Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
a teraz si dam take fuuuuuuuuj ao vcera...uz som baaaaaars mudra.... 😀 😀 😀 😀 rei kde sidopismi tam fuuuuj ako vcera...a este jedna len uz neviem zas ktora...ta pamet, ta pamet.... 😀 😀 😀 😀
Ahojte 😵 😵 😵
Traky mne sa zachadzali dvaja od plaču kubko aj maťko,nepomahalo ani fuknutie do tvare,kubko sa mi tak zachadzal čo dostaval skoro krče,aj teraz ked plače zmodrie v tvari,ale dycha,ked som povedala doktorke na kardiologii ,tak povedala,že to ,že je chory na srdiečko nema na to vplyv.
ahoj nina, ano su take deti co takto placu, a nie je to choroba, proste len tak placu, ale vyrastu s toho / nastastie u nas je opacny problem?nie radost- neplaceme skoro vobec 🙂 /
traky..fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 😀 😀 😀 ale včera som tá druhá ja nebola 😝 tuším lucka32 😉
nina dakujeme 😵 😵 😵 😵 , a selest s toho vyrastie, mala ho i moja sesterka a teraz aj svagrinin syn, chodia raz za rok myslim na kontrolu...
ani..nechápem skrz čo si mi písala ten tvoj posledný príspevok 😕
nina...do formy naukladáš piškoty, na to ovocie podla chuiti, ja dávam broskyne, jahody, mandarinky, na to kyslá smotana s vanilkovým cukrom, znova piškoty, ovocie, smotana..a takto vrstvíš po vrch formy...ja tie vrstvy robím hrubšie, tak mi výjdu 2(piškoty, ovocie, smotana)...ja robím z 2 balíkov piškot a 4 kyslé smotany...a piškoty ešte popolievam ovocnou šťavou 🙂 snád si pochopila 😀
aj jas to robim a je to supe....a ked chces o jednej smotany daj kakao a mas dvojfarebnu..../ a mozes dat len jeden druh ovocia.....
a ja davam aj tak ze kazdemu do misky od kompotu...nech ma kazdy svoje/ este dobre ze mame tolko kompotiek 😀 😀 😀
som pomalá, ťukám jedným prstom..erik zase nespí 🙄 spal mi od 17 do 19, tak teraz buntoší 😅
ahoj rius...ja kompotky mame take vecsie...ze mensi lavorik? 😀 😀 😀 😀 a mame 3 sety, pre istotu.... 😀 😀 😀
in 6 to by bolo len pod jeden zub...ja kupim 10 kyslych smotan a 2 velke tesco piskoty...nas je vela a mame to ako jednohubku 😀 😀 😀

a nic si s toho nerob ked nieco nechapes, niekedy ani ja sama nechapem co napisem, najme ked pouzijem ten taky nas domacky vyraz..... 😀 😀 😀