icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
2. mar 2012

@marianax je to teraz 1:2

zz134
2. mar 2012

@sandy80 sestra ma Oskar Maximilian 🙂

majulosa
2. mar 2012

Tak dnes pekne slnečno a za mnou pekná 2hod. prechádzka dúfam že každý deň už bude iba takéto počasie pekné a slnečné a tzeraz si idem trošku oddýchnuť avyložiť hore nohy a možno aj trochu pospať 🙂 😉

buba12
2. mar 2012

@majulosa no čo som ja počula tak sa má ešte ochladiť budúci týždeň a v noci aj mrznúť tak nič moc ☹

marianax
3. mar 2012

Krasny dnik vam zelam dievcata moje u nas svieti slniecko a hned aj vidim kolko prachu doma mam takze ide sa uptratovat 🙂

lenka_x
3. mar 2012

@zuzu4444 ja mam termin podla sona

luciah187
3. mar 2012

ahojte, mozem sa pridat s terminom 25.6.? 🙂

luciah187
3. mar 2012

@riela my tiez tak, ale lekar ma nakoniec polozil nabok a odtial bolo vidno pekne do tvaricky

luciah187
3. mar 2012

ahojte, mate nieko skusenosti s kocikmi peg perego? vsimla som si, ze na predoslych stranach ste sa bavili aj na tuto temu. my uvazujeme nad typom pliko switch modular 2012. vdaka

marianax
3. mar 2012

@luciah187 ahoj vitame ta 🙂

majulosa
3. mar 2012

ahojte tak len teraz som prišla s mesta a idem papať a vyložiť si nohy a trošku sa vyvaliť a potom na prfechádzku lebo je pekne slnečno 😉 🙂

1ivanka1
3. mar 2012

@marianax ano počula som,že jané je dobrá značka..len trojkombinácia je dosť drahá a pravdupovediac čo som sa pozerala nepáčili sa mi tie kočíky.. 😒

1ivanka1
3. mar 2012

@vebinka25 aj ja by som sa rada vošla do ceny 600 eur aj menej pokiaľ to bude možné..len buď sa mi páči vanička alebo športová časť..a ja by som skôr chcela vaničku takú väčšiu nech sa mi tam dá bábo ešte aj v zime a tých väčších vaničiek je pomenej 😒

1ivanka1
3. mar 2012

@luciah187 jeeej to je môj dátum narodenia 🙂

1ivanka1
3. mar 2012

@riela 🙂 to je vážne taká prevaha chlapcov? to aby sme si zajednali frajera už teraz 😀

1ivanka1
3. mar 2012

@sandy80 gratulujem k chlapčekovi aj k dobrým výsledkom. Matias je krásne meno. 🙂

1ivanka1
3. mar 2012

@tina2222 chcela si dievčatko? áno aj mna keď kopká to už je iný pocit 🙂

1ivanka1
3. mar 2012

@lucy125 a môžem sa opýtať aký to máš kočík? moja večná nekonečná dilema...

1ivanka1
3. mar 2012

@mirka1210 ty si mala už 6 kočíkov??? 🙂 aké typy?

1ivanka1
3. mar 2012

@luciah187 no kamoška ho má, veľmi ho neodporúča kvôli malým umelým kolieskam...a pliko má tušim tie malé kolieska.. 😒 ja som ho tiež strašne chcela, to bola moja prvá voľba ale upustila som od toho..ak peg perego tak jedine GT3...

mirka1210
3. mar 2012

@1ivanka1 presne tak, jane je dobrá značka, ale teraz tie najnovšie typy majú také batmanovské striešky na korbách vaničiek ☹ vôbec sa mi nepáčia a preto som išla radšej po staršej verzii aj keď z druhej ruky 😉 ešte sa dá kúpiť športiak jane samostatne z druhej ruky a dokúpiť vaničku zn,concord, lebo tie tam pasujú tiež 😉 ja som mala tri poľské zn, kajtex caren - preto tri, lebo pri prvej som používala aj športovú časť a por´tom som kúpila športiak dema - nič moc - síce preha´dzovacia rukoväť, ale malé kolesá a zle ovládateľné, keď som mala malú otočenú k sebe - stále sa mi motali kolieska pod nohy a išlo si to kde chcelo, jediná výhoda,veľké na ležanie až do ľahu 😢 pri druhej som tiež kúpila kajtex gondola, ale som ho rýchlo predala, že som športovú časť ani nevyužila a šupla som malú zas do demy step easy - išlo ma poraziť /vraj do tej rieky 2x nestúpiš 😀 / a tak som ju predala a kúpila som už len kvôli športovej časti opäť kajtex gondola - úplne super -ako tank do snehu a zlého terénu,sedačka sa dala otočiť do oboch smerov,veľa priestoru 🙂 a keď už troška podrástla/najmä váhovo/ kúpila som golfky espiro city - super veľa priestoru,polohovateľné skoro do ľahu,nánožník...ale tie malé ggumenné kolieska - po týždni vyzerali ako rok používané - najmä zadné a do snehu sa to zarylo a ani sa to nehlo 😒 preto som sa teraz jednoznačne rozhodovala 1. veľká priestranná vanička 2.trojkolka, lebo máme malý kufor / fabia/ a odľahčená konštrukcia/ 3. veľké nafukovacie kolesá - nič iné ma po mojich skúsenostiach nezaujímalo 🙂 načo imige-ový kočík, keď je nepoužiteľný do snehu,kolieska sa hneď zoderú ked nie sú nafukovacie, potom to hrkoce,ťahá kočík do jednej strany a kolieska robia osmičky 😀 a miesto ako z prechádzky prídeš domov úplne vynervovaná a zničená ako z posilovne 😀

mirka1210
3. mar 2012

@luciah187 z peg-perega jedine GT3 - teda ja osobne by som iné nechcela,kvôli kolieskam 😉

mirka1210
3. mar 2012

@1ivanka1 výborné sú aj cam cortiny X3 - teraz ich robia aj s nafukovacími kolesami a športová časť sa dá dať v oboch smeroch 🙂

mirka1210
3. mar 2012

@lenca6482 vďaka za povzbudenie 🙂 idem 6.3.2012- glukózu už mám a dnes som si kúpila najväčší citrón aký mali 😀 aby to nebolo také sladké 🙂 ja skrátka tie pichance do prsta neznášam 😠

mirka1210
3. mar 2012

@mirka1210 nechcem aby to tu teraz vyznelo, že som jedine zástancom trojkoliek 😀 to nie, doteraz som mala všetky štvorkolky, ale teraz ako sme sa presťahovali z mesta na dedinu budem musieť veľakrát kočík skladať do kufra auta a preto som sa rozhodla pre tú trojkolku - nemusím pri nej odmontovávať kolieska ako pri štvorkolkách, ktoré sa nezmestia do malého kufra s kolesami ☹

marianax
3. mar 2012

@1ivanka1 ja som dnes tu na MK natrafila na kocik X lander x aj nieco tam bolo napisane bol to sportiak ale kludne by posluzil aj pre nas co rodime v lete zaujala ma hlavne konstrukcia velke vsetky 4kolesa dobre stavane a kociar bol celkovo siroky teda nie ako niektore su velmi uzucke kociariky 🙂

lenca6482
3. mar 2012

@mirka1210 ja zasa do zily 🤐 vzdy mi je potom na odpadnutie 😀

marianax
3. mar 2012

Tak babenk skuste si vyhladat tento typ kociarika X-lander XA 2012 tento sa mi paci nechcela by som celu trojkombinaciu ale je fakt uzasny 😀

marianax
3. mar 2012

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-xlander-xa-2012... asi sa mi to podarilo to tu aj dat 😀

marianax
3. mar 2012

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-xlander-x1-spac... velikanska opravaaaaaaaaaaa toto je ten kociarik co som myslela 😅