Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
dnes som zasa nic neurobila, este ze som mala navarene zo vcera. o deviatej odisiel P do prace, tak som si sadla, dala kavicku a ze idem cosi porobit a vtom mi zavoala tehotna kamaratka, ze dojde 😵 tak sme pokecali o vsetkom moznom, pohrali sa s jej trojrocnou dcerou a zrazu jedna hodina. odisli, ja cakam, ze sa prebudi alexndra, nakojim, obleciem a sup pre tomaska... a krasny den za nami 😉
som nejaka lenivka. a dost unavena, ako zhruba pred rokom.... len dufam, ze to nema ten isty dovod 😝
mia, to sme. tusim sa budi, sak nacase... zasa budem utekat do skolky ako pracujuca matka na poslednu chvilu 😝
oooo...vcera mi spravili kraaaasnu foto chrupu... 😀
som musela podpisat papier, ze nie som tehu
zasa mi vynechavaju pismenka... no, snad mi rozumiete...
prisla mi pozvanka na stretnutie spoluziakov po 18 rokoch od stuzkovej.... to som taka stara??????? 😕
mia, jemu skor vadi, ak pridem hned po tretej. casta veta "mami, chod prec, ja sa chcem este hrat" alebo "pod sa hrat s nami"........
riuš jsem tu , jen občas makám v práci no jo z postele se dobře pracuje 😀 😀 😀 😀
My měli stretko po21 letech ze základky a bylo supr 😉
brin nevím alezkusím zjistit 😉 😉
Riu no nic moc pořád bolí ale snažím se chodit 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
Kuk to jsme my po 21 letech spolu 😀 😀 😀 😀
Produkt Doplňkové služby (pouze Česká republika) Cena
Doporučená zásilka - prioritní 333.00 Kč
Doporučený tiskovinový pytel - ekonomický 313.00 Kč
Doporučený tiskovinový pytel - prioritní 348.00 Kč
EMS - mezinárodní - dokument 310.00 Kč
EMS - mezinárodní - zboží 310.00 Kč
Standardní balík - ekonomický 210.00 Kč
brin vypočítáná tabulka
hm..dakovala...a sa musim lucit...pustam mm k PC ☹ 😉 ale zasa navaril a bol vybavovat veci na poste 😵
brin papa a jen ho pust když je tak hodný 😵 😵 😵 😵 můj také vaří a uklizí jen ale než budu schopna sama 😀

Brin hlavně že je mu už dobře a že to nedržel v sobě 😉 😀 a co ty už ok se zoubkami?