icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
14. feb 2012

@indys niekedy aj ja mám na pravej strane vedľa pupku taký smiešny kopček. najprv som sa bála, že čo to je, že sa mi roztrhol sval a vychádzajú mi vnútornosti 😀

monuska342
14. feb 2012

ahojte prajem krasneho valentina 🙂 dnes som bola v poradni a mam aj fotku tak sa vytesujem 😉

tinka5
14. feb 2012

Ahojte žienky, mňa zajtra čaká morfologia tak dufam, že všetko bude v poriadku, hlavne dufam, že sa dozviem pohlavie..... 😉

sandy80
14. feb 2012

ahojte tehulky, prajem nám všetkým aj našim láskam tam pod našimi srdiečkami krásneho valentína!!! 🙂

sandy80
14. feb 2012

@marianax držím palčeky, neboj, bude všetko ok!!! 😉

sandy80
14. feb 2012

@chelonka gratulujem...a strašne vám všetkým závidím, že už viete pohlavie!!! a ja musím ešte do marca čakať 😠

chelonka
14. feb 2012

@tinka5 držím palčeky nech je všetko v poriadku a nech sa krpček ukáže v plnej kráse!! 😀

chelonka
14. feb 2012

@sandy80 ďakujem, no ja som tiež tak závidela všetkým babenkám tu čo vedeli už pohlavie svojho babatka, juuj noja a kedy v marci? aspon niekde na začiatku mesiaca???

zz134
14. feb 2012

marianax@ drzim dnes alceeeeeee

chelonka
14. feb 2012

@marianax ahoooj moja, tak ako ste dnes dopadli na sone?????

marianax
14. feb 2012

@zz134 ahoj moja ake mas hodnoty hemoglobinu?

marianax
14. feb 2012

Ahojte babulky moje velmi krasne vam vsetkym dakujem za vasu podporu ste hrozne zlate ze ste na mna mysleli 😀 v noci som vela nenaspala ale poviem vam ze cakaame chlapcekaaaaaaaa! 😀 podla pani doktorky je malicky uplne v poriadku aj vazi tak ako ma a vsetko co merala je v poriadku neskutocne mi odlahlo a velmi sa vytesujeme hlavne mm je stastny ze po tych 3dievkach to teraz bude chlapcek 😀 uz len sa dohodnut na mene nechce ziadne zahranicne on chce Lukaska a ja Simonka no neviem este co bude ale hlavne ze je vsetko ok este zajtra skusim zavolat o ostatne vysledky z amnio ale to dnesne sono ma dost ukludnilo som happy 😀 😀 😀 este raz vam dakujem chrumky moje 😀

silvia0201
autor
14. feb 2012

@marianax tak to som rada aj ja. tešíííííííííííím sa s tebou a veľka gratulka ku chlapčekovi 😀

monikapd1
14. feb 2012

ahojte babule, dlhho som tu nebola ako sa mate?? hm ja celkom fajn v piatok som sa dozvedela, ze cakame chlapceka, teda ak nas neprekvapi a nebude to inak 🙂

milacik0106
14. feb 2012

@marianax teším sa s tebou a vítaj v klube - pipíkov 🙂

zz134
14. feb 2012

@marianax ze 80 ...a vraj ma byt 120min

zz134
14. feb 2012

@marianax To je uuuzasne! Som vedela ze to bude ok! Tesim sa s Tebou a aj z chlapceka🙂 Stale hovorim ze nam treba frajerocky rodit pre tych nasich suhajov🙂

blackswan75
14. feb 2012

@marianax gratulujeeeeeeeeeem aj tebe aj stastnemu tatinovi moj muz mu odkazuje ze je king ako on 😀 😀 a urcite aj vysledky z amnia budu v poriadku 😉

riela
15. feb 2012

Dobré ránko!
u nás v noci nasnežilo a stále sneží ďalej ...
včera som kúpila prvé veci pre bábo 🙂 - body a "dupačkonohavice".
@marianax gratulujem a idem to po dlhej dobe znova zrátať 🙂

zz134
15. feb 2012

@riela ja uz nakupujem ako besna 🙂 a vcera mi kolegyna doniesla dve tasky po jej spuntoch. tak som sa hrabala a vyberala🙂 No som zvedava na vysledok🙂

majulosa
15. feb 2012

Ahojte babenky tak včera dopadla poradňa veľmi dobre máme vyše 570g a okolo 30cm 🙂 a dnes nám sneží a sneží ja už nechcem sneh lebo chcem ísť do Poľska a v takomto počasíto nejde ☹

miskaska
15. feb 2012

Dnes sme si doobeda sme si mali ist po vysledky z amniocentezy. Volali, ze vzorka im nevysla, skusaju to opat, nejakou inou metodou a ak tak vysledky budu o druhej...To trojtyzdnove cakanie bolo strasne toto natahovanie este horsie a mam strach, ze sa im to nepodari. Neviem, co by som potom robila..opakovany odber? Opat? 😢 ..stresujem seba a aj babatko.

marianax
15. feb 2012

@blackswan75 😀 😀 😀 dakujem moja aj moj manzel pozdravuje tvojho sa smial 😀

marianax
15. feb 2012

@silvia0201 dakujem ti moja som veeelmi stastna aj ked som stale mala pocit ze to bude zase dievka ale som stastna ze je v poriadku zlatusik 😀

marianax
15. feb 2012

@riela dakujem moja super som zvedava ako na tom stojime 😀

marianax
15. feb 2012

@milacik0106 dakujem dakujeeeeeeem 😀

marianax
15. feb 2012

@majulosa super gratulujem 😉 no tak to hej tu u nas je hroooooozne pocasie neda sa von ani ist tak hrozne fuka so snehom hruza 😒

marianax
15. feb 2012

@miskaska ach moja zlata ja tiez este cakam na vysledky jedne predbezne mam a su ok chvala Bohu ale urcite budu aj tie tvoje do kecky tak sa musia tie zeny stresovat kvoli tym vysledkom a zbytocne vela som citala a v casopise mamina je aj clanok o tom teste triple ze je velmi nespolahlivy a ze zeny zbytocne stresuje ze vraj maju nejake nove testy ktore su ovela spolahlivejsie no neviem ci ich uz aj robia je to fakt strasne ja som mala hrozne sny a furt som na to myslela vcera som bola na tom 3D a tam som sa ukludnila lebo vsetko je ok no i tak si uplne vydychnem ked aj tie vysledky z amnio budu tiez ok .......drzim palceky moja a daj vediet no ja verim ze vsetko bude ok 😉

indys
15. feb 2012

Dievcata kde kupujete perinky pre babatka?Normalne v detskych obchodoch?

No baby a vraj je viac zien na svete ale teraz to tak nevyzera,dajak stale prevladaju chlpci v junovkach. Za koho ich ozenime potom?

@riela aj ja som sa vcera prvy krat odviazala a kupila som si prve 3 body pre babatko. Cise som uz nejake veci podostavala, ale kňakosi som sa stalebala kupit si veci sama.Ale ked som videla tie nadherne chobotnicky a macikov na takom malo mkusku latky proste som neodolala 🙂

@marianax jeeeej blahozela. Ti muselo fakt odlahnut. Blahozelam, ku chlapcekovi. Konecne nejaka zmena po babach. Tie ostatne vysledky budu uz len formalita.

blackswan75
15. feb 2012

@marianax no moj si hovori king, lebu jemu sa do tretice podaril chlapcek 🙂