Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
Ahojte zenyyyy, dakujeme s opickou velmi pekne za gratulacie, mi sme mali neska den blazon, teraz som sa zastavila
dakujeme za gratulacie.... 😵
mm mi kupil veelku kyticu a žehličku lebo tu predtym som spalila.... 😀
jasom dnes kupila veniec taky pekny s jablčkami,šiškami...a ešte kupiť sviečky....
čafko josifek....čo robi malinka????
adamko leži na deke a hore dole sa prevracia...
ahojte....aké to nešťastie....bola som štyri dne bez netu!!!! viete si to predstaviť????
čvo tu nové????
nemáme dáku tehuľku "medzi nami"????
ja kotím antikonsepšn...ale neviem vôbec načo... 😀 😀 😀 😀 ...
jenn ahoj, ja bez netu nie som, tehulka tiež nie a s antikocepšn stejne 😀 Nie, že by mm nechcel, skôr Naty nám nedovolí, nestíham 😝 😀
mám intímuš otázku...a žiadne srandy plís...... môže sa zo mna stať asexuálka...ked kedysi to bolo okey??? čím som staršia...tým menšia chuť....booože....ved mám len 29 😕 😕 😕
Vosky malá už spinká 😀 😀 😀 😀
čus Jennka neboj to přejde a budeš jako za stara 😀 😀 😀 😀 😀 tedy zamlada 😝 😵
josi...ja že mi píšeš...čuš....chi
josí...ale kéééédýýýýý????? a najhoršie je, že mi chýba ten pocit...byť nadržaná nažhavená so stiahnutým žalúdkom....pamätám to krásne.... ale kde to je????
ani PRIVATE SPICE nepomáha....ba priam zhnusuje....
nuž uvidíme.....ale je mi z toho smutno...
Jennka nemusí neboj ono to odezní máš malou a teď ti v hlavě blokuje strach o ni ale jakmile se to ustálí tak si tělo i duše řekne "MÁM CHUŤ" 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝
Hojeec, na skok před koupáním 🙂
Jenny, já to mám přesně naopak.. Bych se mohla skoro utlouct 😀 😀
Teda já su z toho našeho piškota neštastná.. Jak je borok usnoplenej.. od neděle, ale dnes to bylo bezkonkurenčněš nejhorší.. Odsávám furt dokola, stejnak mu tam vždycky ještě něco zavazí.. ☹ ani kapky nezabíraj, jen se mu tak na 5 min líp dýchá 😒 ah jooo.. kdybych tu rýmu mohla mít za něj ☹
dobry vecer
🙂
jennka, mam kamosku ktora mala podobny "problem", skor to trapilo jej draheho ako ju ... ale casom to preslo a maju aj druhe dieta a funguju normalne. takze to moze byt len prechodne obdobie.
Mifi hojec nám pomohlo od největšího soplíkování po odsání vytírání mateřidouškovým vývarem a zvlhčovač vzduchu
to mám koupit mateřídouškovej čaj? Nebo co? já se v tomhle faaakt nevyznám.. A vzduch máme v ložnici vlhký myslím dost. suším tam prádlo u topení 🙂
idem koupat
Cafte babule, tak my sme dnes naštartovali športový kočík, lebo Saška sa nám s fusakom nepratala
už do vane 😀 😀 😀
ahojky Adko a Lucím . Lucimko jaké bylo plavčo a díky
Adka my jěště stále v pohodě jezdíme v kočárku hlubokém i s fusakem 😀 😝 😝 😝 😝
Josi tak to máte super, ja som tiež myslela, že vydržíme aspoň do februára, ale nehrozíííííííííííííí 😅 😅 😅
ahojte. aj matko uz jazdi v sportovom...a super.. 😉 , a dnes som cez den miesto cumlika...chyta ma oboma ruckami za tvar a kostuje nos, bradu....normalne som cela uslintana...uz mam dost...ale matko sa z toho tesi.... 😅
Adka no snad pojezdíme jěště chvilku nejsme moc velké 😉
Trakyyyyyyyyy čauvesík 😀 😀 😀 😀 😀 Lízatková mamka 😀 😀 😀 😀
adka tak to gratulujem k sportovemu jazdeniu, da sa ti sklapat na lezanie?
mia - plavco - pohodka, kym sme boli vo vode, dokonca aj satnu sme zvladli, rev sa spustil v oddychovej miestnosti, po tom ako pocul niekoho plakat dnu. ale nebolo to take strasne ako predtym. aaaach jo. moje kludne dieta to tam nema rado.
ale potom sme sa stretli s raonkou aj sarkou aj s jej manzelom, pokecali sme v cukrarni, sarka je taka zlatucka. 🙂 vyuziju tie tesco plienky, co nam nesadli.

hehe, my na záhrade len oranisko po zemááákoch 😀