Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
lu ale plantac je zavadzat, nie? 🙂 🙂 mna ten skriat vedome podraza .. alebo potraza? 😀 😀 😀 dnes mi pred koleno podstrcit zarubnu. 😝
xixi urobime tabulku maminiek , vaha za januar, a potom kazde 3 mesiace, ako ktora pekne rastie 😀 😀 😀 😀
lucia janemamplavky, take este nie su v predaji.....ja sa odfotim v bombardakoch 😀 😀 😝
hello
sorry voalla domovina a zaroven sa tami zobudlia tak som sa odmlcala
traky Tami dakuje za pusy 🙂 a uz sa ma dobre. lenskoda ze ten stedry c=vecer sme mali stredry na plac ☹ sme sa akurat vychystali a uz zacala mrncat, tak sme ju isli okupkat dali jej rozbalit aspon jeden darcek, a zaspala na pol hodku, a potom bola hore do 00.15. no a aby nebolo malo tak to bola asi aj najohrsia noc odkedy mame Tami, cca kazdu polhodku hore, fugirovali jedine utisenie pri prsniku a o pol 7 sme uz boli definitivne hore...
ale mali sme aj krasne momenty ked sme ju vzali ku stromceku a sa krasne tesila, len sme ju este nestihli pri nom sfotit
ale kuki aspon tie prve foto ked bola vychystana a rozbalovala ten prvy darcek
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
lucim ty mas 163 a to vazne cilen srandujes?jej tak mame toho vela spolocneho.....ja som sa uz mozno tiez scvrkla na tych 163 😀 😀 😀 😀
a este sme dneska ochutnali mrkvicku, z atial ez velkych uspechov ale predsa 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
majka - to ste málo dali... my podla vzoru lucim a matejka sme sa snažili až po obočie... tam sme síce nedočiahli ale zato na ponožkách sme jej mali dosť 🙂
majka je krasna, a matko sa rozbalovania nedockal , sme vecerali o 6 ze fajn bude hore lebo on zaspava o 7,30 a za 10 minut 6 zalomil a zobudil sa ranoo 6, ked bolo uz po vsetkom, stromcek vyrabovany, preto som pisala, ze sa tesim na dalsie vianoce, darceky dame o 14,00 😀 😀 😀
majka - nech sa vám pri ňom dobre tancuje.. my máme najradšej tancuj-tancuj a tomu podobné 🙂
samy no nam to islo straaasne tazko, po 3 pididavke na lyzicke nechcela ani usta otvorit, a to bol ata mrkva celkom sladka
cau samyyyyy, cmuky k vam doleteli? 🙂
majka, tak nech take noci uz nie su. ale s tym darcekom a mrkvou je tamy dobraaaaaaa 🙂
Majka...Tami je slniečko...mrkva patrí do pusy...slušne ste vychované 😀
Naša srnka vstala až na finále, na kapra 🙂 a samo, že na darčeky 🙂
traky naozaj mam tolko cm, ze samy?
ale tusim su aj drobnejsie drobuliatka ... taka zuzzii .... napr ... alebooooo ....
luci dik
a vy ste vsetky davali ten hotovy prikrm od hami tu prbu mrkvicku ci ste varili ?

asi si tu nebudeme hadzat fotky nasich najmensich ale fotky nas , maminiek 😀 😀 😀 😀