Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lenka_x
ja som citala tak,ze obycajny pas moze aj pri mensom udere dietatu ublizit..ale kazdy si to berie na zodpovednost sam..ja som pred tym pasy vobec nepouzivala,ale odkedy som tehu a precitala som si o tom par clankov,rozhodla som sa do toho investovat,ale je pravda,ze ja chodim autom dost casto...
@marianax vieš čo moja mna zatial kríže vôbec nebolia, ale som uplne zle na tom s kondičkou, bo som vlastne cele tehotenstvo doma, prvý trimester som muesela prelezať a potom už len tak ku lakarom, do obchodov ale nič svetoborne vrámci pohybu. tak ked napríklad ked som dlhšie vonku a že vela chodim a už nevladzem tak sa trepem jak kačika a prevalujem sa z boku na bok 😀 a teraz ked som viac behala po schodoch tak som bola so seba normálne viac v šoku som normálne fučala jak lokomotíva po hodine behu, tak teraz sme zacali s drahým včer chodiť aspon na 1/2 hodinové až hodinové prechádzky.
Ahojte babenky kočíky už máte nakúpené dajte nejakú inšpiráciu ja som už s toho totálne zmätená malé kolečka, veľké kolečka, nafukovacie kolečka? Značkový, neznačkový? Športák, bugina? Zatiaľ sa mi páči cam cortina, ale je dosť drahý a vybehujú nové modely tak čakám a čo vy? Ja mám ešte čas termín až 27.jún.
@vebinka25 Ahoj no my sme kupili uz pred 2 mesiacmi lebo bol za super cenu a moj vysnivany. Stokke xplory. Uvidim ako budem spokojna 🙂 ale kocky ktore ho maju si vo vacsine pripadov chvalia🙂 Kolegyna kupila Teutoniu (neviem ako sa to pise) a su s nou spokojni tiez.. Mne sa este Concordy pacili, ale stokke bola laska na prvy pohlad🙂
Ahojte babulky, tak zas po case idem na Vas vychrlit zaplavu pismen 🙂 Bolievaju aj Vas vajecniky? Mne sa teraz stava ze ma v pravom tak dost boli a aj cim dalej tym castejsie ma bolieva brucho. Asi to moze byt aj zaludok a mozno to je aj zo zeleza ktore musim brat ako lentilky :(
Tiez som sa chcela spytat, svokra Toto je pre mna velka neznama. Ako to riesite Vy? Dakujem za odpovede !
@zz134 Mňa tiež bolieva brucho a neviem to identifikovať, niekedy je to až taká tupá bodáva bolesť. Niekedy je to len tak sem ma zabolí. Ja som často aj nafúknutá ako balónik a v poslednej dobe sa ľúbim prejedať pokiaľ nie som plná do prasknutia nie som spokojná. Tak sem tam mi pomôže aj espumisan nie je len na nafúknuté bruško. Proste žalúdok potom pekne pracuje a nikde netlačí. Tak len moja skúsenosť. Ten vaječník to by som asi aspoň zavolala k lekárke. 😉
Ako tak čítam babenky nie som sama čo fučím a všetko ma bolí a som unavená. Ja si neviem predstaviť čo budem robiť pri konci lebo ja už neviem čo so sebou. Tiež len trochu poupratujem umyjem riad navarím a som hotová. To mám také prestávky čo sa zvalím ako hroch na gauč a potom pokračujem ďalej. Už som si myslela, že som precitlivelá ale vidím, že to máme skoro všetky 🙂 Všade píšu, že by sme mali mať energiu ale nejak to na mňa nefunguje. UUUf uuuf
@melinduska všetky sme ufučané lokomotívy ... ja tiež keď upratujem, tak na etapy ... a to nehovorím, keď sa obúvam ... a trošku si pritlačím bruško .. fuuuu .. ale smejem sa sama zo seba ... treba to tak brať, že už len tri mesiace a je po fučení 😉
@chelonka jaj tak ja keby som chodila hodinu na prechadzke asi pridem o krize 😀 tiez sa malo pohybujem no ale kde pojdem von je hrozne pocasie vsadial sama voda fajne je v jari uz von vyjdes ale teraz je to fakt hrozne a ja mam draheho vecsinou v praci a priznam sa ze bez neho to tazko zvladam hlavne psychycky 😒
@vebinka25 ja tiez este nemam vybraty kociarik tiez len pozeram a pacia sa mi vela druhov ale pozeram aj na tie kolecka z vlastnej skusenosti viem ze je lepsie mat velke kolesa lebo su lepsie ovladatelne v zime a konstrukcia by tiez mala byt pevnejsia a rozmyslat ze ak kupis kombinaciu tak napr vanicka je ok ale ak uz das sportiak tak aby sa neprevalovala do zadu ta vaha kociarika lebo vecsinou su potom tie sportove otocene opacne ze dietatko je chrbatikom k tebe a ked das na rucku tasku tak sa to prevazi najlepsie si to vsetko pozriet na zivo a omakat no len moj drahy povedat ze on kociarik kupi v Cechach a ja nie som velmi nadsena s tymto 😕 😖
Mna tiez bolia krize furt som unavena nechce sa mi ani varit pri mojich detoch musim kazdy den pali ma niekedy zaha som precitlivena a nervozna a vsetko mi vadi ale nakoniec ved kolko zien by toto radi podstupili len aby mali dietatko niekedy si to aj vycitam lebo nedavno som stretla kamaratku ktora velmi plakala u lekara a potom mi povedala ze potratila a ja som sa tak zastavila a hovorim vidis moja ja som takto plakala ked som sa dozvedela ze som tehotna hm aka ironia fakt 😒 mozno keby som mala mm doma castejsie lepsie by som to zvladala ale takto som vecsinou sama 😒
@vebinka25 každý deň iný,,myslela som,že kúpim xlander ich farby sa mi dosť páčia, ale som sa dozvedela, že športová časť sa nedá otočiť do oboch smerov jazdy..tak x určite nie..
potom sa mi páči peg perego gt3 ale ten je drahý, takže tej cene sa budem vyhýbať
potom ma napadlo že si kupim samostatne podvozok a vaničku peg perego a že športovú časť potom niekedy podľa potreby...ale víde to pekne na draho tak to asi tiež nič.. 😒
tak som na mr´tvom bode opäať..a ty?
@marianax inak tu satku vyuzijem aj doma dam tam maleho a mozem kludne varit a upratovat a nemusim sa bat ze ho starsi dociahne....pretoze zaciatky budu tazke 😒 u nas neprsalo krasne svietilo slniecko...dnes mm ochorel tak mam doma dve deticky o ktore sa treba starat 🙂 inac baby nemate problem s nadchou?ja mam stale zapchaty nos ☹
@1ivanka1 hmm a si si ista že potrebuješ mať športovu časť otočnu aj k sebe, kamaratka ta si tiež kupila kočik kde sa sportova čast dala otočit do oboch stran a nakoniec mala malého furt len v smere jazdy a nie na seba, bo ked bol otočený na nu tak plakal, lebo on chcel sledovať všetko je v smere ich jazdy! 😀 takže to nakoniec vôbec nevyužila

@monikapd1 na mňa to vždy príde tak odrazu som úplne v poho a zrazu pomaly koma :D