Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
rei: si zlata... 😵 alexandra ak si neodgrgne, tak sa zvacsa do pol hodinky zobudi...
lulu: neskoro... petko je nas 😎
inn: ahojcek
rei..zatial eeeeee 😀 ale tuším, že ešte počas tehu som sa s kýmsi dohadovala, ale už netuším 😅 😀 😀
inn na erička sme si netrufali, predsa len ste trochu od ruky 😀 , ale michalovce za rohom 😝 😀
lu..ja tu poblízku aj nikoho nemám...som tu sama z našeho kraja 😅
malka..no ked silvinke nebude vadiť mladé ucho 😀 😀
tomasko prisiel k alexandre s mrkvou v ruke, ze "paci sa daj si mrkvu..." 😀 vravim, ze nieeeee a on mi na to "mamicka, mrkva je zdrava na ocka, ty nechces, aby mala zdrave ocka?" no uznajte, clovek chrani dieta a este je aj zly... 🙄 😎
ja som prave premyslala, ze si musim vziat priklad od mii - asi zacnem vstavat o siestej, lebo nestiham... a je pravda, ze za dve hodinky aj navarim aj spracem aj dam prat... takto, ked vstavam o deviatej +/- tak nejako nestihacky 😒

tak 4h potiahne, rekord ma6, ale naje sa a zaspi. no plac na raty, musim ist. ale mynekojime, tak preto vydrzi. Ale doobeda preplac skoro kazde