Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
ahojte prajem krasneho valentina 🙂 dnes som bola v poradni a mam aj fotku tak sa vytesujem 😉
Ahojte žienky, mňa zajtra čaká morfologia tak dufam, že všetko bude v poriadku, hlavne dufam, že sa dozviem pohlavie..... 😉
ahojte tehulky, prajem nám všetkým aj našim láskam tam pod našimi srdiečkami krásneho valentína!!! 🙂
marianax@ drzim dnes alceeeeeee
Ahojte babulky moje velmi krasne vam vsetkym dakujem za vasu podporu ste hrozne zlate ze ste na mna mysleli 😀 v noci som vela nenaspala ale poviem vam ze cakaame chlapcekaaaaaaaa! 😀 podla pani doktorky je malicky uplne v poriadku aj vazi tak ako ma a vsetko co merala je v poriadku neskutocne mi odlahlo a velmi sa vytesujeme hlavne mm je stastny ze po tych 3dievkach to teraz bude chlapcek 😀 uz len sa dohodnut na mene nechce ziadne zahranicne on chce Lukaska a ja Simonka no neviem este co bude ale hlavne ze je vsetko ok este zajtra skusim zavolat o ostatne vysledky z amnio ale to dnesne sono ma dost ukludnilo som happy 😀 😀 😀 este raz vam dakujem chrumky moje 😀
@marianax tak to som rada aj ja. tešíííííííííííím sa s tebou a veľka gratulka ku chlapčekovi 😀
ahojte babule, dlhho som tu nebola ako sa mate?? hm ja celkom fajn v piatok som sa dozvedela, ze cakame chlapceka, teda ak nas neprekvapi a nebude to inak 🙂
@marianax teším sa s tebou a vítaj v klube - pipíkov 🙂
@marianax gratulujeeeeeeeeeem aj tebe aj stastnemu tatinovi moj muz mu odkazuje ze je king ako on 😀 😀 a urcite aj vysledky z amnia budu v poriadku 😉
Ahojte babenky tak včera dopadla poradňa veľmi dobre máme vyše 570g a okolo 30cm 🙂 a dnes nám sneží a sneží ja už nechcem sneh lebo chcem ísť do Poľska a v takomto počasíto nejde ☹
Dnes sme si doobeda sme si mali ist po vysledky z amniocentezy. Volali, ze vzorka im nevysla, skusaju to opat, nejakou inou metodou a ak tak vysledky budu o druhej...To trojtyzdnove cakanie bolo strasne toto natahovanie este horsie a mam strach, ze sa im to nepodari. Neviem, co by som potom robila..opakovany odber? Opat? 😢 ..stresujem seba a aj babatko.
@blackswan75 😀 😀 😀 dakujem moja aj moj manzel pozdravuje tvojho sa smial 😀
@silvia0201 dakujem ti moja som veeelmi stastna aj ked som stale mala pocit ze to bude zase dievka ale som stastna ze je v poriadku zlatusik 😀
@milacik0106 dakujem dakujeeeeeeem 😀
@miskaska ach moja zlata ja tiez este cakam na vysledky jedne predbezne mam a su ok chvala Bohu ale urcite budu aj tie tvoje do kecky tak sa musia tie zeny stresovat kvoli tym vysledkom a zbytocne vela som citala a v casopise mamina je aj clanok o tom teste triple ze je velmi nespolahlivy a ze zeny zbytocne stresuje ze vraj maju nejake nove testy ktore su ovela spolahlivejsie no neviem ci ich uz aj robia je to fakt strasne ja som mala hrozne sny a furt som na to myslela vcera som bola na tom 3D a tam som sa ukludnila lebo vsetko je ok no i tak si uplne vydychnem ked aj tie vysledky z amnio budu tiez ok .......drzim palceky moja a daj vediet no ja verim ze vsetko bude ok 😉
Dievcata kde kupujete perinky pre babatka?Normalne v detskych obchodoch?
No baby a vraj je viac zien na svete ale teraz to tak nevyzera,dajak stale prevladaju chlpci v junovkach. Za koho ich ozenime potom?
@riela aj ja som sa vcera prvy krat odviazala a kupila som si prve 3 body pre babatko. Cise som uz nejake veci podostavala, ale kňakosi som sa stalebala kupit si veci sama.Ale ked som videla tie nadherne chobotnicky a macikov na takom malo mkusku latky proste som neodolala 🙂
@marianax jeeeej blahozela. Ti muselo fakt odlahnut. Blahozelam, ku chlapcekovi. Konecne nejaka zmena po babach. Tie ostatne vysledky budu uz len formalita.
@marianax no moj si hovori king, lebu jemu sa do tretice podaril chlapcek 🙂

@indys niekedy aj ja mám na pravej strane vedľa pupku taký smiešny kopček. najprv som sa bála, že čo to je, že sa mi roztrhol sval a vychádzajú mi vnútornosti 😀