icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zz134
3. mar 2012

@marianax peknyyyyy! dobra volba!

lenca6482
3. mar 2012

@marianax kocik je pekny mm,ja stale neviem aky kupit,tychto landerov sa bojim,male vanicky,ale ty hovoris ze tento typ mal vanicku dobru,treba to vidiet..

lenca6482
3. mar 2012

nemate niekto skusenosti s kocikom znacky Tako Laret 2012??,ten som videla nazivo a celkom sa mi pozdava,aj cena je dobra,ale este uvidim

chelonka
3. mar 2012

@lenca6482 nemaju male vaničky, videla som v nom ležať 10 mesačne dievčatko a úplne v pohode sa tam zmestila

lenca6482
3. mar 2012

@chelonka dizajnovo sa mi velmi pacia landery...niektore maju vanicky malicke,podla toho aky typ,tento som este nevidela

majulosa
4. mar 2012

Ahojteeeeeeeee tak dnes u nás pekne od rána svieti slniečko tak to vypadá na pekný deň dnes to bude zase pekná prechádzka..jupííííí... 😉 🙂 😉 😉 🙂 🙂 🙂

silvia0201
autor
4. mar 2012

@majulosa Ahojte. Aj u nás krásne svieti slniečko, zasa budfe príjemný dník. 🙂 🙂 🙂

milacik0106
4. mar 2012

Krásnu slnečnú nedeľu želám tehulky .. užite si ju 😉

marianax
4. mar 2012

@lenca6482 no ano vanicka by sa urcite nepouzivala dlho mna viac zaujala spotrova cast ved tu vyuzijeme najviac 🙂 je to ako s autom ked su dobre kolesa aj auto dobre sedi na vozovke 🙂

marianax
4. mar 2012

@zz134 dakujem ale to som len pozerala skoda ze je tak drahy ja uz nebudem mat viac deticiek tak zbytocne takto kupovat ale je naozaj velmi dobry nie len pekny ale hlavne prakticky 🙂

lenca6482
4. mar 2012

aj u naas svieti krasne slniecko 😎 😀

lucy125
4. mar 2012

@1ivanka1 Ajoj no je to zn. Vajper a mal aj super cenu 200€, ja som viacej ako 300€ nebola ochotná dať, však to malý bude mať len do troch rokov, pre druhé, bude už iný kočík. Inak je super, troj kombinácia, nafukovacie kolieska, vajíčko, pršiplášť, ohybná a nastaviteľná rukovať a pod veci, navyše ho majú asi v 32 farebných kombináciach a výhoda je, že to nedržia na sklade, ale po výbere farby a zadaní objednávky, ti zavolajú a dajú ti ho vyrobiť a do 2 týždńov ti ho kuriér donesie, je z netu, z BA obchodu Diamonds alebo tak nejako. 🙂

lucy125
4. mar 2012

Ahojte baby mám na vás otázku, máte niektorá skúsenosti z tehu výtokom? Lebo ja ho mám, nič ma nepáli, nesvrbí, nebolí, len vkuse nosím intímky aj 6 ks za deń. Mám doma probiotiká Flora Plus Floragyn je to vhodné aj v tehu si to aplikovať do pošvy, tak či by som si to tam mohla začať dávať, alebo je ten výtok normálny. 😒 😒 Lebo už zajtra začínam 28tt tak či to nejako neohrozuje malého.

michelle1984
4. mar 2012

@lucy125 ja už asi pol mesiaca nosím furt intimky. Niekde som čítala že je to v tehu normálne vraj aj tie hormóny a to všetko na teba pôsobí. Spomeň to svojmu gyn. a ak povie že je to v poho tak sa neznepokuj 😉

anulienka_nr
4. mar 2012

@lucy125 Ahoj, pokiaľ nič nesvrbí a nepáli, pokiaĺ nešpiníš prípade nemáš vo výtoku prímes krvi je to úplne v pohode,pošva v období tehotenstva vylučuje viac sekrétov aby prirodzene zabránila vzniku a rozvinutiu infekcie atd. Prípadne môže ísť aj o únik moču, spôsobený tlakom bábätka na močový mechúr.K probiotikám, pri normálnom výtoku(bez svrbenia, pálenia) by som si ich asi nedávala načo nabúravať prirodzenú mikroflóru pošvy.

marianax
4. mar 2012

@lucy125 ja mam tiez vytoky ale je to bezne v tehu no ked ta to znepokojuje povedz to svojmu gyndosovi 🙂

majulosa
4. mar 2012

@silvia0201 no to áno a hned sú krajší dni 🙂

slavka1212
4. mar 2012

@lenca6482 ja som mala o ten kocik zaujem tak som sa radila s maminkami ...napisali mi akurat ze je moc tazky ....takze neviem ..ale peknucky je ...stale sa mi paci 🙂 najlepsie kuk nazivo a oskusat si 😉

indys
4. mar 2012

Kocky tak ja som bola v piatok na ten test cukrovky. Mne vam ta sladka voda chutila. Nemala by som problem vypit aj 2 pohare. Ja som asi fakt sladka rit. Moc som davala aj pri druhom pichani a pri tretom mi sestricka povadala, ze som uz mala cukor aj v moci, takze najaka zvysena hladina cukru v krvi musela byt ale este to moze byt v poho, vysledky su v utorok.
My sme vcera boli v polsku objednat si nabytok. Vyjde to o vela lacnejsie ako u nas a dovoz z noweho targu 25€. Objednali sme celu obyvacku a hned potom sme zasli do baby boom-u. Ja som to s kociarom ani zdaleka tak velmi neriesila. Povedala som si.Prideme tam, pozriem co maju, a z toho vyberiem co sa mi bude pacit a co nam vojde do kufra. Nakoniec sme kupili trojkombinaciu sivo zeleny.Ma nafukovacie kolieska,vpredu otocne,perovanie,vybrali sme najvacsiu vanicku aka bola a aj kociar je dost vysoky, co pri mojich problemoch s chrbatom dalsie plus.Rucka je nastavitelna a to sa mi tiez velmi hodi kedze som nizka a pri nenastavitelnych sa mi drzalo nepohodlne.Sportak aj vajicko sa da nasadit obojstranne.K tomu sietka , plastenku a tasku.Ja som velmi spokojna s kupou. Verim, ze tak isto budem aj s funkcnostou.

@zuzu4444 ja mam napisany termin porodu podla PM ale nad to mi este napisal aj druhy termin, podla ultrazvukov, lebo to vychadza o 2 tyzdne neskor.

lenca6482
4. mar 2012

@slavka1212 presne,musis to vidiet a sama sa presvedcit ako tebe samej kocik vyhovuje

indys
4. mar 2012

baby este mama otazku. Neviete eko ma lekar vypise na matersku, ked je posun terminu podla ultrazvuku v porovnani s mestruaciou o 11 dni? Vypise ma podla PM alebo to bude posuvat podla ultrazvuku? Neviete ako to zvyknu lekari robit?

indys
4. mar 2012

@marianax v polsku mali aj tie X-landery a vyzeraju naozaj pekne a tak ako hovoris hlavne ta sportova cast. Zdaju sa mi dost pevne aj ked presne tento typ tam nemali

hrivushka
4. mar 2012

baby, nechytaju vas niektoru depresie? ja neviem či to mam z tych hormonov alebo z čoho..alebo aj z frajera ☹ ja som stale sama doma on len vkuse robi a robi, ja si nepamatam kedy sme spolu naposledy niekde boli. stale mi povie ze uz bude lepsie, uz bude menej roboty a furt nič, a takto to už rok funguje. ja už to nechcem takto. citim sa uplne sama ☹ čo mam robiť?

hrivushka
4. mar 2012

ináč bola som už na 3D, stravila som tam dve hodiny. mala spala a nevedeli sme ju zobudit. sťuchali ma do brucha, všelijak točili, robila som drepy s vyskokom, proste všetko, a malá nič 😀 potom si zivla a otočila sa na druhu stranu a už sa neukazala vobec 😀 dufam že aj ked sa narodi bude tak tvrdo spať 🙂

buba12
4. mar 2012

@luciah187 Ahoj ja mám 26.06. a čo to bude? 🙂

lenca6482
4. mar 2012

@hrivushka heh dobry spac 🙂 ...

buba12
4. mar 2012

@hrivushka ja mám tiež niekedy také stavy ale to budú asi hormóny 🙂 normálne sa aj niekedy tak brutál vytočím nad hovadinami 🙂

marianax
4. mar 2012

@indys ano? a kde presne v polsku my tu chodime do Krosna ale na trh sice uz som daaavno nebola ale neviem ci kupovat z trhu nemam dobre skusenosti 😒

marianax
4. mar 2012

@hrivushka moja viem o com hovoris ja som tiez vecsinou sama doma 4deti a nie je to jednoduche tiez ma chytaju depky ale skusam si stale nieco najst bud pocuvam hudbu alebo hocico ani sama uz neviem co alebo sa proste vyplacem a idem dalej a doma som niekedy aj 2-3dni a nevyjdem von stale len riady umyvat upratovat varit a nakupovat pomahaju aj deti ale aj oni maju svoje skolske povinnosti no niekedy si myslym ze to uz neunesiem ale stale sa nejak da 🙂 tvoj frajer urcite chce aby ste sa mali dobre a preto mus byt aj vela v praci a to je v dnesnej dobe chyba takto sa od seba vzdalujeme 😒 som s mm uz 15rokov skoro a vecsinou robi vonku a ja doma tak viem co je to byt sama ale mam tu susedky tak niekedy pokecame no su dni kedy sa oni venuju mm hlavne cez vykendy a ja sama preto neznasam vykendy 😒 ale pozri onedlho porodis krasnu princeznu a vsetko bude celkom ine a krasne 😀 oj asi som tu napisla viac ako som mienila 😅

michelle1984
4. mar 2012

@hrivushka Presne viem ako sa citis. Ja som stale zavreta doma von idem len cez vychadzky co mam v PN stanovene a aj to len cez vikend bo samej sa mi nechce. Navyse v Ba byvame kratko takze tu ani nikoho nepoznam. Mam casto depky a uz posramotenu naladu si vybijam na manzelovi ze je furt v praci a ja som furt opustena. Vytocim sa uz aj prethovadiny co on ma berie s rezervou bo ako povedal, hormony so mnou trieskaju.