Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax no vidíš. ja mám doteraz pocit, že to bude do tretice chlapček, nezávisle na tom, že mi to už dvaja doktori povedali 😀 že dievčatko. ja asi uverím, len vtedy keď budem malú-ého držať v náručí 😉
Tak nas chlapcek je v poriadku. Neviem, ci sa im to podarilo vsetko (vsetky tie geneticke poruchy, ktore sa zistuju) ale DS to urcite nie je a na 100 % to je chalan. Zajtra to mam na papieri.
@silvia0201 no a to asi preto lebo mas dvoch chalanov uz doma a nevies si predstavit ze to bude naozaj dievcatko 😀 ja som mala tiez taketo pocity a to tiez asi kvoli tomu ze som mala 3dievky za sebou 😀
čaute,
zatiaľ takto:
13 dievčatiek: mianpa, silvia0201, michelle1984, anulienka_nr, alicia28, lulu1988, lenka_x, hrivuska, justonka, sijust, jankalac, vebinka25, ja
29 chlapčekov: indys, zz134, danielkabn, milacik0106, stela01, zuzu4444, danuskap19, majulosa, marianax, alllexa1, inka1204, kika111, monuska342, 123kika, kacsik, sweetlittleangel, blackswan, slavka1212, eemmaa, kkristin, zu2za3na, d.j., ladylilhomeboy, nella1, murkodm, macik061, miskaska, monikapd1, zuzanapp
dúfam, že som sa nezmýlila a neskomolila mená, dnes sa tuším aj tinka5 dozvie čo to bude
@miskaska aj ja blahoželám
ja by som uz tiez rada vedela co to bude mmm,stale sa s nami hra na schovavacku 😀
Ahojte, tak ja som dnes bola na tej morfologii, všetko je v poriadku a bude to chlapček 🙂 Myslela som, že už bude konečne dievka a je to zase chlap.....no aj tak som šťastná 🙂 a som hlavne rada, že je všetko v poriadku......... 😉
Ahojte zenicky, tiez cakam babo v juni, dnes som bola na kontrole u lekara, som v 22+1tt a podla merani lekara ma babo cca 510g, mne to pride strasne vela, ked podla literatury vazi tolko babo v 24tt. a pritom som zatial pribrala necelych 5kg. co si myslite? je to podla vas ok?
@indys , ja perinku nepouzivam, pri prvom dietati som ju nemala a ani si ju neplanujem kupit teraz pri druhom,, neviem to ani viazat,
v nemocnici na mna pozerali ze preco to nemam
a potom kyvli rukou,,,ze vy ste asi boli v anglicku co? a ja ze ano 😀 anglicania to nepouzivaju a mne to nejak nedoslo ze na slovensku to je treba
tak som nemala a potom som si perinku ani nekupila,,,nejak mi to nechyba,,ani neviem naco to je dobre, moje dieta sa nechcelo zavezovat ani v nemocnici ked ho sestricky zaviazali do nemocnicnej perinky tak som v tom nevidela nijake pozitivum a hlvne bolo leto 🙂
Ahojte babenky - tehulky ... tak už mám za sebou odbery na tehu cukrovku ... prvý odber 4,9 - potom som vypila tú sladkú vodičku a po dvoch hodinách ďalší odber a cukor 4,4 .... takže pozitívne myslenie a všetky výsledky budeme mať všetky skvelé 😉
Dobré ránko ženičky. Ako ste sa vyspinkali?? Chcela by som sa opýtať že na akých stránkach si viem objednať testery zadarmo pre bábätko??? Nikde to neviem nájsť 😉
ahojte vsetci
tak aj my uz konecne vieme co to bude, budeme mat dievcatko, ale meno neviem, mali sme pripravene pre chlapca, tak sa budeme musiet dohodnut
@demonique ahoj, vaha a velkost babatka ovplyvnuje aj to aka si vysoka ty s manzel a povacsine su chlapci vacsi, ja som podla PM v 21 tt a podla sona som 22tt a 4d, a nas chlapcek vazi 526g !!!! Ale manzel je vysoky a tiez mal 4 kila a 52cm ked sa narodil 😀 😀
@riela tusim bol nejaky chlapcekovsky virus 🙂
Ahojte,
tak s tinkou5, demonique a cucuc - 32 chlapcov a 14 dievčat s mo7 🙂
ozaj, aké čísla oblečenia kupujete na začiatok? 50, 56 alebo aj menšie?
@riela Ja mám nakúpených len pár 56 a radšej kupujem 62 ... to vydrží dlhšie 🙂

@blackswan75 😀 ahaaa tak to ano a mojmu do petice 😀 😀 😀 teda do stvorice lebo najstarsi je syn 😀