Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ahojte 🙂
pre vsetky farmarky 😉 http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1371085
a pre traky 😉 http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1379184
😀 😀 😀
ma nejako chytili tie aukcie tak ocumujem 🙂 ale zbezne vas citam
babyzuz a ako ste teda pochodili a co ste nakupili? v pandorfe ste boli, ze?
jojo, ja som nekupila pre seba nicovate nic, Davidkovi len 2 bodynka a mamina so segrou opleli majlad 😉
dnes pekne svietilo slniecko, bolo super podla mna
ja mam az hrozu z toho, ze prichadza zima. ja mam problem sama so sebou v zime a si neviem predstavit este aj s Davidom ☹
no mi hovor. ja taku naozajstnu zimu so snehom lubim, ale tu bratislavksu ee
a vobec si neviem predstvit jak budem naobliekavat malu ked uz teraz jej vadi sveter 🙂
no nejako tu mrtvo, ani ta superstar ma zatial okrem toho jedneho cecha nechytila za srdce... dufam ze zajtra budu baby lepsie
este kuknem toho posledneho a idem spat
ahoj lucinko, sme tu asik samy, co? Já velebím farmu, fuj, to už je posedlost...čekám na maliny 😀
ven, ja som prave zase rozsirila priestor, uz sa zatial viac neda, vsetko som obrala, skoro som vsetko posadila, ale podla vasho vzoru som minula secko do dna, ostali mi 3 KORUNKY. 😉
majky dobruuuuu - a ten posledny, moze byt. 🙂
luci...aj mne to blbne, čo sa týka FV tam neni 😒 raz za 10 refreshov to nabehne všetko, potom zase nič 😠
a mm prepol cez superstar na Ja robot, tuším sa to volá, a teraz beží 007..toho ale nemusím 😝
tak 3 ribbony, som to teraz pozerala...modrý ribbon za susedov, červený za zvieratká a biely za pomoc susedom 😎
už to asi nezobrazí na nástenke...a vlastne tuším mi to ani nechcelo publikovať 😠 stále to načítalo, nič sa nedialo..tak som to preskočila myslím 😒
mne chybaju uz len take, ze zarob milion, min milion a pol, ober pol sveta ...a tak. akurat giftove tam mam a just kopa mojich susedov dnes flaka farmu.
na také sa zachvílu aj ja dostanem 😝 a budem snívať o tom, kedy sa k nim dostanem 😀
nevieš čo znamenajú tie vyletujúce mince zo zeme?? 😕

Sluníčka moje přeji všem krásnou nocinečku a spokojené spinkání jdu kouknout jakou máme vodu a pak zkouknu peřiny 😀 😀 😀 😀