Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
Tak vám skočím do témy .. nestíham čítať.... ale stojí to za to 😀 😀 😀
Dnes večer:
Ideme sa kúpať ... teda Jurko, vypýtal si sviečky pri kúpaní, tak som mu dala 5 sviečok....zhasli sme svetlo, vypýtal si "bublinky" do kúpela - dala som mu ich a v tom, taký nahatý vykríkne: mami počkaj - nikam nechoď .... tak som čakala..... Pribehol s malou stoličkou a opýtal sa ma: Si dojatá? 😀 😀 😀 😀 😀 - a ja že áno! A on že Páči sa ti to? a ja že áno! A on - zoberieš si ma za muža? 😀 😀 😀 - A ja že áno...
Tak dámy - romantici nevymreli 😉 😅 😵 😵 😵 😵 ... jedného mám doma 😉
žmurki, tak to je supppeeeer 🙂 šťastná to žena, která se dostane k Jurkovi do chomoutu 😀 😀 😀 Si to nacvičil s mamčou nanečisto 😉
prijemny dobry vecer bambulky 🙂 tak my sme dnes skysli u mna v praci od 10:30 az do 17:30 brrrrrrrrrrr bola so mnou jedna tetuska nasa znama a ta sa starala o maleho 🙂
dnesnym oslavencekom vsetko len to naj cmuky cmuk 🙂
ACHOJTE...nas čaka dlha noc..maly je nervny a stale plače,nespi....ach jooo
ale zatial obklady nemusime... ☹
zmur to je romantickeeeee 😵 😵 😵
cau vosky
zabi ale dnes uz nemusis robit. ze? 😉 ja som tiez bola v praci ... cuckat varene vinko a pochvalit vianocnu vyzdobu. 😉
vosky to sme aj my dnes absolvovali, malá dosť plačkala, ale našťastie už spinká 😵
tak nech je Adamko v poriadku a nech ho to nebolká 😉
My sme sa dnes museli tulkať aby na to nemyslela?
Dík Lucim ... tak jedno dieťa spí (neviem do kedy 😎 ) a druhé štrajkuje - Jurko 😠 😠 😠 😠 - tak idem naňho vletieť - to je za tú romantiku 😀 😀 😀
Takže sa lúčim - pa a pekné sníčky 😉
adka-prve ani neplačkal,teraz katastrofa...som aj unavená aj by som zaspala,ale hned ako prestanem hojdať kočik,plače ...noha mi odpadne...ešteže ho aspon ten kočik trocha utiši..
ahooooj luciiii 🙂
chlebík zjedený??
a ako to vyzerá s tou stretávkou? jaaa saa taaak tešíííím...
dohodli sme to na 14?? ak si dobre pamätám...
stretavka je nezrusitelna, lebo my sa dovalimeeeeeeeee 🙂
chlebik peciem uz dalsi , z toho prveho este je, ale skusame robit este lepsi, zrnieckovy, bola som kupit muku, ale na brezovej nic moc, zajtra skocim do senice.
kolegyna vypekala a pochvalovala si múku z lidlu...
mne nenormálne klipkajú oči... ja fakt nie som typ do nočnej zmeny.. idem sa asi hodiť k drahému na gauč...
cmuuuk zlatíčka a prajeme vám všetkým sladké sníčky

Blani...sa teším, len neviem čo si oblečiem, minulý rok som machrovala v 36 a tie neoblečiem ani omylom 😝
Sa musím pozrieť či mám ešte plavky z tučného obdobia,či sa nevyhodili... ak nie tak požičiam od segry 😀