Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Tak dnes pekne slnečno a za mnou pekná 2hod. prechádzka dúfam že každý deň už bude iba takéto počasie pekné a slnečné a tzeraz si idem trošku oddýchnuť avyložiť hore nohy a možno aj trochu pospať 🙂 😉
Krasny dnik vam zelam dievcata moje u nas svieti slniecko a hned aj vidim kolko prachu doma mam takze ide sa uptratovat 🙂
ahojte, mozem sa pridat s terminom 25.6.? 🙂
ahojte, mate nieko skusenosti s kocikmi peg perego? vsimla som si, ze na predoslych stranach ste sa bavili aj na tuto temu. my uvazujeme nad typom pliko switch modular 2012. vdaka
ahojte tak len teraz som prišla s mesta a idem papať a vyložiť si nohy a trošku sa vyvaliť a potom na prfechádzku lebo je pekne slnečno 😉 🙂
@1ivanka1 presne tak, jane je dobrá značka, ale teraz tie najnovšie typy majú také batmanovské striešky na korbách vaničiek ☹ vôbec sa mi nepáčia a preto som išla radšej po staršej verzii aj keď z druhej ruky 😉 ešte sa dá kúpiť športiak jane samostatne z druhej ruky a dokúpiť vaničku zn,concord, lebo tie tam pasujú tiež 😉 ja som mala tri poľské zn, kajtex caren - preto tri, lebo pri prvej som používala aj športovú časť a por´tom som kúpila športiak dema - nič moc - síce preha´dzovacia rukoväť, ale malé kolesá a zle ovládateľné, keď som mala malú otočenú k sebe - stále sa mi motali kolieska pod nohy a išlo si to kde chcelo, jediná výhoda,veľké na ležanie až do ľahu 😢 pri druhej som tiež kúpila kajtex gondola, ale som ho rýchlo predala, že som športovú časť ani nevyužila a šupla som malú zas do demy step easy - išlo ma poraziť /vraj do tej rieky 2x nestúpiš 😀 / a tak som ju predala a kúpila som už len kvôli športovej časti opäť kajtex gondola - úplne super -ako tank do snehu a zlého terénu,sedačka sa dala otočiť do oboch smerov,veľa priestoru 🙂 a keď už troška podrástla/najmä váhovo/ kúpila som golfky espiro city - super veľa priestoru,polohovateľné skoro do ľahu,nánožník...ale tie malé ggumenné kolieska - po týždni vyzerali ako rok používané - najmä zadné a do snehu sa to zarylo a ani sa to nehlo 😒 preto som sa teraz jednoznačne rozhodovala 1. veľká priestranná vanička 2.trojkolka, lebo máme malý kufor / fabia/ a odľahčená konštrukcia/ 3. veľké nafukovacie kolesá - nič iné ma po mojich skúsenostiach nezaujímalo 🙂 načo imige-ový kočík, keď je nepoužiteľný do snehu,kolieska sa hneď zoderú ked nie sú nafukovacie, potom to hrkoce,ťahá kočík do jednej strany a kolieska robia osmičky 😀 a miesto ako z prechádzky prídeš domov úplne vynervovaná a zničená ako z posilovne 😀
@mirka1210 nechcem aby to tu teraz vyznelo, že som jedine zástancom trojkoliek 😀 to nie, doteraz som mala všetky štvorkolky, ale teraz ako sme sa presťahovali z mesta na dedinu budem musieť veľakrát kočík skladať do kufra auta a preto som sa rozhodla pre tú trojkolku - nemusím pri nej odmontovávať kolieska ako pri štvorkolkách, ktoré sa nezmestia do malého kufra s kolesami ☹
@1ivanka1 ja som dnes tu na MK natrafila na kocik X lander x aj nieco tam bolo napisane bol to sportiak ale kludne by posluzil aj pre nas co rodime v lete zaujala ma hlavne konstrukcia velke vsetky 4kolesa dobre stavane a kociar bol celkovo siroky teda nie ako niektore su velmi uzucke kociariky 🙂
Tak babenk skuste si vyhladat tento typ kociarika X-lander XA 2012 tento sa mi paci nechcela by som celu trojkombinaciu ale je fakt uzasny 😀
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-xlander-xa-2012... asi sa mi to podarilo to tu aj dat 😀
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-xlander-x1-spac... velikanska opravaaaaaaaaaaa toto je ten kociarik co som myslela 😅

@marianax je to teraz 1:2