icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

brinzulka
17. dec 2009

vsetko najsamsuper...

mata1976
17. dec 2009

ahojte babulky, my od januara tiez zaciname s plavanim tak sa tesim, ze vypadnem z domu medzi ludi 🙂 🙂 🙂

pozeram ze tu rozoberate chodulky, no mi nebudeme kupovat, vsetky lekarky ku kt. chodime nas od nej odhovaraju ze narobia viac 'skody ako osohu'.

Baby, ako vase babatka, uz sedkaju/lozia/chodia 😉 ??? My sa len pretacame na brusko a mame z toho velku radost 😀 😀 😀 Zubky tiez este nemame, ale slintame ako bernardin 😀

josifek
17. dec 2009

Ahojky brin my se rozhodovat nemusíme 😉 my máme z práce tuto schovanou 😉
http://www.britax.cz/katalog.php?idg=1004
Fusaky mám dva ten komunistický beran ten je na chalupě a pak něco podobko jako Emitex jen levnější 😉 Jinak zdravíme dětičky a našeho frajera cmuky 😉 😵

josifek
17. dec 2009

Ahojy Mata My chodítko také nekupujeme ale odrážedlo koupila babi s dědou až bude malá chodit sama bude pak na něm řádit po chalupě 😀 😀 😀

brinzulka
17. dec 2009

jaaaaj dakujeme...plieska po stole..jak chlap 😀

choditko nekupujeme, neverime mu...a ked bude leto..tak dame kosacku-detsku a moze sa opierat a krocikovat-ked sa mu bude chciet

lucia32
17. dec 2009

Ahojky kočeny 🙂 , no konečne 😝
Naša chodulka dnes dorazí, obe deti ju mali, nám sa vyplatí 🙂 aj keď je pravda, že v choduliku chodili po špičkách 😀 , ale dlho sme ich tam nenechávali, skôr také na odkladanie 🙂
Odrážadlo na leto 🙂

josifek
17. dec 2009

Karamelka zrovna poslouchá pohádky co jsem namluvila a válí se v ohrádce 😀 😀 😀 😀
co to dáte Brin nerozumím tomu ☹

lucia32
17. dec 2009

Kosačka...sekačka, čo seká trávnik 🙂

josifek
17. dec 2009

😲 😲 😲 jsem si myslela ale nedovedu si představit mimiska na ni 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝

brinzulka
17. dec 2009

hrackaaaaaaaaaarska..ideme na naaaaaakup...pa 😵

josifek
17. dec 2009

joj aha tak už jsem v obrazee 😝 😝 😝 😝 papa Brin

lucia32
17. dec 2009

papá Brinkovci 🙂

lucia32
17. dec 2009

Josi sme tu?

josifek
17. dec 2009

jasně

lucia32
17. dec 2009

Píšem na 2. frontoch 😀

josifek
17. dec 2009

jojo jasně chápu chápu 😝 😝 😝 😝 😝 A co jinak už máte tu chlupatou kombinezku doma? 😉

lucia32
17. dec 2009

Kombinézku ano, je fakt skvelá, krásna, mäkkučká, ja som spokojná 😀 , dúfam, že aj Naty 😀

josifek
17. dec 2009

my máme podobnou a malé je také v ní nejraději 😀 😀 😀 a vypadá jako medvidek 😀 😀 😀 Po včerejšku se mi nikam nechce budeme asi dneska doma 🙂 🙂 🙂 musím kuknut do roboty a pak jěště pobalit dárečky 😀 😀 😀 dokud není nikdo doma 😝 😝 😝

lucia32
17. dec 2009

Keď ju do nej obliekam tak najprv protestuje, ale keď už dozapínavam cvočky tak zatvára oči, vie, že sa ide na výlet 🙂 je fakt podarená 😀 😀

josifek
17. dec 2009

Já mám dítko kterému je jedno zda oblíkám či slíkám většinou hned usne 😀 😀 😀 😀

voskovka
17. dec 2009

ahojte....jamám dnes free den....mala som isť k zubarovi...vykašlal sa na mna 😠
tak decka su u svokrovcov...jej...božsky klud...
ja som bola manžovi ozdobiť predajnu...xi xi...
a teraz sa chystam..idem do cinemaxu na 3Dčko Avatar....uvidime čo to bude že pry skoro 3hodky trva.... 😕
zdravime...
traki drž sa a uprimnu sustrasť....

mifinka
17. dec 2009

ahoj všem 🙂
moc děkujem za gratulka, páni toto letí, za 24 minut je Vojtásek na světě 🙂
No já mám malého ve vajcu oblečeného v punčochách, body dlouhé, svetr, tepláky, a kombinézu.. Přes to nánožník a jede se 🙂 no a samo čepice rukavice šála.. no a ven do kočárku to samé jen je ještě ve fusaku a taky nánožník.
Já dneska venku byla a je fajně 🙂 nepřijde mi taková zima jak je sníh .

josifek
17. dec 2009

babulky jedna zimní písnička pro vás a vaše mrňousky 😵 😵 😵 😵

https://www.youtube.com/watch?v=J6-XLilB_jI
hathor1231
17. dec 2009

caute!!!

idem na radu! povedali mi,ze mam dat malej prvych par lyziciek papky. na slovensku sa zacina s mrkvickou,ze? alebo kupujete tie hotove? ja nemam sajny,ako to pripravit 😕 😅 to nastruhate mrkvu a date? a potom este mlieko ci ako?

inneska
17. dec 2009

hojte mamule...

my sme hned ráno vypadli z domu, ešte posledné darčeky podokupovať s babkou a zakotvili sme u nej...a teraz sa chystáme, ideme do slovenského grobu na husacie hody(mm partia)o 19 tam máme byť 🙂 tak sa zase ohlásim až zajtra 😎

hat...ked chceš dávať zeleninku, mrkvičku, tak si dáš 1-2 mrkvičky v detskej vode uvariť do mäkka a potom to rozmixuješ aj s trochou tej vody(podla hustoty, či chceš redšie, hustejšie)za pár dní môžeš pridať zemiačik...uvidíš kolko jej bude chutiť...a potom ju môžeš ´doplniť´ mliečkom 🙂

hathor1231
17. dec 2009

ahoj,inn. aj ty uz prikrmujes? malu akosi prestava cicik zaujimat 🤐
teraz ma napadla blba otazka. kazdy strasne sterilizuje,ale ved mixer sterilny nie je 😕 😀 ??

mifinka
17. dec 2009

Hat já vezmu mrkev, tak půlku uvařím a namixuju.. popřípadě uvařím naráz mrkev, brmabory, brokolici.. o a pak to mixnu a většinou když je tam brambor ještě ředím nutrilonem, protože ten dost zhoustne jak by..
A sterilitu mixeru neřeším.. Všeho moc škodí, asi tak 🙂

traktor
17. dec 2009

ahojte a vsetkym dakujem.........vsetkym oslavujucim vsetko najlepsie ....a ked sa nebudem dlhsie hlasit , tak sme ok len nam akurat nieco odislo na PC ,tak to riesia teraz, tak snad to bude ok cim skor...papa

hathor1231
17. dec 2009

mifinka, to ma len zaujimalo 😉 ja tiez nie som velmi na sterilne prostredie,ved mam doma psa+babo,za to sterilne slecinky dokazu ukrizovat 😅 a inak vy uz teda mastite vsetko 😅

lucim
17. dec 2009

dobry vecer 🙂
dnes sme toho moc nepopisali. 🤐

my sme dnes po prvy krat vyskusali mrkvicku, hami prvu lyzicku. aj sme nafotili, aj sme nieco do matyska dostali, ale hlavne zo zaciatku sa netvaril nadsene. 😝