icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
7. dec 2009

brin u nas sa vari vsetko . 🙂 ale urcite to nebudem vyzierat v takom mnozstve ako vlani. pridam kuraciu polievku a varene zemiaky k rybe a bude.

zaba2707
7. dec 2009

lucimka zatial nespime ... a asi pojdem po kocik a uspim ho v nom zasa raz
idem ho este prebalit

brinzulka
7. dec 2009

ked mne tak chut prisla na kapustnicu-len andrejo by sa mi podakoval 😒

lucim
7. dec 2009

nina aaaach, skore uzdravenie aj vam.

lucim
7. dec 2009

brin ja si z nej daaaam, mnaaam kysla, s hribikmi 😝 😝 😝 uslintana klabosnica .

brinzulka
7. dec 2009

my sa kojime a pol hodinu...od 18stej ...vonku vrestal po pol hod.v kociku..zabudla som manducu..tak na ruky a hned bol klud..pozeral po svetlach a zaspal...inak kludas....ten vedel, ze tata sa mi chce dnes venovat-moja antikoncepcia...dosiahol svoje...som len jeho

brinzulka
7. dec 2009

alebo dam rano a do vecera vyprdi...

baby je mi luto, ze mate zdrav.problemos ☹

zaba2707
7. dec 2009

fifo spal naposledy pol hodku a zobudil sa o 18:48 to znamena, ze uz takmer 4 hodiny bude hore a vobec nevyzera, ze by mal spat ... kde on berie tu energiu povie mi niekto ????????

nina41
7. dec 2009

doktorka mi povedala,že u kubka ak by sa to zhoršilo tak potom operaciu chlopne

brinzulka
7. dec 2009

nina-si vybehas pri detoch a nabojis sa...mas to tazke

inneska
7. dec 2009

tak riadne sme sa pokadili, nacucali a spíme...snád už dlhšie 😅

žabik..erik spal naposledy tuším o 17...tak ťahal 5,5 hodiny..a vie potiahnuť aj dlhšie 🙄 snád bude dnes lepšie 😉

brin...by sme mohli žúrovať každý večer 😀 a na konci žúra by sme spať zarovno s deťmi 😀

brinzulka
7. dec 2009

😀 no...zurka jak svet 😀

lucim
7. dec 2009

my stikutame 🙂

inneska
7. dec 2009

a na vianoce....asi navarím to čo obvykle, len budem jesť pomenej, nie také kvantá, ako som zvyknutá 😀 dnes som si dala kapustu(čo poslala svokra) a zatial nič 😅

ninuš...prajem tvojim chlapcom najviac zdravíčka..nech máš čo najmenej trápenia 😉

inneska
7. dec 2009

my sme dnes 3x štikútali 😝

baby, mne pred pol hodkou taká kyselina vybehla do krku, som myslela, že mi hrdlo zhorí.....anacid to istil 😝

inneska
7. dec 2009

nemá niekto číselko na traky????

brinzulka
7. dec 2009

nie 😒

zaba2707
7. dec 2009

hihi kuki kuk len sa nechcem predcasne tesit 😅
http://www.facebook.com/album.php?aid=7750&id=1... a nasledujuca

zaba2707
7. dec 2009

no nic bezim hodit sprchu a asi padnem lebo uz sa mi veru drieme 🙂

brinzulka
7. dec 2009

bru nocku...ja idem maleho uspati... 😀

inneska
7. dec 2009

už som pozerala na FB 😉 držím palčeky, nech spinká 😉

som prala hŕbu podbradníkov z dneška 😝 ked začne slintať, tak nestíham prať, resp. nestíhajú sa sušiť 😝 točíme 10 kúskov 😅

aspine
7. dec 2009

mne nekdo volal? 😀

jak se dnesja mate krasky 😉
kde ty casy jsou kdy mala usinala v osm a spala az do rana 😝 posledni tyden to protahuje co se da...vcera do pul jedenacty a dneska do ctvrt 😕 doufam ze se to nekdy vrati do starych koleji 😎

jinak jsme zkousely BEBu a mlada mi ba to hodila oooooobrovsky bobek! 😀 zkusily jsme vcera vecer a ani nahodou tak jsem ji dala dneska druhou sanci a dopadlo to uplne stejne....rev a ani kapku jsem do ni nedostala 😠
tak vam nevim....zitra zkusim jinou znacku 😅 nevite jestli treba neexistujou nejaky vzorky misto tech obr krabic? tedka mame doma 800g krabici BEBy a uplne naprd! 😖

jdu vas procist 😉

inneska
7. dec 2009

žabka...tak bru nocku 😉

brin...aj vám bru, nech rýchlo zaspí žúrkovač 😀

inneska
7. dec 2009

aspi...ja tiež spomínam na tie časy, ked som od 20h mala fraj 😅 a adjú sa zohnať aj menšie balenia a tuším u vás sú v predaji aj vzorky(tuším nutrilon, ale či sú aj iné mlieka netuším) a ja si nutrilon sypem do kávy, je mi ho luto vyhodiť(ale mala som len 300g krabičku)

aspine
7. dec 2009

inn 😀 ze by BEBA byla nova smetana do kavy? 😀
ale ani se ji moc nedivim ze to nechce....je to fakt umelotina 😝 kdyz jsem to chutnala tak tam uplne citim ten umely vocas 😀

no zitra kazdopadne podniknu pruzkum lekaren 😉 zkusim od Hami a od Hippu. Hami ma snad 1 extra pro vetsi zasyceni tak ho zkusim.....doufam ze zase neskonci v kafi 🙂

inn a maly ti nechtel Nutrilon?

zaba2707
7. dec 2009

aspi nemen tie znacky len tak ... nas filip zo zaciatku nutrilon tiez nechcel (nutrilon - v par lekarniach sa dalli zohnat iba vzorky - samozrejme predajne) ale ked bol uz viacej hladny a nedostal moje mlieko zjedol ten nutrilon a potom si uz zvykol

zaba2707
7. dec 2009

tak sme kupili velke balenia ... no a teraz je aj tak problem obycajny nutrilon sme dnes zmenili za comfort lebo nekaka vobec a mooooc ho zapekal ten obyckovy

zaba2707
7. dec 2009

no ja som uz tez na poradecku tak fakt vam prajem dobru nocku zdravim nocnu smenu ktora asi este len nastupi a dufam ze traky a matko su ok... lebo mi nejde do hlavy ze tu vobec nie je

dobru nocku a myslim na vas nech su vsetci uz zdravucki a v poriadku cmuky cmuk pa 🙂

aspine
7. dec 2009

zabi myslis? no je pravda ze jsem ji to nedavala kdyz mela moc hlad takze se mi na to vybodla 😅
ale ona normalne stiskne rty k sobe a nedostanu ji tam ani kapku 😀

no mozna to teda jeste zkusim v obdobi velkeho hladu a uvidime 😀

aspine
7. dec 2009

zabi dobrou a hlavne klidnou noc 😉

inn jo jo to byly casy od osmi vecer kopyta na stole 😀 podle me mala zjistila ze od osmi jdou vetsinou zajimavejsi veci v telce tak to nechce prosvihnout 😉