Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
dobré ránko 🙂
týmto vám chcem zaželať krásny piatok a ešte krajší víkend 😉 deťútence nech poslúchajú, hlavne tie velké(mm) 😀 mu zachvílku odchádzame...tak papa a posielam cmuky pre všetkých 🙂 🙂 🙂
ani3012.........♥ Evička ♥........28.5...........1700g/43cm.............3960g/51cm
lada82...........♥Betynka♥........9.6. ..........2770g/48cm.............5630g/59cm
traktor..........♥Matej♥...........16.6...........3200g/50cm.............7520g/67cm
lucim.............♥ Matej ♥........19.6...........3370g/49cm.............7470g/66cm
samayka........♥ Eluška ♥........27.6...........3050g/50cm.............6450g/63cm
jennna.........♥Dianka♥..........27.6.............3320g/53cm.............4750g/65cm
simonito........♥Amálka♥.........27.6...........3150g/48cm..............6460g/59cm
majkas..........♥Tamarka♥.......28.6............4030g/53cm..............6290g/61cm
vendulacky....♥ Emma ♥..........3.7...........3270g/50cm..............5500g/ 62 cm
janulkavalova..♥ Jakub♥ ..........3.7...........4600g/52cm..............7000g/68cm
ozi................♥Alexandra♥.......6.7...........2900g/50cm..............5050g/62cm
zmurka..........♥ Zuzanka ♥.......8.7...........3160g/49cm.............????????
inneska.........♥ Erik ♥..............9.7...........5120g/56cm.............????????
babyzuzana....♥ David ♥.........12.7...........3000g/48cm..............????????
lucia32..........♥Natálka♥..........25.7..........3700g/50cm..............???????
josifek..........♥Simonka♥........27.7...........2950g/47cm............. ????????
brinzulka.......♥Andrej♥..........29.7............4220g/52cm.............????????
bré ránko
tak nám to čiastočne fungovalo tá zavinovajda.. o jedenástej sa zobudila na papanie.. zamotala som ju a do pol tretej sa ani nepohla 😀 😀 i keď som ju objavila s jednou rukou vonku, nevadí, hlavne že spala. potom už to bolo horšie...ale aj to je úspech 🙂 o pol šiestej som ju musela vyslobodiť, lebo chytila nervy a spali sme spolu ešte do pol ôsmej 🙂)))))))))))) úúúúplne super!!
a jedno videjko pridávam...
https://www.youtube.com/watch?v=lBANCXE6E28ahojte maminky,
brin vyborne heslo na rano 🙂
samy tak to je super ze ste spinkali trosku viac jak len hodinku, sa tesim s vami 🙂
my sme spali tak klasikus, od pol8 do 1, a potom do 5 a potom uz pred 7 bola hore a pol 8 si pytala papat. No a teraz spinka od 8.45, cakam ze zachvilku sa mi ozve 🙂
akurat sa nam troska zle dycha lebo soplikujeme a mame len taku obyc odsavacku nie na vysavac. pls jake mate vy tie vysavacove? dajte nejake linky nech pozriem lebo s tou obyc mam pocit ze len ja sajem vzduch ale efekt ziadny 😒 musime ste kupit harmancek na to naparovanie jak pisala traki
aj u vas je tak skaredo zatiahnute? pre mna to je take depkove pocasie ze len nic nerobit a spat. jaj keby s to tak dalo cely den 🙂
Ahojky Majkas a symay a Brin 😉
Brin supr heslo 😀 hlavně pro alkoholika 😀 😀 ,
Samy Malá je brebta ale tatino asi větší 😉
Majkas já mám nosátko a spokojená jsem na 100% je supr 😉
ahoj josi,
sak tak podobne vyzera aj to nase, mame chicco, len neda sa pripojit a vysavac. pri tom tvojom je nejak speci nasadka?
čaute žienky,
nepísala som tuším týždeň
Eričkovi k dnešným 3 mesiačikom všetko len to naj naj naj
a zavinovanie u nás nefunguje, malá dovtedy protestuje, kým ju neodmotám, no neva. 😀
a Mišku voláme pittbull, sa smejeme ako sa vždy vrhne na ruku alebo hocičo čo má pri pusine a poďme zacvaknúť ďasienka. no úžasný pohľad. 😀 😀 😀
ahojte, chcem salen opytat neviete niektorastranku, kde sa da objednat detska termoska...najlesie ataka kde sa da dat cumel....u nas v obcode neviem dostat...
mon to je klasicka termoska a ako je ten uzaver tak tam vies dat cumel, ze priamo s termosky by dieta pilo 😉 , sim diky, ale to je ceska stranka, neviemci by poslali aj na slovensko 😅
chcela som skusit aj na strankach je ponukajudecke veci a okrem babetkova si neviem na ziadnu stranku spomenut...zeby kojo demencia / tehu uz nie 😀 😀
traky, aha, chicco má aj slovenskú stránku, ale asi nie shop. ináč veci od chicca predávajú aj v obchodoch s detskými vecami.
hejlen ja som presla cele mestoa vsade su take termosky momentalne vypredane...som chcela ze ked budechladnejsie tak aby sme mali...no este pokukam dakde
http://www.chicco.sk/
nasa slovenska trak...pripradne si pozri predajne miesta...a zavolaj tam, ci by ti neobjednali..nemusis behat...
http://www1.tescoma.com/sk/shopsk/scripts/katal...
mame tescomu... na jesen, zimu, caj vydrzi teply cely den...v strede sa stlaci stupel a tecie to po bokoch cez otvory..nemusime znova otvarat cele...
mali sme aj so sklenenym vnutrom-ale strngla som lyzickou, ked som miesala med a praskla sa potvora..

Sme tu este?