icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

traktor
21. dec 2009

u nas je uz tichuuuuuuuuuuucko, teda nie je , klamem, s kazdej izby sa ozyva chrapanie 😀 😀 😀

traktor
21. dec 2009

in neries to , tu su clanky zbytocne si myslim....proste mu po napapani ponukni trosicku vodicky alebo cajiku a uvidis, ci je potrebne mu to davat alebo nie.... 😉

lucim
21. dec 2009

joj to sme ale farmaceuticka domacnost ... preventany mam exnute a rozsypali sa, ani kusok vitaminu c, iba sumivy multak, tak vyziersm mandarinky.
traky som zvedava. 😉

traktor
21. dec 2009

lucim aj ja 😀 , mandarinky su fajn, a nalej si fajnucky teply cajicek.....a vies ako znie to prislovie?...... 😀 😀 😝

lucim
21. dec 2009

ako?

traktor
21. dec 2009

ze aj obuvnik chodi ......obuty 😀 😀 😀 😝

inneska
21. dec 2009

koooonečneee spiiimee 😀 ale uťahaná som ako pes 🙄

traky...máš pravdu..skúsim spraviť a uvidíme 😉

lu..nie nadarmo sa vraví, krajčir chodí v dotrhaných gaťoch(alebo čosi také podobné) 😅

traktor
21. dec 2009

in zacne lizt ,tak bude viacej aj unavenejsi, tak pojde aj skor spat......teda mozno.....bo tvoj erik, je ako duracelka.....ale nadej stale mas 😀 😀 😀 😀

traktor
21. dec 2009

liezt 😀

lucim
21. dec 2009

no jo, obuvnik bosy, krajcir holy, hostinsky ma prazdnu spajzu, .... ale mam vselijake ine blbosti v lekarnicke - koenzymy, ginkga, kremy ... a cajik mi vychladol. 🙂

inneska
21. dec 2009

traky, tak dík za útechu 😀 ja viem, že sa to časom zmení, len treba vydržať...šak ono je to v pohodke, neplače, len je sem tam mrzutko...položím ho na zem a tam sa hrá(má rozložený penový koberec, na tom deku)dnes tam ležal asi hodinku, čo som ani raz nemusela k nemu...skôr má teraz problém sa uložiť, je unavený, ale stále sa bude hmýriť a mrnkať...

inneska
21. dec 2009

ja si idem dať jeden jogurt na lepšie trávenie a pôjdem zalahnúť...

inneska
21. dec 2009

toto som si dnes vyaukciovala 🙂 http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1639910

lucim
21. dec 2009

preco mate vsetci pristavacie miesto pre navstevnikov na farme ?

lucim
21. dec 2009

inn pekny pulovrik 🙂
inak, nas matko dnes zalahol vynimocne skorej, aj rano dlhsie dospaval, aj cez obed spal vyse 2 hodin, tiez taha bezne duracellkovo ako ericko , vsak? 😉

inneska
21. dec 2009

a ešte k tej stoličke...je lepší drevený pultík, alebo plastový??

traky..ty máš takýto ten pultík na tvojej(teda maťkovej) stoličke?? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6305002

traktor
21. dec 2009

mam drevenu stolicku, dreveny pultik-----a da sa odsrubovat, a ze dieta potom moze na stolicke sediet aj ked je starsie....ale to asi nebudeme vyuzivat, ....bo ta stolicka vyzera bez pultika ako ......koza 😀

inneska
21. dec 2009

aké pristávacie miesto?? 😕

no sú to naši duracelkovia, čo už s nimi, musíme stíhať ich tempu 🙂

traky...bo som objavila tú stoličku so širokým pultom a za lepšiu cenu ako tú s tým úzkym pultom...sa mi páči, ale zase tá so stolíkom je viac využitelnejšia 🙂

traktor
21. dec 2009

a svetrik pekny....ja budem chodit asi hola pomaly.....furt mam len 2 svetre a 2 x rifle.....ostatok zapada prachom 😀 ....esteze je zima a mam super kabat, co vsetko schova...... 😀 😉

traktor
21. dec 2009

in aj ja si myslim ze tu zo vcera vyuzijes viac....teda podla mna ano.....a co hladas ine, ved sme to vcera uzavreli.....nic sa menit nebude , jasne? 😀 😀 😀 😉

inneska
21. dec 2009

lebo som objavila aukciu na tú stoličku, ale s plastovým pultom...tak som pozerala, či takú nájdem aj na mmb, ale tam sú len s dreveným pultom...a objavila som toto 😝 a ten pult asi drevo, že? 😅

traktor
21. dec 2009

in nasla si drevenu stolicku zplastovym pultom? taku som este nevidela.....ja mam celu drevenu......ale keby som si mohla vybrat , tak asi to co ty vcera, lebo stolik vyuzije nakreslenie...proste ma to viacej miesta, viacej moznosti......

lucim
21. dec 2009

inn nooo v strede farmy mate miesto oblozene balikmi ... a ked ta idem kuk, tak som tam ... preco to mas?

ja som si dokupila 2 rifle, bo posledne sa mi rozpadli. svetre zatial stare, alebo vyhadzujem, ze sa to rozpadava, tiez budem musiet niekde kuknut , vsak budu vypredaje po novom roku, 😉

inneska
21. dec 2009

traky...tutok kukaj 🙂 http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1650040

luci...no ked ho tam máš zabarikádovaného, tak ti rýchlejšie sadí, orie, zberá úrodu...a ked takému susedovi hnojíš, tak aj to ide rýchlejšie 😉

inneska
21. dec 2009

ja som si objavila menžestráky, tak tie nosím, v rifloch sa necítim akosi dobre....a naj len v teplákoch(som si z tehu na ne zvykla 😝 )

lucim
21. dec 2009

inn jaaaaaaj, ja mam pomaly net, som nevedela. mam aj ja urobit take?

traktor
21. dec 2009

tak taku som este nevidela in.....a lucim zapnes farmu a na tom mieste kde ti zostal stat panacik tak ho zabarikaduj, a budes vsetko lepsie stihat 😉

inneska
21. dec 2009

luci..hej, sprav si to a pôjde to rýchlejšie 😉

traky..šak to, že aj ja som ju objavila len v tejto aukcií...ale drevo je asi lepšie, či nie? sa teraz neviem rozhodnúť...mám čas do piatku 😝

traktor
21. dec 2009

ja nic nekupujuem....si verim, nie?teraz mam ten kabat co nic nevidno 😀 a v lete uz budem modelka.....teda.......taka vypasena..... ale teraz leti uz vsetko.... 😀

traktor
21. dec 2009

asi by som tu drevenu.....plastova ti moze prasknut....drevenu ked odrie....tak zafarbis....