Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
idem ta het....poobliekat deturence...a vybrat sa tete zubarke...udajne korunka 133eur...tak som zvedava, ze co povie na tu stolicku...jak po vojne vyzera....
majte sa tu...vsetky ...pa
som spat 🙂
😀 😀 😀 😀 marnost, este aj na MK sa riesi farmville???? 😀 😀
a tretikrat by a malo ist na klby v 6 mesiacoch 🙂
brin...tak si sa zamyslela....ja som velmi draha....skus kupit nieco ine.... 😀 😀 😀 😝
pre disney maniačky....http://www.babybazar.sk/nove-body-vel-62-92-id1...
s dlhým rukávikom...
už len 1% a úroda dozretá 😀
my sme klbiky mali 2a, 2c 🙄 kontrola až 12.11. 😅
rei...daj si tam fotku nejakej ruskej drndy 😀 😀
ahojte bambulky ... tak som hotova mne uplne odchadza mlieko ☹ dnes sa nalievam tym cajom pre kojacie matky .. ricinus som papala stale, napriek tomu uplne odchadza a ja vobec tomu nerozumiem 😒
je mi z toho do revu ... teraz si jeden prsnik vytiahol sam a druhy som mu nedala ze idem ho odsat a aspon budem vidiet kolko v nom je mlieka ... a bolo v nom necelych 30 ja som z toho uz fakt zufala ... budem mu musiet ist zasa rozmrazit mliecko z mrazaku ... len neviem co budeme robit ked aj to dojde ... ja by som tak chcela kojit ze az ...
je to vobec mozne ze zene odide mlieko behom 2 dni z nicoho nic? este som rozmyslala ci to nemoze byt tymi antikoncepcnymi tabletkami (AZALIA) ... uz ma napadaju asi same kraviny ale to je proste zufalstvo

ved cakam, kto to napise 😉 😀