Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ostaaal, kua dotiahnes ma sem a tu nikto
Zuzik, lasko, kukam nam tie kurzy ale secky su okolo 4000 je to vela pre teba?
čauky pusy,
byla jsem vám uklidit farmy a jsem tak zničená, že si jdu hájí...alespoň jeden den si jít lehnout ještě před 12🙂
Tak doboru, cmuk
ven aj okna na chatke si mi umyla? 🙂 a dobruuu
alex zuzi tak bude te chodit so mnou do trnavy 😝 😀
hehe si vtipna sefiku, no dostala som dobre odporucania od znameho na toto http://www.plavaniedeti.sk/kontakty.html
oki alex tak uz podme
inak casovo nam to pekne na prd vychadza, chodit plavat v zime ked mrzne, brrrr, radsej by som jar, leto, jesen 😅
to myslis vazne lasko? ze nevis plavat? a sak v zime sa tam vysaunujeme a budeme chodit autom, nist sa nam nestane neboj
nemyslim ze sa v takej vode utopis, bo stojis na zemi ale keby nieco zachranim ta 😉
aj ja, ale prave som si dala dietko do postielky, tak by som aj mohla ist spat nie?
bré ránko...síce teplé, ale upršané 😉
My sme už druhú noc kolikovali 😝 , zrejme z mm, ktoré som jej dala pocicmať 😅 2 tt bol pokoj a teraz toto 🙄 Aj keby som chcela nedá sa 😝
Ale inak už dnes ráno z nej bola usmievavá buchtička 🙂
josi, len skúšam, bo v tomto PC nemám fotky malej...a celkovo nemám ani tolko fotiek, ale do Vianoc času dooosť, len neviem dokedy majú akciu? 😝 😀 A moja herečka je taký ksichtík, že možno jkedna fotka je použiteľná 😀
ahojte 🙂
u nás je neuveritelne krásne slnečno(ale v noci pršalo), tak som sa hned ráno pustila do varenia, aby sme na obed mohli vypadnúť von...takže francuzáky sa dorábajú a potom hajde von 🙂
Luci neboj to stihneš 😉 a momentky jsou na kalendáři nejkrásnější 😀
Inesko vítej i u nás je vařeno, my máme kuře na paprice a halušky a krémovou polévku s flíčky a jablečný závin 😀 😀 😀 😀 a ven se také chystáme 😀
innka ahoj...a diki, možno dovtedy to zvládnem 😀
My dnes cestoviny so šunkou a nivovou omáčkou...
a toto nosítko nám bylo donešeno vypadá dobře ale nevíme zda využijeme 😉
http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=47560

luci neviem, ci zasielaju aj na slovensko 😒 ja si objednavam na draheho adresu