Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ja dni sledujem kvoli doktorom a este aj preto, ze musim dovybavovat posledne uradne papierovacky, potom mi to pojde ako voda
lucim: presne - pc mi vzdy oznami aky je den a dakujem mu za to, dnes mal moj otec narodeniny, by som zabudla... a chodim na topky a tam mi pise, kto ma meniny...
no ja vas uz pomaly opustim, idem si lahnut, lebo mam necele dve hodiny spanku a cez den sa mi velmi neda spat, kym cez den zaspim, tak sa maly uz budi a to je este horsie ako nespat vobec
ze som nemala macku namiesto tomasa... 😎 tomas by asi ublizil, samozrejme nechtiac, ak by som nedavala pozor... stale ju hladka, mojka, tuli sa k nej...ale ked vidi ako si tu svoju tazku hlavu polozi na jej brusko 😖 uz na mna aj krical, ked zacala plakat, ze "mami ja ti ju prinesiem..." - no, hroza
inak aj ja som vcera pridala nejake nove fotky Davida, tak mrknite ak chcete
riusik - ale aspon vies, ze to bude velky brat a bude ti s nou pomahat a chranit ju, ono aj ked je to nebezpecne,ale pekne ako ti chce pomahat 😉
anavi hlavu hore, ja nespavam ani cez den a v noci taham nocne 😎
a dobru nocku
babyzuz - a ake tabletky beries, ze to vydrzis, alebo ficis na kave, ci cokolade 😀
babyzuz: jeeej, davidko na tej, co sa usmieva je uplne ako ty... krasny 🙂
anavi: ano, velky brat, aj on si tak hovori 😉 je zlaty, ale niekedy je to nad moje sily, normalne ked idem na toaletu, nechavam pootvorene dvere a rozpravam sa s nim, aby som mala prehlad...
ivanka dakujem 😅
neviem, neberiem nic, som taka, nejaka duracellova 😉 ja som taka "akcna" bola aj v tehotenstve a asi mi to ten moj synacik teraz vracia (a ja sa divim, co nespi) 🙂
babyzuz, malinky je nadherny
ja furt hovorim ze jake mame krasne tie nase julovciatka, vsetky do jedneho 😉
no ja idem asi na rande s kacickami, ci jak sa to tu na nocnej hovori a potom stikam na brane do postele
papa nocne sovy 🙂
bejby jeeej maly je ozaj fesacik, po mamine 🙂
majkas kaciciky sa hovori, podla mojich kupacich hraciek, ale zistila som, ze su to rybicky 😝 bruuuu nocku.
ja som vam tiez babulky omrkla vsetkym albumceky a naaajviac som sa pobavila na fotke z albumu rius s kozou, to som si musela pozriet normalne viackrat ci dobre vidim - geniaaalna 😀
inak vazne, vsetky nase deticky su uzasne, nadherne...
a kde sa nam flaka alex???
bejby ako casto ste vlastne s drahym spolu? ja si to neviem predstavit. 😉
teraz ma pracu v Olomouci takze tu jazdi aj cez tyzden hocikedy, predtym bol pol roka v Ostrave takze len cez vikend, predtym bol dokonca rok v BA a tak vseliak 😉 nic moc...
inak eeeste nieco rius! ze si strasnaaa kocka na tych fotkach co tam mas. vazne! uplne inaksie tam vyzeras ako si ta pamatam zo stretka
baby: diky, to robia aj okuliare a aj farba... a co vlastne robi ten tvoj chlap? ked tak pendluje...
lu: 😀
no nic, idem spat, nejaka som unavko 😒 dobru nvocku vam prajem a co najkludnejsiu... 😵
😀 zdravicko nocne zivle 😀
konecne okupana zalahnuta a bambulka tak isto.. 😝
dnes sme mali prevelice rozhadzany den tak dufam ze noc bude v poklude... 😎
brutalne som sa namotuikovala na tie vseliake decky s hrazdickami 😉
kukam po nete jak diva a hladam to naj pre moju malinku zvedavucku pipinecku 😝
no a stale popri tom vo mne kvitne nerozhodnost - vak ci satka?? 😅
idem sa na to vyspat, zajtra som mnou snad bude vacsia zabava, dnes som tomu konikovaniu moc nedala 😠
ale citam poctivo 😀
tak sa mi tu majte,nech mate tu najsuvislejsiu noc bez budenia sa,
paps
wyd nedokonavy 😉 😉

anavi u nas sa tie mm tvari ze sak ma zobud, ale ked do nho stucham v noci tak nim ani nehne 🙂