsme vyrazili po krkonosske magistrale....byla to super prochazka po asfaltove ceste uprosted lesa...paradni jizda s kocarem 😵 takze jsme si dali 8km a svitilo slunicko.... 😵
a pak nekolik vyletu po okoli....no proste jsme si to super uzili 😵
my co mame noveho? 3 mesiace a tyzden, udrzime hracku, a trafime ju obcas do pusy a mamina nakupuje pre synacka matyska secko co ju napadne, ze by sa na zimu zislo.
aaaa uz viem, co je nove a nevies .... mali sme s blave stretko, 11 nas bolo.
fotky su okrem ineho aj tu https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
lucim jo uz je mi fajn 😉 trvalo to dva dny kdy me bolelo cely telo a sotva jsem se pohnula, pak ta horecka, ale vcera jako kdyz utne a bylo to dobry 😅 tak nevim kdo na me co prsk 😕 a to jsem skoro porad doma a nikam mezi hodne lidi nechodim 😅
lucim to se ti krouti protoze se tesi na tu husu! 😀 neboj 😉
jo a taky jsem na dovolene vyzkousela snist i cerstvy chlebik....pac v hotelu na snidani mi vcerejsi fakt nedali 😀 a proslo to takze od te doby jsem si uz doprala nekolik cerstvych chlebicku 😀
no mala ma asi dva dny takovy brekavy 😒 porad poplakava a taky se ji nechce moc usinat, ale vzdycky ji nejak udyndam 😉 kde jsou ty doby co jsem ji dala do postylky koukajici a za chvili jsem ji nasla spici 😀 ted nad ni stojim a ukecavam ji jak je to super si poradne dachnout 😉
REI...nemaj boja...dnes je cudny den...maly spal len vonku a to na mne...inak oka zazmuril na 5minut...a este furt nespi.... 😔
lucim same dobre zpravy 😉
nam sice do tri mesicu schazi jeste par dni, ale hracku uz si taky cpe do pusy 😀 ale hlavne si tam cpe svoje ruce az se ji nekdy zvedne zaludek 😀 😀 je to sranda se na ni divat a jeste kdyz u toho tak mlaska 😵
jo srazik jsem zaregistrovala a fotecky jsou krasny 😵 vsem vam to tam moc slusi a jste vsechny krasny maminy 😵
to jste tam asi museli vzbudit pozornost co? nemysleli si tam ostatni ze se chysta nejaka demonstrace kojicich matek? 😀

okupany,spinka..ale to bolo mrncania a krutenia sa ☹ ja neviem co ma s tymi crievkami