Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
Reily no to jsme dvě já dneska jěště k normálnímu obědu udělala žemlovku s tvarohem a rozinkami navrch 😀 😀 😀 😀 a zapečenou se sněhem s bílku 😀 😀 😀 😀
hojky...čo ste tehuľky...že tu rozoberáte "papu"? 😀
ja som si dnes kúpila "family pack" crossaint...teda 4ks 7days ... a som ich zožrala ešte cestou domov v aute... to zato, že sa mi vyše dvoch týždňov darilo nejesť sladké, že???
a kúpila som si tie homeopatiká ricinus communis 5HC,,,,tak uvidíme....
ale viete čo sa nám stalo včera....??? Dianka papala o 18tej s tým, že ju o pol ôsmej okupkám a dám papakať a spinkať....tak som ju teda aj tak okupkala....priložila o ôsmej na cecík, ona sa prisala a v sekunde zaspala...ale tak zaspala, že sa teda nenajedla...a nezobudil by ju ani výbuch bomby...čakala som hodinu, ona spala.tak som ju preložila do postieľky s tým, že teda teraz je hladoš, že si za chvíľu vypýta....ja som celú noc hľadela na hodiny a sledovala ju či žije... 🙂 ...a ona sa zobudila až o 5tej ráno, že mama papať.... 😅 😅 😅
a riešite tu ešte niekedy váhu??? mne sa po 20kilách zastavila na 6týždňov.... 😀 ...a teraz sa zas pohla o kilo a pol....takže ešte 😀 😀 8,5 mi treba...stááále strašne veľa....ale už sa navlečiem do jednych svojích nohavíc...aj ked vyzerám ako "safalátka"... 😀
babule...tanto výrobok som nemohla nájsť na slovenských stránkach..ani na google.sk....iba na google.cz...
http://www.lekarna.cz/nutrilon-1-ha-1-porce-18-4g/
neviete mi poradiť, kde by som ho zohnala u nás???
Ahoj Jennka,
ja zase riešim, ako by som pribrala 😀 Mne sú pre zmenu všetky nohavice veľké 😒
no nejaké 3-4 kilečká by som brala. nech mám aj trochu "rici" "cici" ako tak sú 😀
lucim, gvendolina 😀 😀 .... ja neviem co mam na tej farme robit....klikam jak blba... 😅
hahi, haji, haj...spííí dieťa moje....som sa dočítala, že večerný rev je vlastne falošná kolika, kedy si dieťa uvolnuje nahromadenú negatívnu energiu 😝
jennka mozno sa u nas nedistribuuje ... skus zavolat do slovenskej nutricie, mozno maju vzorecku, ze by poslali. 😝
na co ti to je? ked by si chcela takto davat mlieko, tak sa to dost predrazi. vidim, ze uz vzorky v cechach predavaju, donedavna sa rozdavali pre lekarov.
traky pisnem ti to na facebooku, dole hladaj chat.
lucimka dík..chcem to, ked niekedy budem potrebovať ísť von a bude problém kojiť....bola by to len nejaká rezerva..nie dokrmovanie ako pravidlo.....lebo nechcem kupovať veľkú škatuľu....to by sa zbytočne pokazilo, ked sa to musí rýchlo skonzumovať...chápeš???
chapem. 🙂 ale radsej si povedz, ze to rozkojis, som citala, ze vsetko je v hlave. 😉
inak na von su vymyslene tie davkovace mlieka. ja mam , som dostala, ale to samozrejme neriesi dobu spotrebovania otvoreneho balenia.
ahojte...tak sme nejak dnesny den dobojovali,maly hajka,davidko stale nervačí...
čo tu nove????asi nič čo???
no vidim, ze jedna skupina sadi ryzu, jedna uspava, jedna cumi na serialy a ja sama jedina konujem? 😉 😠
tak už som tu aj ja 🙂 som porcovala mäsko, šlo aj do mrazáka niečo...zajtra bude na hríbikoch a zemiaková kaša 😝
zuzi..ja robím všetko naraz 😀 okrem uspávania, spíme už od 20h 🙂 a vy ako ? klasika, nespíte? 😅
a hlasim, ze moje dieta sa meni k lepsiemu, uz zaspava skor, mozno si uz zavadza nejaky rezim a chape, ze uz je vecer, ze by mohol spat? zeby?
a ten kolotoc ho celkom dost zaujima, teraz mu tam krkaju zaby a hvizdaju nejake vtaciky 😀 😀
a mam tu taky bordel na byte ako by tu padla bomba, hrozneee ked ma clovek len dve ruky ☹
zuzi..tak to je super, že sa davidko mení k lepšiemu 😉 teším sa, trochu si oddýchneš 😉
zuzi...bordel v byte, šťastné dítě 😉
josi...bez debaty šikulka 😉 a boli ste už na dalšom plávaní?? či kedy idete? 🙂

brin, marlenku a deli ako zakusok 😉 joj, mam zrave obdobie, radserj sa obchodu vyhybam