icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

josifek
7. okt 2009

Majka dobrou nocinku 😵 😵 😵 😵

traktor
7. okt 2009

jennn skus ine slovo... 😀 😀 😀

jennna
7. okt 2009

josi..to je super!!! to by som musela ale môjmu mm pichať tajne v noci... 😀

tak viete čo??? on ma stále otravuje, aby sme si urobili druhé bejby čo najskôr...no je normálny???? 😠

josifek
7. okt 2009

Ahojky Susy 😉 naše také slinttá a strká do pusiny ručičky nebo štěrchátko ale zuby nevidno 😀

traktor
7. okt 2009

susy aj nas matko slinta nenormalne, nestiham prezliekat....dasienka su take zeby to aj mohli byt zubky...ale nebudu....tak to mal aj patko a este dlho dlho nemal zubky...

josifek
7. okt 2009

Jenka no proč né pokud jsi ok a on bude víc starat já bych to brala hold u nás nene 😀 😀 😀

jennna
7. okt 2009

majka hoj....gabi hoj...susy hoj.... 😉

pridávame sa do "klubu buldočekov".... 😀 😝

traktor
7. okt 2009

som zvedava ktore babulko tu bude mat ako prve prvy zubok....potom poprosim zdokumentovat 😀

josifek
7. okt 2009

Traky jak to bude jak u syna tak budeme poslední 😀 😀 😀 😀 mladý měl první zub v 15 měsících 😀 😀 😀 😀

jennna
7. okt 2009

josi niéé...ja sa nato necítim....ani fyzicky ani psychicky....ja mám traumu z tehotenstva.....
ked bude mať Dianka okolo dvoch rôčkov, začneme na tom pracovať....
aj tak nemáme v poriadku bývanie...a ja takto žiť v jednej izbe s dvomi deťmi nechcem...aspoň ho mám čím "vydierať" 😀 ..že kým nebude bývanie dokončené...tak nech nesníva....

traktor
7. okt 2009

ja by som hned nechcela po sebe / ja uz nechcem teraz vobec 😀 / , si myslim ze si potom mamka to prve tak neuzije, ...a ani nemysliet keby boli v tehu dake komplikacie....aleto je len moj nazor....jennn ked sa na to citis, 😵 ...ci len tvojmmsa na to citi? 😀 😀

traktor
7. okt 2009

josi dievcata may zubky normalne, ako ine deti...patko mal zubky neskor...skoro na 8 mesiac a vysiel mu jeden hore a jeden dole 😀 😀 😀

jennna
7. okt 2009

traki... 😀

presne tak...najprv sa chcem na to cítiť!!! potom...chcem si užiť Dianku a o nič ju neukracovať....a ked už bude samostatnejšia ...aby som druhé bejbinko neukracovala..to si chcem tiež vychutnať...nooo

josifek
7. okt 2009

Já bych se cítila ale nepujde to hold 2 císaře zasebou a nebudu zbytečně riskovat, a věk už dost vysoký 😀 😀 😀

josifek
7. okt 2009

Jennka optimální rozdíl je tři ročky ale musím říct že i 14 a půl je supr dva jedináčky 😀 😀 😀 😀

gabrielkabj
7. okt 2009

keď zbadáte prvý zúbok v puse babatka máte mu vraj niečo malé kupiť vraj ako bolestné aby sa mu tie ďalšie zubky prerezávali ľahšie u nás to fungovalo

Sarke vyšiel prvý zub presne na ukončených 5 mesiacou 😀

traktor
7. okt 2009

a ja sa aj citim.....ale uz ich mame dost...mm sa citi ...ale na nieco ine..... 😀 😀 😀 😀

jennna
7. okt 2009

hmm..mám jednu známu, ktorá si v 34zmyslela, že chce bejby...a už 4roky sa snaží chúďa....prajem jej, aby sa jej to ešte zadarilo....

lucim
7. okt 2009

susyyyyyyyyy teba som nevidela od stretka. 🙂

my sme tiez buldocek, skusa si do pusinky narvat obe rucky naraz a ked sa mu zadari, pricucava sa aj na moju ruku. zubky som este nevidela.

traktor
7. okt 2009

gabi ja malemu kupujem furt daco...len tie zubky to este asi nepochopili 😀 😀 😀

josifek
7. okt 2009

Jennka jo to jo přeji ji aby měla já v 35letech Karamelku a jsem šťastná 😵 😵 😵 😵 😵

jennna
7. okt 2009

ja ked dianku ťahám do sedu....tak sa mi "zahryzne" do ruky.... 😀

simonito
7. okt 2009

...už sem zase tu...a dík maminky teda náš syslík alias Málinka děkuje 😅

Jenn....dianka je hvězdička 😵 😵

...a všechna naše miminka jsou k nakousnutí 🙂

Dnes měla Malča první pořádný záchvat smíchu 😀 😀 😀 to bylo úžasné...samo,že se přidal i Šimon-když sme si ho nevšímali a cvrnkli sme si do gatí celá rodinka 😎

..no k menses..já ještě nee.....u Šimona to bylo až po roce kojení....mohlo by to klidně být i ted,bych se nezlobila 😉
..a kila?já ještě na původná váze nejsem.....ale cvičím a děcka se mnou cvičí a tak si myslím, že o vánocích už bych mohla být spokojená 😎

traktor
7. okt 2009

ja v33 mateja a tiez som stastna 😵 😵 😵 😵 😵

vendulacky
7. okt 2009

...byl u mě duch svatý a řekl mi, že na koňovi se rozbíhá diskuse🙂

zdravím všechny 😲

gabrielkabj
7. okt 2009

traky skus kupiť rovno byt,alebo auto chi chi 😀 😀 😀 😝

traktor
7. okt 2009

ven to je dobre ze ta navstivil 😀 😀 😀

jennna
7. okt 2009

vendulka...my sme sa tu konečne stretli po troch mesiacoch.... 😀

jennna
7. okt 2009

simi...aj ja stále rozosmievam malú....ale rehoce sa bez zvuku zatiaľ...a ja som potom ako "depko"... 😀

josifek
7. okt 2009

No nic jdu teda okoupat vodu a udělati hají belí 😀 😀 😀 😀 ráno jdu vařit slepičkovou polívčičku, a telecí na smetaně a knedlíky kynuté 😉 a pak musím do města zatím papap a sladké sníčky všem babulky moje 😵 😵 😵 😵 Robátkům boštěk 😵 😵 😵 😵 😵