icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

cobhan
9. feb 2012

@mo7 ja moc na to 3D sono ist nechcem. V nemocnici to nerobia a ist k nejakemu polskemu lekarovi neviem kam a nechat tam 200 euro sa mi tiez nechce. Tak sa spoliehame len na ten test a na vyrok lekara v nemocnici,ze podla normalneho sona to vyzera na babu 🙂

marianax
9. feb 2012

@milacik0106 fakt no vies co mi je divne ze ja som ani pri jednom nebola na takomto teste 😕 a ja praveze sladke mozem och ani sa mi verit nechce zeby to mal byt chlapcek lebo pocity mam ako pri dievcatach 😀 no ved uvidime v utorok aj sa tesim aj mam strach moja ked budeme mat vysledky dobre uz si vydychneme a uz nam nebude vadit ani bolest krizov ani nic ze? 🙂

mo7
9. feb 2012

@hrivushka
ahoj ja sa ani nechcem chvalit svojou vahou, lebo to je katastrofa, tak len v kratkosti ja som pri prvom pribrala nieco cez 30 kg, takze to este nemas take hrozne, horsie je ze cca 12 mi zostalo doteraz, ale toto druhe mi to asi zatial vynahradzuje lebo mam len 3 kg navyse zatial, musim si zaklopat, dufam, ze to uz nepojde tak strasne hore

milacik0106
9. feb 2012

@marianax hlavne mysli pozitívne ... netreba nič zlé privolávať ... a ja som cítila, že to bude babenka a máme pipíka xi .. takže na pocity už veľmi nedávam v tomto 😉 Najdôležitejšie je to, že bábatko je O.K. 😉

milacik0106
9. feb 2012

@cobhan fuuha a to som si myslela, že Slovensko je najdrahšie 😒

marianax
9. feb 2012

@milacik0106 presne ako hovoris moja hlavne aby boli zdravucke 🙂

mo7
9. feb 2012

@cobhan
ja budem platit 50 eur a je to v HC, bola som u neho aj prvykrat,ale vtedy to bolo lacnejsie a je to lekar odbornik, maleho mi povedal uz v 18 tyzdni ze bude chlapec, je to stary doktor a robi aj so synom, ale sikovny

cobhan
9. feb 2012

@milacik0106
@mo7
My zijeme v Irsku a tu sa za vsetko plati 🙂. Teraz ked som tehu, tak mam zdravotnu starostlivost zadarmo a 6 tyzdnov po narodeni dietata este aj budem mat....aj ja, aj dieta. Ale po 6tich tyzdnoch sa vratime do starych kolaji - navsteva u lekara 50 Euro, plus priama platba 100% za vsetky predpisane lieky. Raz tak bol mm chory a ked prisiel na kontrolu, tak sa ho lekarka pytala, ze ci bral vsetky lieky a on ze len tieto dva. Hned sa pytala, ze preco nie aj ten treti, tak sme jej vysvetlili, ze ten stoji 140 Euro a nekupili sme ho. Ale nepovedala nic, sama uznala, ze je to moc.

ladylilhomeboyy
9. feb 2012

ahojte maminy 🙂 mozem sa pridat k teme?

milacik0106
9. feb 2012

@cobhan veď dnes je to najlepší biznis bohužiaľ ...

milacik0106
9. feb 2012

@ladylilhomeboyy Vítaj v klube 🙂

ladylilhomeboyy
9. feb 2012

Dakujem 🙂

milacik0106
9. feb 2012

@ladylilhomeboyy Máš termín na moje meninky .. super .. a vítaj aj v klube pipíkov 😉

riela
9. feb 2012

@ladylilhomeboyy si už pridaná 🙂 od januára

wolfskinka
9. feb 2012

ahojte baby, chcela by som sa spytat potrebovala by som lieky na IVF ak ste niektora po IVF, nezostalo Vam nieco, chceme ist na 4.IVF a to uz nehradi poistovna potrebovala by som to dost surne, je uplne jedno menopur, puregon, diphereline, fostimon, gonal ... pomoze mi kazda jedna injekcia ... dakujem za pochopenie

d.j.
9. feb 2012

@milacik0106 Ahoj ja idem na test tehot. cukrovky az o dva tyzdne ale povedali mi ze si mam doniest uvareny ovocny caj asi pol litra a v nom vyzmychany 1 citron, ze potom sa to da vypit. Pri prvom tehu som tam vracala cele 2 hodiny a este si ma tam nechali aj dlhsie. tak dufam ze s tymto napojom to bude lepsie.

d.j.
9. feb 2012

@mo7 ahoj ja som na tom podobne, tiez som pri prvej pribrala 25kg a 15 mi ostalo ale zial teraz som uz 6kg pribrala a to si fakt davam pozor, lebo inak by som pribrala ovela viac. A zakazdym ked sa postavim na vahu je to strach a hroza ;)

monuska342
9. feb 2012

ahojte baby tak ako sa vam dari?inac ja som mala ist tiez na 3D do hlohovca ale nakoniec mi moj dr spravil 3D zadarmo tak tam nepojdem....a zajtra ideme na ples uz sa tesim...boli ste na plese?da sa to v tehu zvladnut?myslim unavu a vysoke topanky 😀

riela
9. feb 2012

@monuska342 ahoj 🙂 ja som bola 3 týždne dozadu, zvládnuť sa to dá, mala som aj vysoké topánky na platforme a nohy ma z nich boleli riadne ... na druhý deň po plese som sa cítila ako prevalcovaná, len som ležala a pospávala. aj sandy80 bola na plese, na druhý deň všetko stíhala porobiť (na rozdiel odo mňa).

monuska342
9. feb 2012

@riela ja som si kupila take s ,,primeranym,, opatkom aby som to zvladla no uvidim dokedy vydrzim....doma totiz chodim spat uz o 20.00 😀 som znicena z maleho ktory buntosi aj v noci tak potom musim dospavat 😉 dam vediet potom ako som dopadla 🙂

riela
9. feb 2012

@monuska342 dobre sa zabavte 🙂. Ja som si dala po večeri malú kávu s mliekom a nechcelo sa mi spať.

monuska342
9. feb 2012

@riela dakujem 🙂 vidis dakujem za tip ja normalne kavu nepijem ale teraz si vynimocne dam...a uz viete co budete mat?alebo sa male stale nechce ukazat? 😀

riela
9. feb 2012

@monuska342 včera som sa dozvedela, vyzerá to na dievčatko 🙂.
Sestrička mi pri odchode hovorila, že nech nezačnem hneď všetko ružové nakupovať, tak ešte počkám s ružovými vecami. objednám sa asi na to 3D/4D. Inak nemám ešte ani "ň" kúpené.

monuska342
9. feb 2012

@riela jeej tak gratulujem...ja tiez nemam nic kupene kupim si asi jednu dve vecicky a to bude stacit kedze aj drzhy bude chlapec tak mam plnu skrinu veci a boli by mi nanic 😉 jedine co som si kupila bola odsavacka mlieka ta uz je doma dufam ze plne vyuzijem 🙂

marianax
9. feb 2012

@ladylilhomeboyy ahoj vitame ta 🙂

riela
9. feb 2012

@monuska342 to je dobré že máš vecičky po prvom. ja v mojom "okolí" nemám nikoho s malými deťmi, čo som dostala pred pár rokmi, (akože keď raz budem "potrebovať") sú nepoužiteľné. a akú si kúpila, elektrickú či takú manuálnu?
@marianax Emmka je už lepšie či ešte "chrípkujete"?

marianax
9. feb 2012

@riela dakujem za opytanie moja no vies co v pondelok sme horuckovali az do 39 ale od vtedy klop klop nic ani sople ani kasel ani ju nic neboli nechapem a rozmyslam ci je to fakt chripka 😕 uz vystraja ako stale 😀

monuska342
9. feb 2012

@riela a preco su nepouzitelne?ja ich planujem po druhom uz zacat predavat lebo dalsie deti uz neplanujem mam toho fakt hrozne vela lebo maleho krsna zije v nemecku a ked pride tak mu nosi veci plne kufre a vacsinou znackove veci a maly ani polovicu nemal na sebe a uz s toho vyrastie 😀 kupila som si avent manualnu pri prvom som mala medelu ale ta sa mi moc nepozdavala uvidim aka bude tato...elektricku som moc nechcela ta zevraj roby trhlinky na bradavkach a po porode su prsia hrozne citlivi tak budem rada ze si budem odsavat pekne pomalicky podla seba 🙂 uvidis ake su novorodeniatka upiriky teda aspon moj bol s takou chutou mi vzdy chnapol bradavku ze mi tiekla krv...

riela
9. feb 2012

@marianax tak to je dobre, že vystrája 🙂 choroba je teda na ústupe.

monuska342
9. feb 2012

@marianax a nemoze mat 6 chorobu?moj maly mal 3 dni skoro 40 horucky za 3 dni uz nic ani zvysena teplota a zrazu sa cely osypal a dr povedal ze je to 6 choroba