Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
nemate niekto skusenosti s kocikom znacky Tako Laret 2012??,ten som videla nazivo a celkom sa mi pozdava,aj cena je dobra,ale este uvidim
Ahojteeeeeeeee tak dnes u nás pekne od rána svieti slniečko tak to vypadá na pekný deň dnes to bude zase pekná prechádzka..jupííííí... 😉 🙂 😉 😉 🙂 🙂 🙂
@majulosa Ahojte. Aj u nás krásne svieti slniečko, zasa budfe príjemný dník. 🙂 🙂 🙂
Krásnu slnečnú nedeľu želám tehulky .. užite si ju 😉
aj u naas svieti krasne slniecko 😎 😀
@1ivanka1 Ajoj no je to zn. Vajper a mal aj super cenu 200€, ja som viacej ako 300€ nebola ochotná dať, však to malý bude mať len do troch rokov, pre druhé, bude už iný kočík. Inak je super, troj kombinácia, nafukovacie kolieska, vajíčko, pršiplášť, ohybná a nastaviteľná rukovať a pod veci, navyše ho majú asi v 32 farebných kombináciach a výhoda je, že to nedržia na sklade, ale po výbere farby a zadaní objednávky, ti zavolajú a dajú ti ho vyrobiť a do 2 týždńov ti ho kuriér donesie, je z netu, z BA obchodu Diamonds alebo tak nejako. 🙂
Ahojte baby mám na vás otázku, máte niektorá skúsenosti z tehu výtokom? Lebo ja ho mám, nič ma nepáli, nesvrbí, nebolí, len vkuse nosím intímky aj 6 ks za deń. Mám doma probiotiká Flora Plus Floragyn je to vhodné aj v tehu si to aplikovať do pošvy, tak či by som si to tam mohla začať dávať, alebo je ten výtok normálny. 😒 😒 Lebo už zajtra začínam 28tt tak či to nejako neohrozuje malého.
@lucy125 ja už asi pol mesiaca nosím furt intimky. Niekde som čítala že je to v tehu normálne vraj aj tie hormóny a to všetko na teba pôsobí. Spomeň to svojmu gyn. a ak povie že je to v poho tak sa neznepokuj 😉
@lucy125 Ahoj, pokiaľ nič nesvrbí a nepáli, pokiaĺ nešpiníš prípade nemáš vo výtoku prímes krvi je to úplne v pohode,pošva v období tehotenstva vylučuje viac sekrétov aby prirodzene zabránila vzniku a rozvinutiu infekcie atd. Prípadne môže ísť aj o únik moču, spôsobený tlakom bábätka na močový mechúr.K probiotikám, pri normálnom výtoku(bez svrbenia, pálenia) by som si ich asi nedávala načo nabúravať prirodzenú mikroflóru pošvy.
@silvia0201 no to áno a hned sú krajší dni 🙂
@lenca6482 ja som mala o ten kocik zaujem tak som sa radila s maminkami ...napisali mi akurat ze je moc tazky ....takze neviem ..ale peknucky je ...stale sa mi paci 🙂 najlepsie kuk nazivo a oskusat si 😉
Kocky tak ja som bola v piatok na ten test cukrovky. Mne vam ta sladka voda chutila. Nemala by som problem vypit aj 2 pohare. Ja som asi fakt sladka rit. Moc som davala aj pri druhom pichani a pri tretom mi sestricka povadala, ze som uz mala cukor aj v moci, takze najaka zvysena hladina cukru v krvi musela byt ale este to moze byt v poho, vysledky su v utorok.
My sme vcera boli v polsku objednat si nabytok. Vyjde to o vela lacnejsie ako u nas a dovoz z noweho targu 25€. Objednali sme celu obyvacku a hned potom sme zasli do baby boom-u. Ja som to s kociarom ani zdaleka tak velmi neriesila. Povedala som si.Prideme tam, pozriem co maju, a z toho vyberiem co sa mi bude pacit a co nam vojde do kufra. Nakoniec sme kupili trojkombinaciu sivo zeleny.Ma nafukovacie kolieska,vpredu otocne,perovanie,vybrali sme najvacsiu vanicku aka bola a aj kociar je dost vysoky, co pri mojich problemoch s chrbatom dalsie plus.Rucka je nastavitelna a to sa mi tiez velmi hodi kedze som nizka a pri nenastavitelnych sa mi drzalo nepohodlne.Sportak aj vajicko sa da nasadit obojstranne.K tomu sietka , plastenku a tasku.Ja som velmi spokojna s kupou. Verim, ze tak isto budem aj s funkcnostou.
@zuzu4444 ja mam napisany termin porodu podla PM ale nad to mi este napisal aj druhy termin, podla ultrazvukov, lebo to vychadza o 2 tyzdne neskor.
@slavka1212 presne,musis to vidiet a sama sa presvedcit ako tebe samej kocik vyhovuje
baby este mama otazku. Neviete eko ma lekar vypise na matersku, ked je posun terminu podla ultrazvuku v porovnani s mestruaciou o 11 dni? Vypise ma podla PM alebo to bude posuvat podla ultrazvuku? Neviete ako to zvyknu lekari robit?
baby, nechytaju vas niektoru depresie? ja neviem či to mam z tych hormonov alebo z čoho..alebo aj z frajera ☹ ja som stale sama doma on len vkuse robi a robi, ja si nepamatam kedy sme spolu naposledy niekde boli. stale mi povie ze uz bude lepsie, uz bude menej roboty a furt nič, a takto to už rok funguje. ja už to nechcem takto. citim sa uplne sama ☹ čo mam robiť?
ináč bola som už na 3D, stravila som tam dve hodiny. mala spala a nevedeli sme ju zobudit. sťuchali ma do brucha, všelijak točili, robila som drepy s vyskokom, proste všetko, a malá nič 😀 potom si zivla a otočila sa na druhu stranu a už sa neukazala vobec 😀 dufam že aj ked sa narodi bude tak tvrdo spať 🙂
@hrivushka moja viem o com hovoris ja som tiez vecsinou sama doma 4deti a nie je to jednoduche tiez ma chytaju depky ale skusam si stale nieco najst bud pocuvam hudbu alebo hocico ani sama uz neviem co alebo sa proste vyplacem a idem dalej a doma som niekedy aj 2-3dni a nevyjdem von stale len riady umyvat upratovat varit a nakupovat pomahaju aj deti ale aj oni maju svoje skolske povinnosti no niekedy si myslym ze to uz neunesiem ale stale sa nejak da 🙂 tvoj frajer urcite chce aby ste sa mali dobre a preto mus byt aj vela v praci a to je v dnesnej dobe chyba takto sa od seba vzdalujeme 😒 som s mm uz 15rokov skoro a vecsinou robi vonku a ja doma tak viem co je to byt sama ale mam tu susedky tak niekedy pokecame no su dni kedy sa oni venuju mm hlavne cez vykendy a ja sama preto neznasam vykendy 😒 ale pozri onedlho porodis krasnu princeznu a vsetko bude celkom ine a krasne 😀 oj asi som tu napisla viac ako som mienila 😅
@hrivushka Presne viem ako sa citis. Ja som stale zavreta doma von idem len cez vychadzky co mam v PN stanovene a aj to len cez vikend bo samej sa mi nechce. Navyse v Ba byvame kratko takze tu ani nikoho nepoznam. Mam casto depky a uz posramotenu naladu si vybijam na manzelovi ze je furt v praci a ja som furt opustena. Vytocim sa uz aj prethovadiny co on ma berie s rezervou bo ako povedal, hormony so mnou trieskaju.

@marianax peknyyyyy! dobra volba!