icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lenka_x
7. feb 2012

konečne som objednaná na 3D, idem 19. teho ráno, už len dovtedy vydržať 😉

silvia0201
autor
7. feb 2012

@slavka1212 dík za opýtanie, celkom to ujde. nejak ma v poslednej dobe chytá obžerstvo 😒 a to v piatok idem na cukor. a ty sa ako máš? ako som tu čítala ešte stále robíš. dokedy ešte?

slavka1212
7. feb 2012

@silvia0201 jojjj ze ake mi tu neobzerstvo ....vsak ked ti chuti tak pakaj ..teraz mozes 🙂 mala so skonict 31 januara ....ale nemaju za mna nahradu a ja nemozem nechat team lebo by ich nemal kto viest ....a polovica nevie anglicky ...tak teraz uz zaucam jednu mladucku zda sa ze to zvladne a koncom februara by som mohla skoncit ...sa nemozem dockat doma vsetko na verim boha lebo ja cele dni v praci a vecer este chodim tri hod.upratovat ....no uz vydrzim 🙂 robota doma neutecie ale ja uz fakt poterbujem poriadnu generalku urobit 🙂

silvia0201
autor
7. feb 2012

@slavka1212 tak ti normálne závidím, že máš toľko energie. ja som tak, že prejdem zo pár metrov a stvrdne mi celé brucho. minule som riadila, tak ma tak seklo, že dva dni som sa nevedela postaviť. som rada, keď viem navariť a poupratovať.
no veď áno, keď mi chutí, tak nech jem, ale pomaly váha bude ukazovať 100kg 😠

slavka1212
7. feb 2012

@silvia0201 hehe jak tiez zerem 😀 zhadzovat budem az neskor ......jujjj tak davaj na seba pozor nenamahaj sa moc ked nemusis .....obcas im nezaskodi aj sucha strava 😀

eemmaa
7. feb 2012

@zz134 ja mam zatial 8.6 a chodim k doktorke dubcakovej ta je aj porodnicka tak asi budem chciet ju a co ty?

michelle1984
7. feb 2012

juj baby sa musím pochváliť som drahému spravila super večeru, mal prísť o piatej, všetko som mala perfektne vypočítané, s varením som skončila o trištvrte na päť aby to mal čerstvé a on mi zavolá že bude dve hodiny meškať. no nezabili by ste ho? 🙄 ale aj tak som so sebou spokojná lebo mi to chutí muhehee všetko mu zjem 😀

silvia0201
autor
7. feb 2012

@slavka1212 ja viem, že im nezaškodí aj suchá strava, ale musím sa hýbať či mi tvrdne brucho alebo nie.
ale mne sa bude veľmi ťažko vracať do normálu 😀

justonka
7. feb 2012

@adulka165 no ja ked chodim na poradne tak už do prace nejdem píšem si to ako ostatné prekážky a rata sa mi to do iných prepustiek ako do tých 7 za rok čo mame pravo. Myslím že toto je tak ošetrene v zakoníku prace ale neviem to isto...alebo že by sme to mali len my v kolektívnej? neviem

aj ja mam poradnu aj ten odber... naraz

blackswan75
7. feb 2012

@eemmaa citam ze chodis k dubcakovej, ako si sn ou spokojna? ja planujem rodit na Antolskej a citala som na nu chvaly

marianax
7. feb 2012

@lenka_x ja idem 14teho 🙂

marianax
7. feb 2012

@slavka1212 aj ja ta obdivujem za tvoju energiu po praci este upratovat uf klobuk dole 🙂
@silvia0201 moja vies co mi povedal moj mm? ze sa mu pacia tehulky a aj ako chodia takze zeby bola vyhoda ze ma tie krize bolia a chodim ako kacica 😀 😀 😀 a tiez papam a papam a na poradni sa bojim postavit na vahu i tak vazi o 2kg viac ako moja doma 🙄

marianax
7. feb 2012

@michelle1984 😀 😀 😀 sa popukam z teba len mu vsetko zjedz nic mu nenechaj 😀

eemmaa
7. feb 2012

@blackswan75 ja som s nou nad mieru spokojna je mlada, mila a vsetko co chces vediet ti vysvetli 🙂 tak ze som sa este u nej nestretla zo ziednym problemom akurat sestricka je taka vseliaka zalezi ako sa vyspi 🙂

adulka165
7. feb 2012

@justonka hej aj ja som napísala zamestnávateľovi list v 3 mesiaci že som tehotná a že podla nejakého zákona ho žiadam o uvolnenie na potrebné lekárske prehliadky - nemá problém mi dať voľno - ja sa vždy teším že nemusím isť do práce 😀

adulka165
7. feb 2012

@eemmaa jéj aj ja mám termín 8.6. 😀

macik061
8. feb 2012

idem na odber plodovej vody dufam ze si to nerozmyslim ako minulu stredu 😒

riela
8. feb 2012

Dobré ráno,
idem dnes poobede na utz, tak sa možno dozviem, čo čakáme 🙂

silvia0201
autor
8. feb 2012

@marianax no to ti verím, že sa bojíš postaviť na váhu, preto ja sa vážim doma. nie je žiadna výhra, ale aspoň nestresujem u dr.

zz134
8. feb 2012

@eemmaa no ja zatial chodim k svojej gyno, este neviem ku komu pojdem na antolskej. Ale zmluvnit si nebudem. Som sa rozhodla ze sa mi za to nechce platit ...

marianax
8. feb 2012

@silvia0201 no ked ja by som sa aj vazila doma ale musim sa vazit i tam 😒

marianax
8. feb 2012

@macik061 mojko budem na teba veeeeela dnes mysliet ja som bola presne pred tyzdnom viem ako sa bojis neboj vydrzis moja len sa potom nenamahaj a lezkaj 🙂

zu2za3na
8. feb 2012

30.6. 🙂

marianax
8. feb 2012

@zu2za3na ahoj a uz vies co to bude? 🙂

slavka1212
8. feb 2012

@silvia0201 aj ja toto presne robim ....doma sa zvazim a u dr.len kukam na nu ci nekruti hlavou ale nic zatial 😀 pri tych dvch som bola uplne ze chuda a brusko v predu ....a teraz som sa roztiahla nejak do bokov ....brucha nikde len vaha stupa 🙂

slavka1212
8. feb 2012

@marianax no moja uz fakt cerpam z posledneho 🙂 a moja mama este ked doda ze tehotenstvo nie je choroba tak ma ide porazit .....nikto ma nepolutuje 😀 uz len par dni a veget ....sa tesim a budem si to vychutnavat ....drzkajte sa 😉

silvia0201
autor
8. feb 2012

@slavka1212 ja som bola pri obidvoch tak ako ty teraz. neschudla som, práve naopak, pribrala som 30g. no a teraz len sa mi to ukladá len do brucha. no a váha, ešte nemám 10kg, tuším nejakých 8kg.
aj ja len kukám na dr, či nebude mať komentáre na váhu, ale zatiaľ nič.

eemmaa
8. feb 2012

@adulka165 jeeej tak to uz sme dve ja idem dnes o chvilu na 4D a uz sa neviem dockat kedy uvidim maleho cloviecika 🙂

marianax
8. feb 2012

@slavka1212 jaj a moja mama ze no to je udel zeny och neznasam tu vetu! 😠 co to s tymi mamami mali by nas podrzat ale teraz hovorim o svojej........tak uz len nejak vydrz moja a potom si ten oddych poriadne vychutnavaj 😉

indys
8. feb 2012

baby ja tak neskutocne posledne noci zla spim, ze mi je z toho az zle ☹ ten chrbat je cely akysi neposlusny a nie a nie mi dat spat.
@marianax @slavka1212 baby u nas je to skor naopak. Mne mamka zas velmi pomaha a keby mohla, tak by za mna sla aj odrodit a skor ja si hovorim, ze tehotenstvo nie je choroba a ze vsetky bolacky su dufam len docasne 🙂