icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
26. feb 2012

@marianax fakt? no tak to by trebalo aj u nás 😎 prešlo by sa depresiám 😀 😀 😀

indys
26. feb 2012

dievcata tak my sme sa vcera vybrali do Tatranskej Lominice, reku ze slniecko svieti aj ked vietor fuka, nevadi. Na plane boli psie zaprahy, prideme tam, sli sme sa na lade pozabijat, vsade primrznute. 10 min. trasa nam prvala asi pol hodiny. Zrazu pre nepriazen pocasia progrmam ruseny ☹ lebo fukalao. Tak sme sa aspon poriadne poprechadzali po slniecku . Ja som sa tak dobila, ze som najskoro nemol´hla v nociu zaspat tak ma cela jedna noha lamala, ale ked som zazpala, tak som bola len 2x hore. Asi by sme to mali opakovat castejsie.

@silvia0201 @marianax ani mna doktor na ambulacii nevazi. Ja sa vazim iba doma,ale posledne 1 a 1/2 mesiaca vaha pekne rastie a uz som pribrala asi 5 kg.

alicia28
26. feb 2012

ja som pribrala od zaciatku tehotenstva 6 kg, mala som 61 a teraz mam 67 tak dufam ze to nebude rast do extremov a priberanie bude v norme............... lebo len teraz sa to asi rozbehne ..............ked dieta zacne priberat 200 g tyzdenne to bude sranda 🙂

tina2222
26. feb 2012

Baby opuchajú niektorej z vás nohy? Mne včera prvý krát večer a do rána odpuchli.Teraz ich mám zas opuchnuté.Nieje to skoro ? ☹

tina2222
26. feb 2012

@alicia28 ja som pribrala presne tak ako ty ,aj som tolko vážila pred tým,len teraz ma trápia tie opuchnuté nohy ☹

buba12
26. feb 2012

Ahojte, môžem sa pridať aj ja mám termín v júni 26. a bude to chlapček 🙂

alicia28
26. feb 2012

@tina2222 , ja uz cakam kedy mi zacnu nohy opuchat, 😢 ach jaj dufam ze sa tomu vyhnem 🙂 ale moc neverim ,,ked som bola prvy krat tehotna ziadne opuchy ,,,,nic,,,bolo mi super,,,vela som denne chodila pešo ale teraz.... nechce sa mi ,,lebo nechodim do prace tak som zlenivela a toto tehotenstvo je uz uplne ine,

alicia28
26. feb 2012

@buba12 ja mam termin 6.6. ale kedze uz to bude moje druhe dieta tak dufam ze vide von skor a nie na termin .......nech uz bude vonku koncom maja aby som ju nemala tak dlho v bruchu lebo bude teplo 🙂

silvia0201
autor
27. feb 2012

@alicia28 no tak to je krásne. takže predsa pôjdem rodiť 100kg. a tak som dúfala, že maximálne do 85kg priberiem 😒 no nič sa nedá robiť. veď uvidíme...
mne pri druhom opuchli nohy, ale to som bola už v 7. mesiaci, ale bolo strašne teplo. ale len mierne, nebola to katastrofa. no a teraz neviem. ak nezačne byť strašne teplo, tak by sa to malo zvládnuť 😉

marianax
27. feb 2012

@indys jaj no vidis u nas je to tak ze sa musim vazit na tej blbej starej vahe 😖

marianax
27. feb 2012

@silvia0201 😀 presne taaaaaaaaaak 😀

marianax
27. feb 2012

@buba12 jej ahoj vitame ta tu a vitam ta aj v klube pipikov 😀

marianax
27. feb 2012

@silvia0201 presne tych kilogramov sa obavam i ja ci takto nepotiahnem 😕 😅

lenka_x
27. feb 2012

@buba12 jeeej aj ja mam taký termín 😀

lenka_x
27. feb 2012

@1ivanka1 no veru, aj ja som chcela tak ako ty, že mimi bude mať tak rôčik, keď pôjdem na štátnice, ale dopadlo to tak, že štátnicovať budeme spolu - budem mať pri sebe malinkú oporu 😉 ...aj ja sa tak pamätám, že som sa celé dni učila, tak dúfam, že nebudem veľmi unavená a všetko stihnem 😎

miskaska
27. feb 2012

U mňa to zatiaľ vyzerá na + 3 kg, no uvidíme, čo ukáže váha u dr. keďže tam ma vážia od začiatku. Moja mamka, inak veľmi štíhla, so mnou aj s bratom veľmi pribrala a spravili sa jej aj strie...tak dúfam, že tie gény sa u mňa neprejavia 😀 .

mirka1210
27. feb 2012

@1ivanka1 My budeme mať chlapčeka menom 🙂 Michal

1ivanka1
27. feb 2012

@alicia28 no ja som pribrala 6 -7 kg, nič moc..a tá hrozná celulitída..tento rok asi moje nohy slnko neuvidia 😒

1ivanka1
27. feb 2012

@lenka_x ty kedy štátnicuješ?

1ivanka1
27. feb 2012

@miskaska len 3 kg naviac?? 🙂 hmm tak to závidím 🙂

alicia28
27. feb 2012

@1ivanka1 , ja celulitidu nemam, kazdy den si natieram brucho, nohy a vsetko kde by strie mohli vzniknut, pri prvom tehotenstve mi to velmi pomohlo a brucho aj stehna mam uplne bez ciarok a teraz dufam ze to bude tak isto, zatial sa mi dari, uz som tolko kremu Elastiq minula , hlavne ze to funguje, niektore mamicky som videla v nemocnici ake maju hrozne brucha,,az som mala husiu kozu,,fuj

1ivanka1
27. feb 2012

@marianax a ja mám dnes taký deň..akási depka..síce deti mi doma ešte nekričia..a depkujem aj z mojej váhy..tiež 7kg navyše a tá celulitída 😢 😢 😢

mirka1210
27. feb 2012

@silvia0201 ja to už tiež prestávam vidieť ružovo čo sa váhy týka 🙂 ani tak hrozne som zatiaľ nepribrala, ale počiatočná je vyššia ako pri prvých dvoch ☹ a takže rodiť budem určite okolo 90 kg 😒 a teraz som sa začala ešte aj rozmaznávať 😅 v sobotu langoše, n nedeľu knedľa,mäso a kapusta, dnies takisto 🙂 + pečiem mužíčkovi ananásovú tortu 😀 a už rozmýšľam, načo mám chuť, čo hodím do hrnca zajtra 😀 nabudúci týždeň cukor ☹

1ivanka1
27. feb 2012

@alicia28 no ja si natieram brúšok 2krát denne, stehná a prsia pomenej musím priznať 😒 asi by som to mala zmeniť...ale myslím, že na celulitídu a strie žiadny krém nepomôže..asi to záleží do pokožky..a ty, šťastná to žena keď máš nohy bez čiarok.. 🙂
ten krém máš akej značky?

mirka1210
27. feb 2012

@1ivanka1 keď nemáme vážne starosti 🙂/ našťastie/ depkuje nás váha a celulitída 😀

alicia28
27. feb 2012

@1ivanka1 ,tak to je skoda ze ti to nepomaha, ja pouzivam ELASTIQ a ten mi vyhovuje ale mala som aj ine znacky neviem uz co to bolo, teraz urobili aj novu verziu elastiq a ten je vraj vykonnejsi na ochranu koze a je aj drahsi, mne pomohol aj ten lacnejsi pred 3 rokmi iny nebol.

mirka1210
27. feb 2012

@marianax ja som sa na tej starej blbej váhe musela vážiť aj s druhou na rukách na poradni a potom ja sama a -/ mínus/ a pani doktorka tak zisťovala váhu malej 😀 nakoľko bola veľmi veľká a na digitálnej už nechcela byť 😀 to boli depky 😀

1ivanka1
27. feb 2012

@alicia28 no musím asi vyskúšať aj iné značky...ja mám teraz z Dm Babylove mama..

lubi23
27. feb 2012

tak od dnes to máme za 110. baby chcem sa spýtať poznáte niečo dobré na pálenie záhy. začalo to asi pred dvomi týždňami a nie a nie prestať. ďakujem

marianax
27. feb 2012

@mirka1210 to vazne jeeeeeeemine 🙂