icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

inneska
28. sep 2009

lu..tak dúfam, že to pre švagrinku dopadne dobre..moc držím palčeky 😉

inneska
28. sep 2009

ja ostavám 😉

my na poradňu až o necelé 2 týždne, ked budeme mať 3 mesiace 🙂

lucim
28. sep 2009

inn aj ja dufam .... ako sa hrabem po nete, nic pozitivne zatial nenachadzam a zacinam sa bat ja .... rei, kde siiiiiiiiiiiii, help.

monr
28. sep 2009

lucim, treba dúfať v dobré.
ja som prekonala toxo v detstve, takže mne sa tiež vždy ukázali nejaké hodnoty, neviem ako sa to berie. 😒

traktor
28. sep 2009

lu tak nech to bude ok, nic to nemusi znamenat ja som mala zvysenu toxoplazmozu pri simonke uz neviem presne len hovorili ze je zvysena a simonka je v poriadu, to je jak s tymi triplami,, cele tehu stres bo je to dawn a matko je zdravucky

monr
28. sep 2009

tlačím do seba tie cappuccino keksy, čo dala traki link, fakt sú dobré. včera som robila z dvojitej dávky, bo bol svokor s frajerkou gratulovať malej aj mm k meninám trošku predčasne. 😉

inneska
28. sep 2009

ja sa v tomto tiež nevyznám, že by som poradila, utešila ☹ ale silno držím...

traktor
28. sep 2009

mon aj u nas ficime na tych keksoch a tiez robim s dvojitej davky, vcera tu bol svagor, a tak mu zachutili ze hovoril zene ze mu musi upiect do roboty za tesco tasku 😀 😀 😀

inneska
28. sep 2009

no tuším ich skúsim spraviť aj ja, ked ich olko chválite, receptoš je opísaný 😎

monr
28. sep 2009

inn, fakt sú vynikajúce, traki, vďaka za receptík.

inneska
28. sep 2009

idem vešiať prádlo 🙂

traktor
28. sep 2009

a ja idem pracovat 🙂

monr
28. sep 2009

a ja pokukujem po MMA, len tak surfujem, práčka perie, Mišinka sa vrtí v lehátku, Platón spí s hlavou na mojich kolenách, no parádička.

lucim
28. sep 2009

tie kapucino keksy sa chystam robit hned ako vyzerkam zazvorove z ikey a bude volna plechovka. 😝

som prave neplanovane kupala krpca a cistila seba a prebalovak. 🙂

monr
28. sep 2009

luci, bola nádielka? 😀

lucim
28. sep 2009

jojoooo, trenujeme samostatne kakanie bez rr 😀 sme cvickali a tlacili a bola strela jak z vodneho dela. uz mi to raz urobil. 😉

inneska
28. sep 2009

luci..no to muselo byť nadeleníčko 😀 😀 😀 aj ja také očakávam, 3 dni erik riadne nekakal 😀

ja vyvesené, pôjdem umyť riady, a naobedovať sa...raňajky boli len jogurt, melta...nemali sme pečivo(len rožky so zelenkavými bodkami 😀 )

inneska
28. sep 2009

luci..ale bola si šťastná, ked to z neho vyšlo 😀 😀 😀

monr
28. sep 2009

gertka sa dho neozvala, idem kuk, či mám na ňu ešte číselko.

lucim
28. sep 2009

inn ja viem ze mi to veris, ale faaaaaaaaaakt som jasala 😀

reilyy
28. sep 2009

servustok mladez

lucim, nic pozitivne velmi ani nenajdes.....treba proste verit a pockat

lucim
28. sep 2009

rei sak ved to, mala bysom jej zavolat, len neviem co povedat ... akurat ma napadlo, ze urcite budu robit opakovany odber igM mala 1.05, norma je do 0,89

reilyy
28. sep 2009

hej, povedz ze to ma len hrancicne a ze je uz mesiac v 2.trimestri, ze riziko je male....viac nevymyslis

reilyy
28. sep 2009

skoda ze nema pozit.aj IgG, to uz by bolo lepsie

monr
28. sep 2009

ahoj rei

lucim
28. sep 2009

rei tak som mala ja a bola som v klidku, iba igg zvysene bolo

monr
28. sep 2009

idem drobátko prebaliť a uspať, majte sa pekne dievčence 😀

lucim
28. sep 2009

papaaa mon

reilyy
28. sep 2009

varim...

hej, pri IgG uz mas protilatky, to je fajn.....ale nie kazde babatko je nejak zasiahnute ked pride infekcia, tak nech sa zbytocko nestresuje

reilyy
28. sep 2009

cau mon, kam ides??