icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zuzulik253
24. feb 2012

@1ivanka1 tak treba hľadať ďalej a vybrať niečo pekné 🙂 aj mne ukazuje modry konik o týždeň viac ako určil doktor

natalia777
24. feb 2012

@monuska342 vselijake veci sa stavaju pri porodoch, ja som mala kliestovy preto ze sa mi mala zasekla v panve a nevedela vyjst, lebo si dala pliecko do cesty.....a ked som tlacila tak sa jej spomalovali ozvy srdiecka v tom tesnom priestore........ 😒 tak ju museli vytiahnut rychlo na cs uz bolo neskoro kedze bola v porodnych cestach uz, nikdy nevies
ale nechcem nikoho strasit vsetky sme individualne 😉 ja tiez dufam ze tento porod bude uplne v pohode a bez problemov

natalia777
24. feb 2012

@monuska342 ta satka vyzera super, ja tiez nad nejakou uvazujem, zatial som kupila iba tu zavinovacku letnu swadlle me je uzasna a babatko v nej bude super stiahnute ako v brusku a je tenucka

chelonka
24. feb 2012

@monuska342 ta satka vyzera naozaj super, aj ja nad nou uvažujem, aj som ju fyzicky už kukala v jednom obchode.

baby a vy sa kedy chcystate všade používať tu satku? nebojite sa potom že vám babatko nebude chcieť v noci spinkať v postielke, alebo bez vás???

monuska342
24. feb 2012

@natalia777 mne sa velmi paci a kedze neplanujem kupovat kocik tak snad ju plne vyuzijem 🙂 dufam ze druhy porod uz budes mat lahsi ja som maleho vytlacila za 3 minuty a vsetci sa cudovali 🙂
@chelonka uz som ju skusala aj s malym ale on je uz moc tazky tak mu tak dobre nesedi...ja som nosila aj svojho prveho syna a nemal ziadne problemy praveze len same plusy 🙂 a je to sikovnejsie lebo s kocikom sa vsade nedostanes 😉

natalia777
24. feb 2012

@monuska342 to vazne vy idete byt bez kocika? 😕 a to je super ja si taky porod neviem ani len predstavit 😅

monuska342
24. feb 2012

@natalia777 ani pri malom som kocik nevyuzila lebo tam nechcel byt iba tak 2 krat tam asi bol potom som ho predala takze sa toho neobavam 🙂

marianax
24. feb 2012

Babenky moje tak koooooonecne mam vysledky z amnio a su v poriadkuuuuu jupiiiiiiiii tesiiiiiim saaaaaaa 😀 😀 😀 neskutocne mi odlahlo a chlapcek je potvrdeny 😀 tak bude zrejme Lukasko 😀 Velmi vam dakujem za vasu podporu naozaj mi to velmi pomohlo babenky moje lubim vas 😀

chelonka
24. feb 2012

@zz134 no niektore veci mám nastudovane ale nie všetko, tak určite sa tam behom par týždnov pojdem nahlasit a pojdem na tu prvu konzultaciu - bo potrebujem vedieť ako to tam u nich chodí, bo sa aj otecko potrebuje nejakú prípravu sa mi zda a no pre otecka pekne zdvihli sumu

marianax
24. feb 2012

@indys jasne ze nemusi tiect mne netieklo ani pred porodom iba ak som si pritlacila 🙂 😉

1ivanka1
24. feb 2012

@ladylilhomeboyy no asi máme iné výpočty ako tento portál.. 🙂

natalia777
24. feb 2012

@monuska342 nasa tiez nechcela byt v kociku ale ona nechcela byt v tej klasickej vanicke vobec.....takze my sme ju vozili iba vo vajicku nakliknutom na kociku 😅

@marianax suuuuuuuuuuper tesim sa s tebou 😵

chelonka
24. feb 2012

@marianax no vidíš to moja, šak mi sme ti hovorili, že bude všetko v poriadku ! a aj jeeee 😀

zz134
24. feb 2012

@chelonka ta prva konzultacia na kramaroch je bez oteckov

riela
24. feb 2012

@marianax to je výborná správa, teším sa s tebou 🙂

1ivanka1
24. feb 2012

@michelle1984 taka aspoň si odpočinieš, lebo potom už nebude kedy..ja chodím do práce a ešte mám aj školu..budem to mať dosť nabité 😒 ale dúfam,že malá bude hodná a nechá mamičku sa učiť na štátnice 🙂
tak to je dobrá sesternica, ked vám kočík požičia a nechce vám ho predať..ale veď zeleno béžový môže byť pekný 🙂 ja by som akurát nechcela čierny.. 😒

chelonka
24. feb 2012

@monuska342 hmmm počula som že to ma vela plusov preto nad tým silne uvažujem aj ja. A nieje možne že tvoje male nechcelo byť v kočíku prave preto že si na teba moc zvyklo???? bo to zas nechcem aby sa tak naučila bo si neviem predstaviť, že ked pojdem niečo vybavovať do mesta, alebo len na bežnu prechádzku von, že by som ju mala stale len v tej šatke (neviem si to predstaviť po fyzickej a aj praktickej stranke, bo napriklad keby sme sli do mesta - centra mesta že by som ju mala na chrbte alebo v predu v šatke a potom ešte so sebou vlačiť, iné potrebne veci pre babo napr. na prebalenie a pod.) - my nemáme auto.

a do akého veku, alebo akej hmotnosti si tak nosila babo a ak mohla by si mi prosím napísať aké všetky aktivity si sním tak v šatke vykonávala?

chelonka
24. feb 2012

@zz134 jj to ma hned napadlo 😀 takže ked tam budem chcieť ist, tak sa do predu nahlasim tej pani Jandovej.

1ivanka1
24. feb 2012

@zuzulik253 tak som rada,že to neukazuje len mne..nech zbytočne nestresujem potom,že už som mala podla MK rodiť a stále nič 🙂

zuzulik253
24. feb 2012

@1ivanka1 tak to by bolo potom zaujímavé 🙂 ale aj tak sa môže stať, že sa malým nebude chcieť ísť von, lebo sa im v brušku páči

zz134
24. feb 2012

@chelonka ano jej mail: ,

zz134
24. feb 2012

@chelonka este raz ten mail na dr.jandovu. Nejako mi to blbne:

katarina.jandova@kr.unb.sk

chelonka
24. feb 2012

@zz134 dakujem si zlata

tina2222
24. feb 2012

@indys Ďakujem za podporu a dúfam že sa mi to podarí vybaviť. 😉

marianax
24. feb 2012

@monuska342 wow je to krasne ale ja by som sa do tej satky asi zamotala 😀

marianax
24. feb 2012

@michelle1984 moja to nic ved hlavne je ze malinka je ok 🙂

lenca6482
24. feb 2012

@marianax jeee si ma tak potesila,super sprava,teraz uz mozes byt uplne kludnucka 🙂

sandy80
24. feb 2012

@marianax suuuuuupeeeeeeer, teším sa s tebou!!! 🙂 Už si teraz bezstarostne užívaj tehotenstvo!!! 😀

marianax
24. feb 2012

@blackswan75 teraz som si dopozerala to video a musim povedat ze uzanse neskutocne aka je to sila 🙂 skoda ze som si taketo nieco nepozrela skor aspon pri poslednej dcere ale je pravda ze u nas to este nie je takto rozbehnute a v mensich mestach ako je nase uz vobec nie 😒 no ja budem rodit cisarakom tak skoda 😒