Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
Lucim - ja som malú odstavila u maminy na verande, malého som jej posadila k TV rozprávke a utekala som do jedného obchodu - tu u nás (sme taká tichá lokalita.... samé rodinné domčeky...) tak tam ani veľa ľudí nebolo. A som bola prekvapená, že som jednoducho prišla, vybrala, zaplatila a bolo 😵 😵 😵 . Inak do davu by som určo nešla - by ma asi šlak trafil... ale mangelík pôjde 😀 😀 😀 - musí naplniť ladničku 😀 😀 😀 ☹
ahojky...baby pamätáte takto pred rokom...boli sme tehuľky a tiež sa riešilo vianočné pečenie...a vlastne "furt" sme riešili len jedlo... 😀
no neviem ako vy - ale nám aj tak vždy víde, že v Tescu majú ten mega pak vždy najlacnejší 😕
baby viete aký mám problém.... moja pôvodná veľkosť nohy bola 39 al.40... teraz neobujem resp. nezapnem čižmy iné ako 42.... do riti aj s labami.... ☹
a chcem sa opýtať, tie čo ešte kojíte....aj vám sú už detičky také nesústredené na dudkanie....to je u nás hrozné, kým sa malá naje nacucá.... furt sa odtrhá....všetko ju rozptyluje...až sa čudujem, že potom vydrží 2hodinky bez papania...
Ahojky babulinky už jsem zde, inventura hotovko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 i nakoupit jsem byla a balím a balím a balím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už my z toho šibe 😀 😀 😀 😝 😝 😝
Jenka jílo se tu řeší pořád 😀 😀 😀 😀 a to máš nožky pořád napuchnuté?
Jenka i Karamelka to někdy dělá zajímá ji vše kolem tak ji nedám a počkám 5-10 minut a pak saje vzorně 😉
lucimka dnes som kukala Tesco letak a pri kupe dvoch baleni pampers active baby - economy pack vel. 4 hmot. 7-18kg je cena 11,99€
josi...no aj to tak dakedy riešim...
a čo sa nôh týka....už ich nemám napuchnuté...teda na pohľad nie..ja sa skôr obábam, že sa mi "rozčaptali"... 😀 😀 😀 ... dlžka chodidla ostala... ale prihlavok, členok mám hrubé...
je v nom 62 ks takze cena za kus jeeee to je 5,64Sk takze to asi nie je az take zle
a teraz kukam na ten letak plati od 26.12. do 5.1. tak este sa nerozutekajte do tescaaaaaaaaaaa 🙂 az na stefana dievcata
lu, zlavovy kupon mam 1,70 , cize to v DM vyjde lacnejsie teraz spolu s nim, nechce sa mi to prepocitavat na ks, komu sa chce?
zabi, to dvojbalenie som kupila predtym, este trosku mam, kedze som ho doplnila dalsimi dvoma balikmi . pojdem nieco ulovit medzi sviatkami asi, zatial plienky este trosku mame. a diiiiiiiiiiiiiiiiik za typy.
Jenka tak to je blbý z nožkami, mě zase dělá problém klečet pořád těch +10 cítím ale už se na tom pracuje po svátcích se bude hubnout 😉 Plenky jen Tesco a huggis z mega packu. Pampersky nem je to taká divná gelovka pak a mě smrdí ☹
zabka...tak to mi ešte nezobrazovalo 😝 , ked som sa pýtala...ja aj pracujem a hned reagujem 😝
takze v dm ma vyjde na 0,18.. alwbo 5,61 🙂
jennka skus vyskusat boticky v inej obuvi, napr. taliani robia uzke, nase byvaju sirsie ....
poslala jsem bráškovi fotky a jeho kočka se rozbrečela 😀 😀 😀 😀 prý malé koupila také obleček ala santa 😀 😀 😀 😀 tak ji uklidňoval že určo se nám bude líbit, dneska šla do obchodu koupit jěště něco prý ať to není blbý 😀 😀 😀 😀 MALÁ se bude mít jak princezna 😵 😵 😵 😵
jen - naša je v tomto otrasná - dobre sa napapá len v spálni na našej posteli a najlepšie, keď nikto nie je doma alebo je úplný kľud ... inak je to otrasné 😠
ked je tu rec o tom kojeni mne to mlieko uz uplne konci ale dnes ma ta dokina potesila ked povedala ze o dva tyzdne zacat s prikrmami 🙂
zmurka presne...aj my musíme mať kľud a ticho
josi as tými kilami nápodobne... už nech je po vianociach...len či to niečo zmení neviem.. 😀 😀 😀
No ja mám - som si už asi 3 x odsávala - bo herečka si potiahla a potom že už nem - že je stráááášne najedená 😅 😀 😀 - inak si veľmi nechcem odsávať - čo by som potom s tým mliekom robila 😕 ?
A mne dokina hovorila, že keď dieťa špekuluje - nie je hladné - že kojiť iba keď dieťa spolupracuje - sa jej to povie - tá naša by bola asi celý deň hladná 😅 😠 . Ale je pravda - keď špekuluje - nedávam jej ... a potom stačí aj pol hodinka a papá vcelku dobre 😉
A my dávame prvý príkrm 8.1. 😉

v letáku 101 , že 6,20 Sk...ale ako do neho kukám a prepočítavam cenu, tak ani nie...že ceny od 6.20...klamári...to akože ked si odrátam obrúsky od ceny plienok, tak mi tak výjde? 😝