Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
idem vypínam..lúčim sa... som rada ,že som vás tu konečne zastihla a trochem pokoňovala.....
prajem dobrú nôcku...papa
juj idem spraviť čaj pre maroda a idem spt zas bude nočná služba tak sa lúčim a držkajte sa pa pa a bru nocku
vendy..to akoby si opisovala "mňa".... 😝 😝 😝
aspi...čo to čítam, že vás strašia CF??? v rodine ste mali niekoho s CF????
som sa zabudla na farme 😉 , takten stan je fakt super, vrelo odporucam, tym ze je farebny, tak sa v nom matko dobre citi, obzera sa okolo, ....a kupila som donho aj lopticky, to az uz bude sediet...sa tam bude hrat...sa tak tesim 😀
vendy taky se v tom poznavam 😀
jenn ne nikdo v rodine neni....no proste asi mame moc opatrnou doktorku 😕 dneska nam sestricka rekla ze tam posilaj vsechny deti ktere mely nejaky zanet....a my meli zanet stredniho ucha tak asi proto 😅
ale nervy to jsou to vis 😒
aspi, klíďo i přes tejden, to mě nenapadlo, defekt z těhu, kdy jsme ještě pracovaly🙂)
Dej návrh🙂
jenn, ty se taky převtěluješ v neandrtálce? 😀
simi ahoj, tak přijd a já ti budu vyprávět o tom jak doma šůruju ráfky u záchodů 😀 😀
gabi, doboru...
kde máme inesku??
božinky, ja som dnes taká unavená 🙄 ani ťukať sa mi nechce 😝
a mne tiež desne padajú vlasy 😠 a sú všade,, minule mal erik jeden aj na ritke prilepený 😀 😀
aspi...ti verím...
ja som si s mm dávala robiť genetické testy pred tehu....síce som ja "prenášač génu"...mm je v poriadku...takže nám nehrozí riziko CF....
moja sestra mala...
takže dúfam, že to bude okey...čo určite bude....
dobrú nôcku
me padaly vlasy pred tehu.....v tehu prestaly az jsem se divila....a ted je to tu zas 😠 takze pro me nic nove 😝
vlasy sú môj úhlavný nepriateľ číslo jedna....blééé....nenávidím ich...sú všade.....
hladím na pc ako žaba z prachu 😀
jennka, dobrú 😉
aspi..som rada, že ste to zvládli a výsledky budú tiež v poriadku 😉
..počkejte, až vám začnou padat zuby 😀 😀 😎
...no ale už fakt vypínám.....joooo ještě se zeptám na Zrníka,ví někdo něco? často na ně myslím 😔
jenn, dobrou cmuk
innes, já o vlku.... 😀
emča už ho měla u prtky, v ruce, na dudlíku...frůůůza!! Plná postel, barák, oblečení...když se sprchuju ucpávám odtok...kdyby mi tak padaly kila jako vlasy 😠 😠
luci, říkáš zinek a panthenol...panth. v jaké formě? Jako přímo na vlasy?
jenn takze ty jsi zdravy nosic? to jsou veci....podle me ani clovek nekdy nevi ze neco takoveho v sobe ma ☹ a co tvoje sestra? 😕
pryc od tehle nemoci!!!
chraň bůh zuby, ale mám je takový ...divný, citlivý...i dásna a tak...snad to vydrží....
zrnik nevím...taky jsem si na ně dneska vzpomněla, jak jim asi je...i na pavčíka
lucim ten stanmam zo slnieckova, z tesca som mala bazen 😉 , mrkni na ich stranku,maju kopu krasnych veci, fajn ceny a velmi skoro nam to doslo
spachtosky sladke sny a kojenie. 😵
ven, prave som sa zamyslala nad tym, ze mam panthenol aj penu - od leta ... budem vtierat po kupani, snad to nebude moc mastne.
a tablety som mala na mysli. tie komplexne pripravky este nechcem uzivat, kym kojim, moze v nich byt privela nejakej zlozky.
ja chcem kúpiť to penové puzzle na zem...asi bude na vianoce pod stromčekom 😀
a so zubami ste mi pripomenuli, že by som sa mala objednať k zubine 🙄
ja uz tiez rozmyslam co na vianoce,a furt neviem...uvidime...lucim popozeraj, fakt su dobry, urcite si vyberies...ja uz objednavam ajn leto 😀 😀
tak jsem zasela 😀
jo vánoce, už se těším na tu atmošku a na svářáček na vánočním trhu🙂...bože před rokem jsem na vánoce byla ve 14tt!!! To mi připomíná, že v neděli slavíme!!! Páč to jsme asi počali Emmu 😀
vendy co takhle Smichov? Je tam hodne obchodu a nahore hodne jidla 😀
a jak pojedes autem az na misto nebo MHD? jestli autem tak te nechci tahat do centra 😅 Anebo muzem do Metropole na Zlicin. Tam bys to mela jednodussi ne?
Anebo klidne na Chodov kdyz uz jsi tam byla a vis kde to je 😉
Hlavne musime splasit ty ostatni zbloudile ovecky 😠 😀

jenn🙂) už v tom zase lítáš a tolik tě to stálo práce ta odvykačka 😀
...jakože se cejtím asexuálně, cecky jak vemena od krávy, postavu věstonické venuše, celulitidu, že by se tam schoval pomeranč, chlupatá jak medvěd, v kuse v šestinedělí, upocená a vyrašily mi beďary!!!!!
A padaj mi tak strašně vlasy poslední tejden, že jestli to takhle půjde dál, je ze mě do měsíce lebkoun... 😠