icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
6. feb 2012

@slavka1212 ne neboj to zato ze si tehu hovori sa ze ked sa sniva s chlapcekom bude dievcatko mne sa snivalo aj aj tak neviem co bude 😀 myslym ze inac ak by si nebola tehu a snivalo sa ti s detmi tak je to na hadky a nezhody 🙂

marianax
6. feb 2012

no a my mame chripku teda moja najmladsia Emmka 😒 vcera len kychala cely den tak si myslym urcite nadcha no a rano uz horucky chuda az sa triasla hned sme nasadli do kociara ale tie cesty och vsadial sneh no ale nejak sme to zvladli a prisny rezim v posteli 🙂 este nas aj sestricka privitala s usmevom ze jeeej vas som tu dlho nevidela tak si myslym ani sa nemusime takto stretavat casto no nie ?

slavka1212
6. feb 2012

@marianax jujjj dakujem si zlata ....aspon si ma ukludnila ..... 🙂 ako sa citis ty ......?

marianax
6. feb 2012

@slavka1212 to som rada 🙂 no ja som obehana jak kon krize ma bolia ale som rada ze som doma trapi ma ze Emmka ma chripku ale co uz musime sa liecit dufam ze na mna to neprejde 😒 a ty ako ? 🙂

mandragora22
6. feb 2012

caute babky, pardon, ze rusim, dufam, ze sa nenahnevate, ale neda mi neopytat sa vas, ci sa vam nahodou nezide nieco taketo?
https://www.modrykonik.sk/bazar/baliky-obleceni......

murkodm
6. feb 2012

@marianax mne sa zase snivalo uz 2x s dievcatkom, takze asi bude chlapec, este neviem dufam ze uz vo stvrtok budem vediet. hadam bude dobre otocene 🙂

jankalac
6. feb 2012

cavte kocky.... ja sa dnes trochu nudim tak som vytiahla babatkovske veci po Samkovi a takeee su malickeee, sa tu vytesujem 😉 😀 idem pomaly triedit a dokupovat ruzoveeee jupiii .... ale inak som v poriadku 😀 😀 aj vy ste take nedockave???

slavka1212
6. feb 2012

@marianax ja stale robim a vyzera to ze este aj dlho budem .... 🙂 a inak celkom fajn ....27.2.som obj.na 3D tak sa tesim ....dufam ze tam sa uz malinke ukaze v plnej krase 🙂 a Emmke zelam skore uzdravenie .....ach ta chripka .... ☹ drzkajte sa 🙂

keira
6. feb 2012

baby, aj vy mavate tazobu ? taku, ze mate pocit, ze ste sa neskutcne prejedli a netravi vam?

zz134
6. feb 2012

@keira ja zatial nie ...a dufam ze ani nebude :(

marianax
6. feb 2012

@slavka1212 dakujem ti moja 🙂 wow obdivujem zeny ktore v tehu pracuju ja si to neviem predstavit ......ja iden 14teho februara na 3D tak dufam ze vsetko bude v poriadku a ukaze sa presne ci to bude chlapcek ako mi povedala moja doki alebo dievcatko 🙂 hlavne nech je zdravucke 🙂

marianax
6. feb 2012

@murkodm no tak to som zvedava potom daj vediet 🙂

marianax
6. feb 2012

@keira ja take niekedy mam a neviem ci to nie je nahodou aj tym zelezom co beriem 😒

zz134
6. feb 2012

Kocky tak cez vikend sme si boli pozriet porodnicu Antolsku a vsetko ok, az na jeden velky sok pre mna ...tie porodne boxy. Ja som bola v tom ze to ma niekam odvezu , nejaky priestor kde budem sama a urobim co mam ...a to taketo?!!! ...tam ziadna nejaka diskretna atmosfera nehroziiiii:(((( ja som bola v soku.
Uteste ma ze to tak nie je aj v Ruziniove a Kramare ....

mary78
6. feb 2012

@keira ahoj keira, ja to mavam dost casto, skoro kazdy den 😒 pomaha mi ked na to pijem strasne vela vody. POdla mna je to aj unavou, ja chodim do prace na plny uvazok...a pytala si sa doktorky? ja nie

keira
6. feb 2012

@mary78 no snazim sa pit .. a nesmiem zrat 😀 .. ale proste niekedy su tie stavy hrozne, az byvam z toho velmi nerozna ☹
nepytala som sa .. prikladam to k svojmu stavu ..
a praveze nebyvam unavena 😒

mary78
6. feb 2012

@keira no, ja to tiez prikladam k mojmu stavu, mna to niekedy upne vyradi z akehokolvek cinorodeho procesu, tolko bojujem z tou tazobou, az som z toho unavena 😅 ...som si myslela ze mozno mi chybaju nejake vitaminy, ale beriem aj integratory, tak uz neviem...
mozno by sme sa mali na to opytat

eemmaa
6. feb 2012

@lenka_x fuuu to neviem ale asi ano a teraz som si to zistovala a ze sa to robieva okolo 23tt do dakeho 25tt ale to zalezi od doktorky 🙂

eemmaa
6. feb 2012

@zz134 no ja idem tiez na antolsku ,ale pozriet som sa tam nebola. Ale myslim, ze ked to na teba pride bude ti to uplne jedno kde porodis 🙂 hned som volala mame, ze ako to tam je a ze budes mat svoj box akurat ze pocujes aj ostatne..... 🤐

cucuc
6. feb 2012

@slavka1212 Mne sa snivalo ze mam babatko chlapceka a na druhy den potom som zistila ze som tehotna...a vyzera to na chlapceka 😉

eemmaa
6. feb 2012

@cucuc tak to je ake mile ja som si vzdy myslela, ze budem mat dievcatko a nakoniec to je chlapcek 🙂

slavka1212
6. feb 2012

@cucuc jeej tak som rada ze to nie je nic zle 🙂 .....mna kamoska vystrasila ..ze havaria a nieco zle ked sa male mimi sniva a chlapcek ;...a kedze ja casto chodim autom tak uz som si zacala v hlave namyslat 😵 aj u nas to bude treti chlapcek ...asi 🙂

slavka1212
6. feb 2012

@marianax presne tak hlavne nech je to zdravucke ....ja uz neriesim ze co bude .....zijem v tom ze chlapcek a tesim sa 🙂 moja babka mala 9 chlapcov a az potom moju mamku 😵 tak zas dopadnut nechcem 😀

papulka167
6. feb 2012

jeej byby tak nejako som tu zabludila ☹ takto pred rokom som prezivala to co vi :Daj som sa bala aj tesila a jeee to vsetko skveleeeeee drzim vam palceky 😎

marianax
6. feb 2012

@slavka1212 wow tak to klobuk dole 🙂 moja svokra je zo 14tich deti 😀

hrivushka
6. feb 2012

mne sa snivalo stale že mam dievčatko a že ma take iste oči ako ja 😀 a fakt je to dievča

slavka1212
6. feb 2012

@marianax tak to uz je viac ako footbalova jedenastka 😀 ale aspon je veselo v takej velkej rodinke vsak 🙂

adulka165
6. feb 2012

@justonka to máš teda dobre ... ja tam budem sedieť a čakať... mám ráno aj poradňu takže asi preto... ale teším sa aspoň nepojdem do práce 😀

silvia0201
autor
6. feb 2012

@slavka1212 tak moja, aby som ťa trocha ukľudnila, moja stará mama hovoruila, že keď sa sníva s dieťaťom, znamená to radosť.
a aby si nebola na pochybách, budem ti citovať so snára. je to síce len všeobecné-dieťa: MAŤ: Znamená radosť a šťastie, NA RUKÁCH MUŹA: Narodí sa ti chlapec. NA RUKÁCH ÉNY: narodí sa ti dievča. atď. je toho ešte dosť, ale nešťastie sa nikde nespomína 🙂

monuska342
6. feb 2012

@papulka167 dakujeme 😀 a co nebodaj by si chcela byt teraz tehulka?