Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
rei to je nespravne ekonomicke planovanie 😝 ... idem kuk, ci nejaky ribbon nieje v dohlade, ale pri tych vyssich chcu moc ....
jablka sa dusia v hrnci
now pick 0 friends to give it to ... vtipalci. 😖 ale v normalnych mi podvecer pojdu ... este by som mala cosi zasadit ... a miesat jablka, samozrejme, fantasticky to tu vonia.
matko bude mat maskrtku, ked buude jeho cas prikrmov. 😝
rei diiik, uz mam 🙂
samotným užívaním by sa nemali nachytať vírusy, len rôznymi i nštaláciami..ako som to spravila ja 😀
zbieram bonusy 😉
Rei, nehrám. nie som na FB.
Denka sa má dobre, dnes sa pokadila tak, že smrdela na 3m. (žeby to bolo venčekmi opavia?) :-
A čo Peťko, už kakáte? Pred časom som zahliadla jeho fotku a neskutočne sa na teba podobá.
Sa mi zdá, že julovčiatka-chlapčiatka sa strašne podobajú na mamky. (Lucimka-Maťko, Inneska- Eriček).
a este mi niekto napiste aj s prekladom co mam stlacit ked chcem aby mi niekto dal darcek aked ja chcem poslat darcek ,bo ja furt daco stlacam furt mi chodi daco ci akceptujem potvrdzujem....som s toho jelen...preco som sa v skole viac neucilaaaaaa 😅 😀

Ivet ma kamosku Mirku 😀 zlateeeee 😵