icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

kochanski
24. nov 2009

majki...jé vánoce jsou tady 😀 ...no jo, vlastně přesně za měsíc juchůůůů

zabi...tak podobný den blbec měla včera přesně naše malá...celý den byla ukňouraná a dokonce mi v kočáru spustila takový histerák, že nebyla k utišení...tak nevím. Nebyl úplněk? Jsem slyšela, že i měsíc na mimča hodně působí. A zub jsem taky zatím hledala marně 😅

už jste se všechny koukly na vánočního skřítka, abych ho mohla smazat 😀 ?

lusia_99
24. nov 2009

kukuk 😀
pozdravujem vospolok trosku vam tu šmirujem... 🤐

traktor
24. nov 2009

kochi ja som mrkla je krasna 😵 😵 😵 😵

lusia_99
24. nov 2009

baby nam sa tak zhorsil nocny spanok ma s tym niektora tiez problem? prosim poradte 😅 budi sa hrozne casto aj kazdu hodinku on sa nacucuka a hned aj zaspi ale je to moc casto nie? nato ze doteraz spinkal min. do 3.00 a potom az do 7.00? teraz vydrzi ledva do 22.30 ☹ pomoze nejaka kaša???

traktor
24. nov 2009

ahoj lusia, tajnos agentos? 😀 😀 😀 a pisem ti IP 😉

lucia32
24. nov 2009

Boli sme sa nacucnúť, dúfam, že bude spinkať...
Žaba...nám začala malá toto robiť, častejšie mrnčať, častejšie papať, večer hysáky, tak som dala príkrm a kašu a už 3. deň máme doma pokojnejšie bábätko...teda dúfam, že to tak ostane 😉

vendulacky
24. nov 2009

kochi, jééé, paní ježíšková!!! 🙂 je to fešanda a dolíčky má po mamince🙂

holky, vás je víc a víc s tím zhoršeným nočním spánkem...bojim bojim...my zatím spíš prodlužujem..

zaba2707
24. nov 2009

auz tusim otvara oci pomooooooooooooooooooooooooc 😅

zaba2707
24. nov 2009

luci ja som s tymi prikrmami chcela este pockat

zaba2707
24. nov 2009

najhorsie je to ze neviem ci je to zubami alebo niecim inym

majkas
24. nov 2009

idem kuki odsudene, papa a pekny vecer vsetkym

lucim
24. nov 2009

nas matko este nespi, bol pokus, ale skor by sa rozzuril ako zaspal, tak tu na mna kuka z lehatka, vydava rozkosne zvuky a usmieva sa. cakame na utlm.

zhorseny nocny spanok mame aj my, mam tiez pocit, ze si pyta castejsie aj sa castejse budi, niekedy staci pohladkat a otocit nabok, dat cumlik ... nokedy cuc, alebo prtulit sa k mamine, kasou to zatial riesit nemienim.

zaba2707
24. nov 2009

majiii posli mi na maila vyplnenu prihlasku a podpisovat to netreba pytala som sa tety ci to mame skenovat a vravela ze netreba 🙂

majkas
24. nov 2009

zabi uz sa stalo 🙂

kochanski
24. nov 2009

děvenky díky 🙂

vendy; jj to je tak to jediné co má po mně 😀

lusi; naše teď má taky trošku horší spaní. Hlavně většinou musíme na 3x uspávat, protože během první hoďky se několikrát budí a taky většinou první krmení chce ještě před půlnocí...většinou už někdy po 11 a dřív spala v tom prvním tahu pravidelně alespoň tak do 1. Teď má většinou ty intervaly maximálně tak 3 až 3 a 1/2 hoďky. Zatím chci ale s kaší taky počkat, protože to ještě není tak hrozný

lusia_99
24. nov 2009

inak aj Miško bol dneska nervny ale jedla som gulas na obed a taky pikantus sa mi podaril tak myslim ze je to z toho 😕

lucia32
24. nov 2009

áááá už leží vedľa mna na gauči 😀 ocik z nás nemá veľkú radosť 😝 😀

samayka
24. nov 2009

a čo sme vás my nakazili tým nespaním???

juuuj plávanie bolo dnes suprové. eluš dostala plný pohárik vody a nabudúce už potápame 🙂))) len sa bojím aby som ju neutopila, bo ona sa v kuse obzerá kade tade, po všetkých tých hračkách a svetielkach a deťoch..

idem het, drahý na gauči, prilahnem si .. a mimochodom - pridávam sa do klubu žien ovládaných prolaktínom... už aby to prešlo, bo rozvod na krku 🙂)))))))))))

samayka
24. nov 2009

juj a tak ma napadlo.. že o týždeň máme doma svokruš... asi ju vezmem "mečom na plocho" a bude pokoj...

lusia_99
24. nov 2009

tak o tom prolaktine viem tiez svoje....mm by vam vedel popisat 😀 😀 😀
dnes som varila v kuchyni a on mi z gauča pisal smsku ci uz konecne chcem dneska sex 😀 😀 😀 a to byvame v byte!!! asi sa uz budem musiet premoct 😝 🤐

lucia32
24. nov 2009

samy...nám dnes svokruš radila polievočku s maslom 😅 😝

riusik
24. nov 2009

bry vecer 😵

taaak, mne sa prolaktin nejak zahadne odburava 😎 nepridavam sa do klubu 😝

zaba2707
24. nov 2009

aaaaaaaaaa ako sa budil strcila som mu flasu a neuveritelne prvy krat potiahol nejakch 50 ml zaspal dalej tak som ho ryyyychlo prelozila do postielky ... vydrzal 2 min a potom rev tak suuuup mu znova tu flasu a vypil dalsich nejakch 70 ml a zatial zostal ticho

zaba2707
24. nov 2009

ahoj riu ... tak ja sa pridavam do tvojho klubu ... chut je ale niekedy som max. unavena ... avsak nie vzdy 😀

lusia_99
24. nov 2009

Zabka vy uz ficite na um? ake davas?

zaba2707
24. nov 2009

aleeeeeeeeex babyzuuuuuuuuuuuuuz poslite mi prosiiiim vyplnene prihlaaaaaaasky na mail ... ostatne uz mam 🙂

riusik
24. nov 2009

zabka: mozno je to datumom narodenia nasich deti 😀 o unave viem tiez svoje, chapem... ja mam sice alexandru pokojnu a spinkava ukazkovo, ale mam toho starsieho certika a ten mi dava zabrat...

zaba2707
24. nov 2009

ahoj lusik, nooo my frcime cely den na mojom mlieku ... ale nekojime iba si ho odsavam a papa ho z flase (proste jedneho pekneho dna uplne odmietol prsnik a inak sa nedalo) no a vecer davame Nutrilon. Mojho mam menej ... resp. nas mlady panko sa nam ani ne ze rozjedol on sa doslova rozozral 😀 tak vecer dostava Nutrilon.

majkas
24. nov 2009

ide reklama, a rius aj vy idete s nami cvicit?

zaba2707
24. nov 2009

rius ja si neviem predstavit a obdivujem kazdu jednu z vas ktora mate jedno dietko take okolo tych 3 rockov a teraz este mimisa ... klobuk dolu bambule