Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@slavka1212 aj ja sa obavam porodu, prvy som mala rychlo za sebou ani neviem ako, a manzel bol so mnou, inak odporucam, on aj tak nic nevidi, cely cas stoji za hlavou a mne pomohol drzat hlavu na prsiach a potom malu fotil ked ju utreli a zabalili, a kontroloval doktorov ;) , lebo ja tymto nasim moc neverim, takze preto pojde aj teraz so mnou k porodu.
@d.j. no napisala si to presne podla mojich predstav .... 🙂 presne o to mi ide aby nic nevidel aby mi necumel do kukatka 🙂 inak by mi tam ani nevadil ...neboj zvladnes vsetko bude ako ma byt ...hlavne nech ste zdravucky ...drzim palce 🙂
ahojte mam taku mozno hlupu otazku ale som v 24 tt a dost mi zacali opuchat nohy a v robote mi hovorila ze je to dost skoro aby mi opuchali a dalsie kolegyna mi povedala ze mam problem z oblickami tak som trochu v strese ☹
@slavka1212 áááááále čo by nie. som. už normálne bočím od zrkadla. asi ho do pôrodu zakryjem plachtou 😝 a všetky čo mám doma. a ako čítam, ty priberáš akoby si čakala dievčatko. nepomýlil sa náhodou dr?? 😉
čaute babyyyy tak my sme dnes mali to sono a podla všetkého čakáme dievčatkooooooooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@riela ahoj bolo super vyhrali sme kopu cien v tombole aj sme si zatancovali len ja som moc nevladala tak sme museli mat dlhe prestavky 😉 boli sme iba do jednej lebo ma uz zmahal spanok ale inac sme sa skvele bavili 😀
@slavka1212 presne tak moja niekedy ma chyti panika z mojej postavy ale hned si poviem a co len nech sme zdrave a nech mame zdrave deticky 🙂
baby ale čo riešite , vôbec nie ste tučne a ani nič podobne, ste krásne tehulky
@chelonka tesim sa a gratulujem k princeznicke. V sukromnej junovej skupine .prevladaju chlapci 🙂
@eemmaa oj moja s tymi krcmi mam skusenosti a tiez ma chytali v noci bolo to hrozne sa zobudit tak takuto bolest ☹ ale to ti chyba zrejme horcik skus sa popytat svojho gynekologa co by ti poradil lebo ja teraz beriem centrum vitaminy no zrejme pri takych krcoch treba to obohatit este o nico viac 🙂 drzim palceky 😉
@adulka165 drzim palceky aby ste si to co najviac uzili a malinke ukazalo to co ma medzi nozkami 😀 ja idem dnes na 3D a tiez s manzelom ani som v noci spat nemohla stale som bola hore aj kvoli tomu ze manzel cestoval a ja som stale nervozna ked takto cestuje lebo cesty su vselijake ale chvala Bohu dosiel v poriadku 🙂
Dievcata moje vsetkym vam prajem kraaaaasneho Valentina vela lasky od drahych a polubit aj svoje bruska lebo aj tie malinke vedia ze ich luuuuuuuuuubime 😀 😉
divcata mam otazku. Aj vam sa drobcek obcas ulozi tak na jeden bok, ze mate vypucene brucho len na jednej strane? Dakedy az cumim ako sa tam dokaze napchat.
@marianax presne nad ty, ze si zoberem mp3-ku som rozmyslala aj ja. No pytat sa na to budem az ked pojdem za primarom do nemocnice mesiac pred terminom,lebo aj tak mam obavy z toho ako sa postavia k mojmu cisaraku. Toto sa budem pytat teraz v piatok, ci mi mozu odmietnut cisarsky. Ja idem do poradne teraz v piatok a uz sa tesim ze drobca zas uvidim.
@zz134 ja mam zatial 3,5kg navyse a pribrala som len asi za posledne 3 tyzdne. Dufam, ze to nepojde takymto tempom dalej 😉
@marianax Ahoooj dnes na teba myslím intenzívne .. a verím, že Valentín Ti dopraje len a len super správičky .. držkaj sa .. 😉
Babenky krásneho Valentína VÁM prajem 😉
Pekného Valentína Vám všetkým žabky a malým žabiatkam 🙂
babulky prave ma vystresovala gynoska. Mam zle testy na hemoglobin ...poslala ma na Kramare na hematologiu...tvrdi ze spuntovi by to problem robit nemalo ale ze mne ...mate niektora taketo problems?

@slavka1212 jasne daj foto...ja uz mam bruto asi aj dost velke ...kedy mas termin?