Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
aspi.. 🙂 dobrá otázka, čo sa môže...ale ja by som si dala flector, ten máme doma.. 🙂
lu..a flector?? sa môže?? 😕 neni to nejaký sajrajt?? 😕 mm to pije..aj ja som pred tým...ale super zaberá 😅
uz jdu na nej 😉 diky za radu 😵
jinak my porad spime stejne....o pulnoci krmeni a pak vstava kolem pate....nic zatim nenatahuje 😠 😀
jo holky stava se vam ze by se pri kojeni mrnous vrtel a vztekal....pritom mliko tece v tom to neni....spis mi prijde ze ji boli brisko kdyz se napije, protoze po kojeni breci a asi po peti minutach chovani prestane....neni to pokazde, ale spis takhle navecer ☹
nemate nejaky tip jak ji pomoct?
alex to bolo ako ze provokujes mna, ze moj david este taky zazrak pre mna nespravil
tu migrenu som dostala z tych poslednych noci ked bol vkuse hore, alebo spal tak max. 3/4 hodinu, cez den toho tiez nepospi
jezis tak mna nastastie hlava nezvykne nejak casto boliet, teraz len chrbat, prijala by som masaz ☹ jak ju stale kojim zhrbena ☹
aspi mne to david robi tiez, pije, pije a potom sa zacne odtahovat, hnevat sa a chvilu mu trva kym sa opat ukludni a papka, neviem cim to je
aspi..aj erik toto sem tam robí...je taký, že aj chce bradavku, aj ju vyplúva...vtedy si ho hodím na pleco na odgrgnutie, alebo ho dám na bruško(tieto 2 polohy ho ukludnia) 🙂
Zuzik tak drzim velmi silno palce nech sa malicky trosku usmerni, ja som cez den totalne v kybli a noci boli tiez tazke, len malokedy sa totalne vycerpa cez den a potom v noci trosku prespi, ale zatial sa drzim a beriem to s humorom, kym je v poriadku, vydrzim pre nu aj mozne aj nemozne
aspi aj mne to robi mala, aj ja si myslim ze ju boli brusko, ale po chvilke sa ukludni a zaspi a potom ju uz neboli
mna vcera bolela 2x, takze za 6 tyzdnov co mam dieta to celkom povazujem za uspech 😉
pod somnou na masaz 🙂 ja si uz 2 tyzdne hovorim, ze idem...
ja si myslím, že niekde v brušku alebo čreivkach majú nejakú bublinku, ktorá ich tlačí...našťastie erikovi stačí dať ho do spomínaných polôh, a o chvílu je v poho..a vôbec neplače, ani nemrká pri tom 🙂
aspi presne ako to opisujes sa nam to na vecer stava, beriem to uz ako normalnu sucast koliky. tiez ho davam na pleco, skusim ukludnit a pokracujeme neskor.
inn - flector je silny, a este k tomu na predpis, menej sa toho vie o vplyve na dieta cez mlieko.
alex, zakladne pravidlo - prilozit dieta k prsniku, nie prsnik k dietatu.
inn a nebojis sa ho dat na brusko ked papal? ja mam pocit, ze keby som ho tak dala sa mi povracia...
jojooooo, bola som pri kacickach uz som pyzamkova vonavucka a mam nove zistenie, tie kacicky su RYBICKY 😀
kocky, massage - ked som bola seknuta v tehu - zuzinaaa ma poslala k super maserkam - v kocke v ruzinove, vola sa to zdravicko.
Lucimecka to sa ti lahko povi ale ked ja prilozim malu tak sa mi zacne dusit celym prsom, zapcha sa jej nos a secko tak radsej prikladam prsnik
Zuzik aj ja dam niekedy po papani na brusko ked si mala nevie na pleci odgrgnut, grgne tak
lucimka berem ta za slovo a idem kuknut, ma to i net stranku? heh a teda takeho zaujimaveho cloveka ktory si pomyli kacku s rybkou som este nestretla 😀 hezkyyyy
lu...mm ho kupuje bez predpisu, vždy všetky magistry ukecá 😅
zuz...nebojím sa dať, ak ho bolí a je tam niečo navyše, alebo neičo čo tam nepasuje, tak nech to ide von... 🙂
alex, mala je uz pevnejsia, mozno by sa uz lepsie prisala, ty nemas take maxi kozy ako ja , urcite ju neudusis. matej sa uz zacina pekne hlavkou natahovat za bradavkou . dnes som si to uvedomila.
nemam, na masazi som bola raz v Aulandii ked este fungovala v Auparku a tam som bola fest naha (nesmelo sa tam ist v plavkach, dostavali sa take mini plachty) a masiroval ma taky maly fuzac, no potes panboch ked som ho zbadala
chcem ist do sabai, mam na to odporucanie a poukazku
aaalex - ked je to gumenne, plava to na hladine, ci je to kacka, alebo rybka 😝 😝 😝
Zuzik 🙂 chodila som sa tam kupat 🙂 ale na masazi u fuzaca som nebola 😀 ake to bolo??? hmhmhm?
Lucimecka, vyskusam, ja som si zase vsimla ze ked ju mam na chrbte a iba jemne ju trosku nadvihnem za rucicky taky centik , tak hned spevni hlavu a ide hore, uzasne, ale moc to neprehanam,nech nieco nepokaslem

dala som si 2x paralen, ale hned na to ma vzdy natiahlo a obimala som misu, tak ani neviem ci zabral