icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
20. feb 2012

@riela nie nechodím do súkromnej. iba vtedy, keď sa tu nič nehýbe a nikto nepíše, tak si ich trocha prečítam a sem-tam aj niečo napíšem. niečo sa mi marí, že tam to je tiež takto isto. chlapci tam asi vládnu 🙂
možno, len naše júnovčiatka budú také, že sa narodí viac chlapcov a ďalšie mesiace budú zas prevládať dievčence 🙂

marianax
20. feb 2012

@eemmaa 😀 😀 😀 tak to mas asi pravdu mne poziciavala kamaratka a niektore boli fakt uzasne knihy 🙂 napr. kniha notar och tak to je pecka 🙂

marianax
20. feb 2012

@lenka_x gratulujem k dievcatku tesime sa 😀

marianax
20. feb 2012

@silvia0201 jaj sisi ja sa z teba popukam 😀 najlepsie by bolo keby sme tie sona mali doma ze 😀

blackswan75
20. feb 2012

@riela ja som aj v sukromnej a nie je to pravda tam je tiez viacej chlapcov, skoro 1:3 😉

mamculka
20. feb 2012

Ahojte baby,dnes na poradni mi merali gravidometriu-dlzku bruska a som v 25tt a vyslo mi 28cm co si o tom myslite?(tt by mali zodpovedat cm) znamenalo by to ,ze moj malinky bude vacsie babo?

blackswan75
20. feb 2012

@mamculka nie je to celkom tak, ze to zodpoveda tt, pretoze zavisi aj od hrubky tuku na brusku, kazda sme ina, tym len sleduju ako vysoko je maternica, babatko vedia zmerat sonom

natalia777
20. feb 2012

caute baby ja vas sledujem ale nemam casu prispievat, kedze uz jedno sidielko doma mame a mam cas iba ked ona spi......vidim ze uz pomaly vsetky viete pohlavia, nam tiez povedali ze dievcatko ale tak ja tomu az tak neverim kedze pri prvej mi povedali chlapec a aku krasnu babu mame doma 🙂 🙂 🙂

mirka1210
20. feb 2012

Bože, nebláznite 🙂 žeby sa až toľko mýlili? , my už máme aj kočík modrý 🙂

zz134
20. feb 2012

@natalia777 a boli ste aj na 3D ked Vam to zle predpovedali?

zz134
20. feb 2012

@riela fuuuuha chlapci v presile 🙂

zuzanapp
20. feb 2012

Ahojte aj my budeme mať chlapca 🙂 , aspoň dúfam že sa Dr. nezmýlil 😒, lebo výbavička po prvom chlapčekovi sa rozrastá o ďalšie chlapčenské kúsky 😀

sandy80
20. feb 2012

No vidím že už vážne skoro všetky viete, čo budete mať a ja len teraz môžem povedať, 😉 že mám termín na 4D ultrazvuk 🙂 , konečne, takže ideme 2. marca - už len vydržať dovtedy a nech sa malinké ukáže, lebo ma už hádam porazí 😀 😀 😀

eemmaa
20. feb 2012

@marianax to si musim teda zohnat 🙂
@indys fuha tak to by som si ja nemala asi ani stazovat mas to teda komplikovanejsie. A co ste preberali dnes na prednaske a ako si sa k tomu vlastne dostala?

silvia0201
autor
20. feb 2012

@marianax veru tak. ja by som už nedbala, keby som to mrňa mala doma. 😀 ale čo už. ešte aspoň 10tt vydržať 🙂
chcem sa ťa opýtať, ty ako pociťuješ pohyby?? každý deň furt v rovnakej intenzite, alebo rôzne. lebo ja dneska cítim tak trocha pomenej a neviem, či mám začať robiť paniku, alebo ešte nie...

lenka_x
20. feb 2012

@marianax dakujem :D

lenka_x
20. feb 2012

@silvia0201 ahoj, aj ja som mala minuly tyzden strach o malinke, lebo som mala pomerne aktivny vikend a male bolo od pondelka do stredy velmi kludne, tusim v utorok som ho vobec nezaznamenala ze by sa pohlo az potom sa zacalo hybat tak ako normalne, ze par krat denne a v nedelu mi doki povedal ze vsetko ok, tak je to asi v poriadku, ze niekedy je aktivne a niekedy ma spaci a oddychovaci dnik nie?

dadusa57
20. feb 2012

@chelonka Ahoj. Ak sa mozem spytat, aky kocik. My sme tiez v stadiu hladania🙂

miskaska
20. feb 2012

Ja som si vsimla, ze sa babatko najviac hybe, ked som v praci..asi sa mu nepaci, ze sedim..ked cez vikend lenosim,tak asi lenosi aj babo 🙂.

dadusa57
20. feb 2012

@adulka165 Ahoj ja som mala problémy skoro tri mesiace, ale velmi mi pomohol Gastrotuss. Je to taký gel, celkom chutný, ktorý volne kupis v lekárni. Kup si zatial 1-2 sáčky, nie celé balenie, aby si zistila ci ti pomáha. Toto mi naozaj pomohlo. Predtým som bola len na zázvorovom čaji a neskor sirupe, aj to by ti možno pomohlo, ale ja som mala po 2 týždňov zázvoru plné zuby. Dufam, že ti niečo pomože, viem aké je to nepríjemné. pa

marianax
20. feb 2012

@silvia0201 ne moja nerob ziadnu paniku ja mam dni kedy podskajuje a vrti sa a niekedy je v klude netrap sa tym je to bezne hlavne je ze citis pohyby 🙂 😉

kkristin
20. feb 2012

baby tak my uz mame kociky konecne doma, teda u nasich...kedze som tak trosku poverciva 🙂 este izbicka tento tyzden dorazi 😉
krpcek o sto sest vykopava 🙂

marianax
20. feb 2012

@natalia777 no teda aby som bola i ja na pochybach? lebo ja sa stale citim na babenku a cakame chlapceka prveho mam syna a to bolo uplne ine tehu hmmmmmmm 😕

marianax
20. feb 2012

@sandy80 jaaaj moja verim ti ze si nedockava ale vydrrrrrrrrrrz 🙂 😉 😀

dadusa57
20. feb 2012

@natalia777 Ahoj. Ja som na tom trošku podobne. Doktorka si myslí, že dievčatko, ale s istotou to nevie. Dieťatko má stále nožičky pri sebe, tak ani ja neverím. Ja mám pocit že chlapec a manžel ked sa pozrie na moje vyrážky na tvári, tak hovorí, že dievča. Nevieš nejaké iné príznaky? Napr. že pri chlapcovi by mala mať žena väčšiu chuť na jogurty a podobne. Prajem veľa štasia. pa

silvia0201
autor
20. feb 2012

@lenka_x asi to bude tak. len mi je to trocha čudné, že niekedy mi ide vyskočiť z brucha von a niekedy kopne len sem-tam 🙂

@marianax ok. nebudem robiť paniku 😎 ako dlho cítiš kľudné obdobie malého?

marianax
20. feb 2012

@silvia0201 no takze napr. aj dva dni je klud potom dva alebo 3dni povystraja a potom aj 3dni klud 🙂 ale je prirodzeny strach moja 🙂 nemysly si ze ja sa nesledujem pri predoslych tehu som to robila tak ze som male porusala pohybala s bruskom no proste som zobudzala male ked som citila ze sa malo hybe a ked sa pohlo bola som spokojna ked mi dalo takuto odpoved 🙂

danuskap19
20. feb 2012

@dadusa57 ahoj aj ja mavam casto vyrazky po tvary a tiez som tomu davala ze to bude dievca ale bude to chlapcek.videli sme aj pipika.mne kazdy hovoril ze ked mam chut na slane tak to bude chlapec a aj tak to je 🙂

silvia0201
autor
20. feb 2012

@marianax no tak teraz si ma odzbrojila. ja nemôžem tvrdiť, že by sa mi vôbec nehýbalo. ona sem-tam kopne, otočí sa, volačo vytlačí na jednej strane, ale keď ma aktívny dník, tak sa poriadne vrtí a kope.
ale pekne si to napísala, díky moc 😉 😉 😉

blackswan75
20. feb 2012

@dadusa57 no chut na jogurty neviem ale chut na sex hej pri dievcatkach je chut a pri chlapcekoch nie, 😀