icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zz134
13. feb 2012

@slavka1212 jasne daj foto...ja uz mam bruto asi aj dost velke ...kedy mas termin?

d.j.
13. feb 2012

@slavka1212 aj ja sa obavam porodu, prvy som mala rychlo za sebou ani neviem ako, a manzel bol so mnou, inak odporucam, on aj tak nic nevidi, cely cas stoji za hlavou a mne pomohol drzat hlavu na prsiach a potom malu fotil ked ju utreli a zabalili, a kontroloval doktorov ;) , lebo ja tymto nasim moc neverim, takze preto pojde aj teraz so mnou k porodu.

slavka1212
13. feb 2012

@d.j. no napisala si to presne podla mojich predstav .... 🙂 presne o to mi ide aby nic nevidel aby mi necumel do kukatka 🙂 inak by mi tam ani nevadil ...neboj zvladnes vsetko bude ako ma byt ...hlavne nech ste zdravucky ...drzim palce 🙂

eemmaa
13. feb 2012

ahojte mam taku mozno hlupu otazku ale som v 24 tt a dost mi zacali opuchat nohy a v robote mi hovorila ze je to dost skoro aby mi opuchali a dalsie kolegyna mi povedala ze mam problem z oblickami tak som trochu v strese ☹

silvia0201
autor
13. feb 2012

@slavka1212 áááááále čo by nie. som. už normálne bočím od zrkadla. asi ho do pôrodu zakryjem plachtou 😝 a všetky čo mám doma. a ako čítam, ty priberáš akoby si čakala dievčatko. nepomýlil sa náhodou dr?? 😉

chelonka
13. feb 2012

čaute babyyyy tak my sme dnes mali to sono a podla všetkého čakáme dievčatkooooooooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eemmaa
13. feb 2012

@chelonka gratulujem 🙂

marianax
13. feb 2012

@zz134 😀 jaj sikam z teba ze profesionalna dojka 😀 ne neboj ja po 4detoch mam strie len trocha na bokoch na bruchu nic tiez som vela mastila a mastila alebo mam mozno velmi elasticku kozu 😀

monuska342
13. feb 2012

@riela ahoj bolo super vyhrali sme kopu cien v tombole aj sme si zatancovali len ja som moc nevladala tak sme museli mat dlhe prestavky 😉 boli sme iba do jednej lebo ma uz zmahal spanok ale inac sme sa skvele bavili 😀

marianax
13. feb 2012

@slavka1212 presne tak moja niekedy ma chyti panika z mojej postavy ale hned si poviem a co len nech sme zdrave a nech mame zdrave deticky 🙂

marianax
13. feb 2012

@eemmaa ahoj moja neboj nedavno som citala ze v takomto tyzdni zvyknu opuchat nohy skus menej solit a pit menej vody ak sa da teda lebo ja som smedna furt 🙂 a daj nozkam aj oddychnut vyloz ich co najcastejsie hore 🙂

chelonka
13. feb 2012

@eemmaa dakujeeem :D

chelonka
13. feb 2012

baby ale čo riešite , vôbec nie ste tučne a ani nič podobne, ste krásne tehulky

adulka165
13. feb 2012

@chelonka super tak dievčatko 🙂 no som zvedavá čo mne v piatok povedia na 3D sone - manželík ide somnou tak sa strašne teším juj nech už je štvrtok večer 😀

chelonka
13. feb 2012

@adulka165 😀 ja som bola takto nahžavena tiež, v noci som ani spat nevedela a aj somou bol drahý a bol to zas brutal zažitok a aj vidieť drahého ked kuka na to babo aký je šťastný to je niečo brutaaalne!

adulka165
13. feb 2012

@chelonka ani nevrav ja som už nažhavená a manželík ide prvý krát so mnou lebo vždy pracoval a teraz sme si zobrali obidvaja dovolenku 😀 tak dúfam, že sa ukáže a konečne budeme vedieť čo to bude 😀

blackswan75
13. feb 2012

@chelonka tesim sa a gratulujem k princeznicke. V sukromnej junovej skupine .prevladaju chlapci 🙂

eemmaa
14. feb 2012

@marianax ahoj no uz pijem pomenej, ale v praci sa mi moc neda sediet a tu chvilu co si sadnem tak to mam vzlozene, ale mam pocit akoby mi to ani nepomohlo a horsie je, ze dostavam hlavne v noci strasne krce do lytok ☹

marianax
14. feb 2012

@eemmaa oj moja s tymi krcmi mam skusenosti a tiez ma chytali v noci bolo to hrozne sa zobudit tak takuto bolest ☹ ale to ti chyba zrejme horcik skus sa popytat svojho gynekologa co by ti poradil lebo ja teraz beriem centrum vitaminy no zrejme pri takych krcoch treba to obohatit este o nico viac 🙂 drzim palceky 😉

marianax
14. feb 2012

@adulka165 drzim palceky aby ste si to co najviac uzili a malinke ukazalo to co ma medzi nozkami 😀 ja idem dnes na 3D a tiez s manzelom ani som v noci spat nemohla stale som bola hore aj kvoli tomu ze manzel cestoval a ja som stale nervozna ked takto cestuje lebo cesty su vselijake ale chvala Bohu dosiel v poriadku 🙂

marianax
14. feb 2012

Dievcata moje vsetkym vam prajem kraaaaasneho Valentina vela lasky od drahych a polubit aj svoje bruska lebo aj tie malinke vedia ze ich luuuuuuuuuubime 😀 😉

riela
14. feb 2012

@chelonka blahoželám 🙂
@marianax nech vám všetko dnes dobre dopadne.

a inak pekného Valentína !

marianax
14. feb 2012

@riela dakujem moja 🙂

indys
14. feb 2012

divcata mam otazku. Aj vam sa drobcek obcas ulozi tak na jeden bok, ze mate vypucene brucho len na jednej strane? Dakedy az cumim ako sa tam dokaze napchat.

indys
14. feb 2012

@marianax presne nad ty, ze si zoberem mp3-ku som rozmyslala aj ja. No pytat sa na to budem az ked pojdem za primarom do nemocnice mesiac pred terminom,lebo aj tak mam obavy z toho ako sa postavia k mojmu cisaraku. Toto sa budem pytat teraz v piatok, ci mi mozu odmietnut cisarsky. Ja idem do poradne teraz v piatok a uz sa tesim ze drobca zas uvidim.

@zz134 ja mam zatial 3,5kg navyse a pribrala som len asi za posledne 3 tyzdne. Dufam, ze to nepojde takymto tempom dalej 😉

milacik0106
14. feb 2012

@marianax Ahoooj dnes na teba myslím intenzívne .. a verím, že Valentín Ti dopraje len a len super správičky .. držkaj sa .. 😉

milacik0106
14. feb 2012

Babenky krásneho Valentína VÁM prajem 😉

vebinka25
14. feb 2012

Pekného Valentína Vám všetkým žabky a malým žabiatkam 🙂

zz134
14. feb 2012

babulky prave ma vystresovala gynoska. Mam zle testy na hemoglobin ...poslala ma na Kramare na hematologiu...tvrdi ze spuntovi by to problem robit nemalo ale ze mne ...mate niektora taketo problems?

zz134
14. feb 2012

@indys vavvvv ze 3,5! zaaavidim 🙂