Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@riela to ja mam zas opacny pripad mne svokra zas kupuje len nove veci berie ma do obchodou kludne aj tych najdrahsich a povie ze si mam vybrat co sa mi paci 😀 ale moja mama je zas strasne setrna stale mi hovori naco malemu kupujem veci ze ona mi donesie...vsak by som sa hanbila s nim ist na ulicu v takych handrach starych 😖
Dnes som sa objednala na morfologiu, idem 15.2., poplatok je 20eur, keby som chcela aj CD a fotky tak 60eur, ale to až v 27tt. V ktorom týždni ste tam boli žienky vy? 😕
@alicia28 no u nas je to tak ze pri kazdom tehu sa robi interne vysetrenie spolu s EKG je to preto lebo v tele tehotnej sa deju vselijake zmeny a predsa je to zataz na organizmus mozes sa citit dobre ale ako povedala sestricka pre istotu sa to robi ak by bola na EKG nejaka zmena vies 🙂 ja som nemala problemy ani pri jednom tehu no po poslednom mi nieco nasli a teraz chodim pravidelne na kontroly....neznasam nemocnice a chodenie k lekarovi ale niekedy je dobre aj taketo vysetrenie 🙂
Tak dievcata ja som uz dnes nevydrzala a zavolala som ohladom vysedkov z amnio jedne prisli tie su zatial v poriadku ale este jedne maju prist takze som dalej v napeti uf normalne ma az hlava rozbolela ☹ mam zavolat na druhy tyzden ale v utorok idem na 3D tak nieco uz len vediet budem a dufam ze len dobre spravy 🙂
@marianax moja zlata .....no vidis jedne su v poriadku a budu aj tie dalsie ....verim tomu ...silno drzim palce aby ste boli zdravucky 🙂
@silvia0201 ty si presne taka ako ja asi 😀 tiez sa toho bojim ze mu vynadam .... 😅 ja som hnusna v takych veciach ...jujjjj uz aby sme to mali za sebou moja vsak . 🙂 hmmm vela by som chcela
@slavka1212 dakujem moja si velmi zlata 🙂
@marianax nedakuj kupis pivo 😀 hlavne nech je malinke zdravucke a vsetko bude fajn ...ja zas po dvoch dnoch sen s chlapcekom mojim.... normalne ho vidim vsetko 🙂 uz si z toho nic nerob nestresujem vsak je to len sen 😵 pekny dnik ti zelam 🙂
@monuska342 monuska daaaa sa!
@slavka1212 ani nie. to by chcela asi každá z nás. no ale čo narobíme. musíme si počkať na ten správny čas 😀
tak a dneska saom bola na tom cukrovom teste. na moje počudovanie, som to zvládla celkom dobre. ani som nebola tak hladná ako som si mylsela. no a výsledky: 4,8-8,2-6,4. dr povedala, že do 9 je to ok. no dúfam, že už nebudem musieť ísť.
a prišla som na to, že prečo ja cítim kopance len väčšinou dole. malá sa zas otočila riťkou dolu. to bude sranda, ak sa netočí hlavičkou. kua potom ma cisarák neminie.
@marianax ha! no keď sú jedny dobré, budú aj tie ďalšie. však to je logické, nie?? budú dobré, uvidíš. iná alternatíva tu aj tak nie je. no ja som dneska mala zas pech s mojím autom 😠 1.x som šla, že ho dám "konečne" umyť, ale pri tankovaní a čakaní na myčku som zabudla vypnúť svetlá. a keď som chcela ísť do umývarky, auto nenaštartovalo.(a to som čakala asi 10 minút, ale zima robí svoje) tak nás potom dotlačili dnu a keď bolo všetko hotovo, museli nás chlapíci roztlačiť. píšem nás, lebo bola so mnou aj kamoška. dneska som bola na cukor a keď bolo po všetkom, chcela som ísť nakúpiť auto zas nenaštartovalo a to kamoška bola zas so mnou. tak som šla pešo na benzínku a kúpila som bandasku aj s benzínom. už sme sa smiali, lebo furt sa nám niečo prihodí, keď ideme dve. ale bola to moja chyba, lebo som sa prerátala. myslela som si že mi benzín vydrží.
@silvia0201 jujjj nestras ....ja tiez citim prave len dole ...ale citila som aj hore este nedavno no teraz uz len dole az sa mi zda ze nizko dole .....no nic uvidime 5 marca idem na 3 D tak kuknem coo ten moj chlapcisko tam vyvadza 🙂 ale ja si myslim ze este sa ma cas pretocit malinka ......podla mna sa to zmeni ...teraz jej je fajnucko tak ako sa ulozila 🙂
@slavka1212 ja viem. aj ja idem ešte raz an 3D, aby som mala pamiatku a to 10.3. to budem v 28tt.
no ja neviem, ale v tom máš pravdu, že má malá ešte čas. a keď bude aj pozdejšie takto, tak začnem robiť stojky 😀 aby sa otočila 😀
@silvia0201 a to ti ako ten cukor merala? lebo ja som minule musela čakať na výsledky pár dní, akože ste mali výsledky hneď? a vážne je tá hranica 9? predtým - aspoň u môjho dokiho - to bolo oveľa menej - myslím 7 či ako
TAk a už je popratané už len oddychovať a čakať na návštevu 😉
@silvia0201 jaj moja no keby si mala pravdu bola by som neskutocne stastna 🙂 dufam naozaj ze vsetko bude ok som rada ze som zavolala a dozvedela sa aspon nieco a pozitivne 🙂 jaj tak ty mas teda zazitky s tym autickom ale verim ze ste sa aj nasmiali s kamaratkou ze? 😀
@slavka1212 jaaaj velmi rada kupim pivko 😀 no ja som mala zvlastny sen ze mi kamaratka dala vecicky ale boli povesane hocikade a same modre ale boli tam aj ruzovucke a to som ostala prekvapena hm 😕 😅
@sandy80 no mne merala glukomerom, takým ako mávajú diabetici. výsledky boli hneď. no moja dr tak povedala, že norma je do 9. no tak neviem.

@tinka5 , ked som bola 1x tehotna tak ma doktor na nic take neposlal,
teraz na uz novy gynek. poslal
som prekvapena ze naco to je dobre ked EKG sa robi napr., pred planovanym cisarskym alebo pred operacne vysetr.,,a preto plati max 6 - 10 dni ,,,naco je to dobre vysetrovat u tehotnej ked sa citi ok som nepochopila,,, 🙂
teraz ked som tehotna 2x uz sme sa z BA prestahovali a tu ma gynekolog na to poslal, , ale inak nechapem to stale na coto je dobre ? som sa pytala,, lekarka len pokrcila plecami ze pre istotu 🙂
ale pre aku istotu neviem,,,keby mam tazkosti tak to poviem gynekologovi predsa
lekar ti da listok a mozes ist hocikde na EKG, ja som isla diabetologicke co je tu blizko pri nas,odmerala EKG napisala ze ok a isla som domov
asi 10 min som tam bola, davala mi otazky o prekonanych chorobach zapisala do spravy,, postlacala brucho ci ma neboli tam a tam a bolo vybavene. 🙂